Haklisin saglik Icin diyorlar cok dogru.günadyınnnn
sınıfçı simit filan zaten diyet için hergün yencek beisnler degil yani
karbonhdirat yediigmde bende yorgun kalkıyorum vallaa
bogazım filan şişti hep hastayım fena halde
bugün sebze çorbası var allahtan yemekte
gül böregi var birde kıymalı
Ay bi simitci daha geldi benim gibiGünaydın kızlar.ben de kilo vermek istiyorum.doğumdan sonra kalan sarkık bir göbeği ve Basenleri var.malesef sabah poğaça yedim.şu poğaça simit olayını bırakmam lazım.şimdi su iciyorum
valla ne güzel kahvaltı hele bal kaymak bayılırım.Günaydın kızlar ben de 1.5 kilo almışım reglim bitince netleşir kaç kilo aldığım
62.0 ile başlıyorum
Kahvaltım
1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı Kaymak
4 siyah zeytin
18 gr keçi peyniri
37 gr kepek ekmeği
10 gr acuka
366 kalori
haklısın eve oğle bir gidiyorumki dersler beni mahvetti. Sitresten ne yaptığımı bilmiyorum. valla artık çocukla aynı vakit uyuya kalıyorum. depresyona gidiyorum yavaş yavaş. Bir tek tatlı yemekten zeevk alıyordum şimdi oda olamaynca vakit geçmiyor. Nescafe de istemyorum. Esasında akşam hazır sağlep mı alsam dedim çok mu kalorili olur bilemedim. hem tatlı ihtiyacımı keser belki.ebru bu bi girdap gibi canım yedikçe yiyorsun ben akşam yemeleirni kesince 1 hafta sonra cnm birşeyistemiyır
birde eve gidince, agzıma bir lokma atsam devamı geliyor ama koca bir bardak bitki çayı içsem gidiyo iştah
Üzerinde yazan kaloriye bak ona göre içebilirsin kalori hesabı yapıyorsanhaklısın eve oğle bir gidiyorumki dersler beni mahvetti. Sitresten ne yaptığımı bilmiyorum. valla artık çocukla aynı vakit uyuya kalıyorum. depresyona gidiyorum yavaş yavaş. Bir tek tatlı yemekten zeevk alıyordum şimdi oda olamaynca vakit geçmiyor. Nescafe de istemyorum. Esasında akşam hazır sağlep mı alsam dedim çok mu kalorili olur bilemedim. hem tatlı ihtiyacımı keser belki.
Ooo çokmuş onun yerine benim Kahvaltım ballı kaymaklı felan 366 kalori öyle bi kahvaltı yapabilirsinbaktım bir su bardağı 398 kalori......
of ya bari süt alayı kakolu süt yapayım.
valla o da durdu. yok o kadar yürüyüş filan yapıyorum. iki öğün besleniyorum. yok karbonhidratı kesemiyorum. onuda kesersem dbe çakılırım diye düşünürken senle yaptığımız protein diyeti aklıma geldi. yapalım yine...EBRU YAA VALLA AL BENDEDE OKADAR DEPRESYONDYIM KIŞIN BÖLE OLUYORUZ AMA BÖYLE DEVAM EDERSEM YAZA ÇITIR OLAMIYCAM
VALLA SİZZ SİMİT POÇA YİYİP İYİ KİLO VERİYORSUNUZ YİNE MAŞALLAH DİYELİM..
BİTKİ ÇAYLARI İÇ EBRU EVDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?