Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kiz kutlama yapcz. Kurdele kescez. :) Kadin olmak ne zor ya; (

valla bi lohusa yatagı yapıp yatsam yeridir
sogan kaynatıp içtim 2 gün o öktü sanırımm

acilen spora ve diyete sarılmam laızm bu benim için tehlike çanlarının çaldıgını gösteriyor

Ayy masum sana yazayim derken. Telefonda virus var uygulama indir dedi. Onaylayinca 14 lira hattinizdan odenecek dedi. Iptal yazdim ama olan oldu. Cok kizdim.(
Dikkat edin. Siz bari kanmayin.

Ayy masum sana yazayim derken. Telefonda virus var uygulama indir dedi. Onaylayinca 14 lira hattinizdan odenecek dedi. Iptal yazdim ama olan oldu. Cok kizdim.(
Dikkat edin. Siz bari kanmayin.
Aaa çok kötü olmuş aman dikkat ⚠ bu reklamlara gına geldi artık bunlardan bi sayfa da rahat dolaşamıyoruz

aynen öyle bir sayfa okuorum 10 reklam çıkıyor
ben günlerdir tartılmıyorum akşam bi aaçlık ot içip sabah tartılayımm
bakalımmm

Ay her yerim agriyo; (
Yarin oruc tutsam riske mi atarim acaba?
Alismistim ya. Bi gun bosa gitmese bari

Kizlar aksambyemehim salata ve suydu simdi 6 adet kucuk ince biskuvi yedim ve yagsiz tuzsuz patlamis misir yapsam sizce nasil aksam yemegi yemedim cunku

Yakin evet.
Ne pisiriyon sekerim iftara.
Benim sebze var bi de corba tmm heralde. Usendim
Diger kizlar yazmamis bugun.
Bak hee gun yoklama yapcam haa
Valla bugun yoğundum bişey pişirmedim ama güzel bi kahvaltı yaptım :)) yogundum anca yazabiliyirum. Yarinda ancak aksama dogru gelebilcem

Basim catliyor artik uyim. Yarinda Yogunum yarinda hizlica gecse ins

Gunaydinn kizlarr
Masum ben de sendenim
Tartilayim bugun bi keyif kahvaltisi yapicam. 3 hafta oldu nerdeyse...
Kizlar aksambyemehim salata ve suydu simdi 6 adet kucuk ince biskuvi yedim ve yagsiz tuzsuz patlamis misir yapsam sizce nasil aksam yemegi yemedim cunku
Yedin mi yoksa
Valla bugun yoğundum bişey pişirmedim ama güzel bi kahvaltı yaptım :)) yogundum anca yazabiliyirum. Yarinda ancak aksama dogru gelebilcem
Kolay gelsin sekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…