Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Orucumu actim geldim :))
Patatesli sulu köfte yanında salatada bi kac tane acı biber bol su

Ip te atladım
Kayısı çayımı içiyorum şimdi az bişede ceviz yanında

Orucumu actim geldim :))
Patatesli sulu köfte yanında salatada bi kac tane acı biber bol su

Ip te atladım
Kayısı çayımı içiyorum şimdi az bişede ceviz yanında
Afiyet olsun. Rabbim kabul etsin Ins.
Ben de az corba, sebze ve yufka ekmek yedim. Bi minik kare kadar cikolata.
Midem kuculmus artik istesem de fazla yiyemedim.

Afiyet olsun. Rabbim kabul etsin Ins.
Ben de az corba, sebze ve yufka ekmek yedim. Bi minik kare kadar cikolata.
Midem kuculmus artik istesem de fazla yiyemedim.
Âmin inş. Seninkide kabul olsun inş.
Gercekten öyle yiyemiyor insan bi yerden sonra tıkanıyorsun güzel bişey bu :)) hep böle gitsin ins :)

Âmin inş. Sennkide kabul olsun inş.
Gercekten öyle yiyemiyor insan bi yerden sonra tıkanıyorsun güzel bişey bu :)) hep böle gitsin ins :)
Bilmiyom ki sekerim regli olana kadar devam. Zaten olur olmaz Istahim kesilir benim. Ama gun icinde yemeye baslayinca kilo verme devam eder mi bilmiyrm. Gorcz bakalim. Borclarimdan kurtuluyom yavas yavas sukur:) yeme disiplini de tmm. Ne kadar kotuluk etmisim kendime diyorum. Millet 50 ye yaklasmis incecik. Ben bu yasta ye ye durduramiyosum kendimi. Simdi o kadar halsizlik filn yok sukur.
Benden boyle haberler.
Hava sogudu kizlar terketti burayi heralde

bende regli olana kadar devam edicem .. sonra bitince tekrar baslicam ins.. evet insan borcu azalinca rahat ediyor..
düzenli yendikten sonra birde zararli seeylerden uzak durunca verirsin
bende hep dogum yapanlari görünce ee bende dogum yaptim buda diyorum bu nasil zayif kaliyor hele ünlüler :)) uyuz oluyorum.. ama allahtan dogum kilolarim gitti ..
hep beraber insallah daha cok vericez

birde siz ögretmensiniz kusuruma bakmayin yazilarimda karisik biiraz :)

Ben hic takmiyodum milletin kilosunu. Takmak lazimmis, degisim Icin

Ogretmenim ama telefondan yazinca cok komik hatalar cikiyor ortaya.
Bu topikteki iletisim ve saygiyi begeniyorum.
Oyle ben duygusu, kibir gibi seylerden yok bende. Rahat ol tatlim

Kizlar kusurabakmayin gelemiyorum anca misafirlerim var yetisemiyorum...misafirlerim ayin 21 de gidiyorlar ancak o zaman duzenli aranızda olmaya çalışirim....

Ben hic takmiyodum milletin kilosunu. Takmak lazimmis, degisim Icin

Ogretmenim ama telefondan yazinca cok komik hatalar cikiyor ortaya.
Bu topikteki iletisim ve saygiyi begeniyorum.
Oyle ben duygusu, kibir gibi seylerden yok bende. Rahat ol tatlim

Iste budur
Tebrik ederim seni.
Gece bitmedi aman dikkat.
Ben de 8de acikiyorum
En zor kısmı atlattım pastayı gözüm görmesin diye hep dağıttım. Sınavlar da bitti misafirler gidince direk uyurum artık bu günü kazasız belasız atlatmış olurum hayırlısı ile :-D

Bebis uyutsa erkenden yatmak en Iyisi dimi
Uyku duzeni diyette cok etkili bence. Hem aksam oturunca insan cok acikiyor. Uyuyamiyorum ben. Zaten sahura kalk bi saat sonra okula derken. Aksam erkenden tavuk gibi tunuyorum haha
evet bu aralar zaten niyeyse bozuldu düzeni ikinci disi geliyor ondanmi bilmiyorum huysuzlugu yok bu ara

"Dream00, post: 43882536, member: 626959"]evet bu aralar zaten niyeyse bozuldu düzeni ikinci disi geliyor ondanmi bilmiyorum huysuzlugu yok bu ara[/QUOTE]

Allah'im kolaylik versin tatlim.

Benim de misafirim var yediklerim fazla kaçtı spor da yok bugün yarın da memlekete gidicez 3 günlüğüne pazartesi düzenli yazabilirim bol eksileriniz olsun
Dün 60.5 tum bugün tartılamadım memlekette hepsi geri gelir verdiğimin :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…