- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Kiz kutlama yapcz. Kurdele kescez. :) Kadin olmak ne zor ya; (
Aaa çok kötü olmuş aman dikkat ⚠ bu reklamlara gına geldi artık bunlardan bi sayfa da rahat dolaşamıyoruzAyy masum sana yazayim derken. Telefonda virus var uygulama indir dedi. Onaylayinca 14 lira hattinizdan odenecek dedi. Iptal yazdim ama olan oldu. Cok kizdim.(
Dikkat edin. Siz bari kanmayin.
Ya 2 sn de 14 lirayi alsilar yuhhaaa tüh hay allahhhh
Indirmeyince kitledi telu. Nete giremedim. Burda hep cikiyoAaa çok kötü olmuş aman dikkat ⚠ bu reklamlara gına geldi artık bunlardan bi sayfa da rahat dolaşamıyoruz
Kimse bahsetmiyo senden benden baska.oralı olmuyor derken , yarın tartılcaz bacım sayfa skin diyorsan haklısın
Belirti bi kac gun onceden de baslayabiliyo da genelde sabah baslar.Belirti var mi ? Varsa tutma
Valla bugun yoğundum bişey pişirmedim ama güzel bi kahvaltı yaptım :)) yogundum anca yazabiliyirum. Yarinda ancak aksama dogru gelebilcemYakin evet.
Ne pisiriyon sekerim iftara.
Benim sebze var bi de corba tmm heralde. Usendim
Diger kizlar yazmamis bugun.
Bak hee gun yoklama yapcam haa
Yedin mi yoksaKizlar aksambyemehim salata ve suydu simdi 6 adet kucuk ince biskuvi yedim ve yagsiz tuzsuz patlamis misir yapsam sizce nasil aksam yemegi yemedim cunku
Kolay gelsin sekerim.Valla bugun yoğundum bişey pişirmedim ama güzel bi kahvaltı yaptım :)) yogundum anca yazabiliyirum. Yarinda ancak aksama dogru gelebilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?