- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Detokstan sonra gelmiyck mi kilo. Yeme duzenini ve dusunceni degistirmezsen olmaz. 1 ileri 2 geri.masumm .!.:Günaydın kızlar ,hafta sonu toks yapcam yılbaşı geldi ben aynı kilodayim
Ben de sahurda az sucuklu yumurta peynir yufka ekmek.selam kizlar..
nasilsiniz ?
kahvaltimi yaptim
peynir bi dilim salam ve ekmek
öglene belli degil daha
Detokstan sonra gelmiyck mi kilo. Yeme duzenini ve dusunceni degistirmezsen olmaz. 1 ileri 2 geri.
Benim dusuncem tabi.
Ben de sahurda az sucuklu yumurta peynir yufka ekmek.
Hic yapmadim ki bilmiyorum.detoks vucudu temizliyor cnm birtek kilo için degil ki
Devam etmek ICin en guzel motiveHamile kalmadan önce olmayan kotlarım bile oluyor artık cok mutluyum eşimde sen cok zayıfladın farkında değilsin diyorAynen devam edicem böyle.
Periode mi yaklasti?Devam etmek ICin en guzel motive
Durmak yok tabii devamm
Benim de hafif karnim agriyo bugun.
Yakin evet.Periode mi yaklasti?
Ben de onu diyom ya. Baya vardi aramizda. Gerci benim de olmazsakız sınıfçı sen olcan benim üstüme ben hala bekliyorum anacımm
Zaten biri gelmeyince sebebi belliebruş nerde yemeye devam oda sanırım benim gibi
benim acil toparlanmam lazım bu yaza tam 4 dügün var
Menu cok guzel. Aksam hafif acikmayasin.Kızlar merhabalar yazamadım bugün misafir vardı.
Hemen menüme geçeyim
Sabah iki haşlanmış yumurta
Öğle patlıcan yemeği
Akşam yemeği olarak da cacık
Aralar da da elma ve muz.
Süt aldım acıkırsam diyerekten. Acıkacak olursam tarçınlı süt içeceğim. Geçen sene ki diyetimde çok kurtarıcım oldu. Ama bu yorgunlukla acıkacağımı hiç sanmıyorum:-DMenu cok guzel. Aksam hafif acikmayasin.
Ay hadi inşallah gözün aydınkızlar benim regli geliyor sanırım
Kiz kutlama yapcz. Kurdele kescez. :) Kadin olmak ne zor ya; (kızlar benim regli geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?