Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydin citirlar
Ben yine doktara gider.
Ve kiloda artis var. Ve hergun tempolu yurudugum halde. Ama belim sikilasmis sekerler. Ve 61.700 olmus.olsun devam etcem. Herkese bol eksili gunler

Gunaydin citirlar
Ben yine doktara gider.
Ve kiloda artis var. Ve hergun tempolu yurudugum halde. Ama belim sikilasmis sekerler. Ve 61.700 olmus.olsun devam etcem. Herkese bol eksili gunler
Dr oglun Icin sanirim. Allah yardimcin olsun tatlim.
Birakmak yok:)

Kilo bildirimim reglinin ilk gunu
Gecen hafta 66.2
Bu hafta 65.4
Giden 800 gr
Toplam (6600 gr)

Oley oley ilk hedefim 65 ti. Ulastim sukurler olsun. Darisi digee hedeflerin ve oruc hedefimin basina
Masallah bana:)
Kahvalti cok iyi geldi uzun zamandan sonra...

Masumm nptn?
Ebru gelince yaz. Ada yogun heralde hala. Yusufun annesi memlekette. Dream aksam gelecek. Diger kizlar da ugramiyor.
Bugun cok is yaptim. Simit ve borekleri eritmisimdir ins

Masumm nptn?
Ebru gelince yaz. Ada yogun heralde hala. Yusufun annesi memlekette. Dream aksam gelecek. Diger kizlar da ugramiyor.
Bugun cok is yaptim. Simit ve borekleri eritmisimdir ins
Kiz geldim.
Evet sekerim oglum icin gidiyorum. Ama kesinlikle etki etti cocuk harflari birlestiremiyordu simdidenharfleri birlestirmeye yavas okumaya basladik. Ilacta almadan bu seviyeye gelmek hele 2 haftada baya bir yol aldi seker.
Baya bir zayiflamissin seker tebrikler.

Diger. Gr kaybeden arkadaslari kutlar devamini dilerim. Hiccc gozum yok.
Masumm nerdesin.Parti yapiyon regli oldun diye....

İyi akşamlar canlarım. Bugün kü menüme biraz kısa ama reglim yaklaşıyor iştahsızlık var birazcık.

Sabah 1 kase şehriye çorbası
Akşam 1 dilim börek
Bukadar

Oglun adina sevindim tatlim.
Ins devami gelir. Dogru adim atilirsa cozulmeyecek bisey yok inan. Tecrubeme dayanarak soyluyorum.
Kilo isine gelince tesekkur ederim.
Sana yetiscemmmm ins)
İyi akşamlar canlarım. Bugün kü menüme biraz kısa ama reglim yaklaşıyor iştahsızlık var birazcık.

Sabah 1 kase şehriye çorbası
Akşam 1 dilim börek
Bukadar
Ne guzel Istahsizlik
Benim 2, 3 gundur aksam atistirma sebebim belli oldu, sukur bitti artik.
Bugunluk esimi bekliycm yemege 7ye kalmaz biter. Adamcgz yapyalniz yiyo her ogun. Bugunluk boyle.

Bizimler bana çok kızıyorlar hiç bizle yemiyorsun diyorlar ee onlar 7 de yemek yiyorlar beklemiyorum bende diyette olduğumu da bilmiyorlar bilseler çok kızarlar bide o yüzden hep onlardan ayrı yiyorum anlamasınlar diye bir haftasır

Tatlim ben oruc tutuyordum epeydir. Bugun degilim mecburen.
Normalde ben de beklemiyrm.
Bugun odul gunu gibi oldu bana
Diger zamnlar aksam is donusu ve iftar denk geliyor.
Fedakarlik lazim kilo vermek icin. Arada bir eslik edebilirsin.

İyi akşamlar kızlar reglim hala dökmesi ama gelicek ebi sonu valla çok gerfinim bazı sorunlar var insanlar çok çok bencil biktim artık vallahi

İyi akşamlar kızlar reglim hala dökmesi ama gelicek ebi sonu valla çok gerfinim bazı sorunlar var insanlar çok çok bencil biktim artık vallahi
Bu aclik otu mu neyse bence yaramadi. Gecikmede ondan mi ne.
Kilo degil o sislik bence.
Ins duzelir her sey...

Canim benim hormanlarinda etkisi vardir. Bana birisine cevap veriyim anlamaz ise bidaha tekrar edemiyorum sinirden katilip kaliyom. Valla sana allah kolaylik versin bu hormonlarla dans etmen uzadikca cok insana takarsin.bi rahatlasan tez Zamanda

Canim benim hormanlarinda etkisi vardir. Bana birisine cevap veriyim anlamaz ise bidaha tekrar edemiyorum sinirden katilip kaliyom. Valla sana allah kolaylik versin bu hormonlarla dans etmen uzadikca cok insana takarsin.bi rahatlasan tez Zamanda
Bi de bekledikce sinir artiyo. Arttikca gecikiyo

tbrler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…