Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar.ben de kilo vermek istiyorum.doğumdan sonra kalan sarkık bir göbeği ve Basenleri var.malesef sabah poğaça yedim.şu poğaça simit olayını bırakmam lazım.şimdi su iciyorum

Haklisin saglik Icin diyorlar cok dogru.
Genc yasta insan hantal oluyor. Bunu denedim gordum. Menu guzel. Boregi abartmazsan
Günaydın kızlar.ben de kilo vermek istiyorum.doğumdan sonra kalan sarkık bir göbeği ve Basenleri var.malesef sabah poğaça yedim.şu poğaça simit olayını bırakmam lazım.şimdi su iciyorum
Ay bi simitci daha geldi benim gibi
Hg cnm hamur isleribe savass

günaydın kızlar,
valla ne güzel kahvaltı hele bal kaymak bayılırım.
Ben dünden kalan pogaça yedim. bugün ters yollardan geldim.yiyecek alamadım
sabah tarıldım. 61,3 çıktı.iyimi kötümü bilemedim. al ver aynı yerdeyim. ve gittikçe iştahım açılıyor. eskiden çorba ile geçiştiriyordum.

ebru bu bi girdap gibi canım yedikçe yiyorsun ben akşam yemeleirni kesince 1 hafta sonra cnm birşeyistemiyır
birde eve gidince, agzıma bir lokma atsam devamı geliyor ama koca bir bardak bitki çayı içsem gidiyo iştah

ebru bu bi girdap gibi canım yedikçe yiyorsun ben akşam yemeleirni kesince 1 hafta sonra cnm birşeyistemiyır
birde eve gidince, agzıma bir lokma atsam devamı geliyor ama koca bir bardak bitki çayı içsem gidiyo iştah
haklısın eve oğle bir gidiyorumki dersler beni mahvetti. Sitresten ne yaptığımı bilmiyorum. valla artık çocukla aynı vakit uyuya kalıyorum. depresyona gidiyorum yavaş yavaş. Bir tek tatlı yemekten zeevk alıyordum şimdi oda olamaynca vakit geçmiyor. Nescafe de istemyorum. Esasında akşam hazır sağlep mı alsam dedim çok mu kalorili olur bilemedim. hem tatlı ihtiyacımı keser belki.

Ben de çok seviyorum tatlı kek poğaça .kendime engel olmalıyım.sabah poğaça dan sonra bol su içtim.bir tane mandalina yedim demin.bakalım bugünü nasıl bitircem

Üzerinde yazan kaloriye bak ona göre içebilirsin kalori hesabı yapıyorsan

EBRU YAA VALLA AL BENDEDE OKADAR DEPRESYONDYIM KIŞIN BÖLE OLUYORUZ AMA BÖYLE DEVAM EDERSEM YAZA ÇITIR OLAMIYCAM

VALLA SİZZ SİMİT POÇA YİYİP İYİ KİLO VERİYORSUNUZ YİNE MAŞALLAH DİYELİM..

BİTKİ ÇAYLARI İÇ EBRU EVDE

valla o da durdu. yok o kadar yürüyüş filan yapıyorum. iki öğün besleniyorum. yok karbonhidratı kesemiyorum. onuda kesersem dbe çakılırım diye düşünürken senle yaptığımız protein diyeti aklıma geldi. yapalım yine...
1 gün yapar bir ara veririz. Evden haşlanmış yumurta getiririm. nası ama.

olur cnm protein her zman jokerdir hızlandırır, kh hani kesme ama daha sglıklı ye hergün simit poça yerine
sanfviç ye tam tahıllı ekmekten

Doğgru diyorsun. bakalım yarın haşlanmış yumurta getiriyim 2 tane ooo bayılıyorum. limonla pul biber süper oluyor..

Öğle yemeğini ara öğün gibi yapıyorum
Yarım ayva
3 ceviz
10 fındık
Sütlü mistik çayı
308 kalori
Akşam için 526 kalorilik hakkım kaldı

ebru sabahları yumurta yiyebilirsin, ben yumurta yiyorum normalşartlarda
öglende ne çıkarsa yiyorum ama yine pilav makarn yemiyorum

1,5 gğl böregi koymuşlar tabaklara
1 tanesini yeidm sadece buçugu aldım yanıma odama çıktım yiycektima ma banu bununda tadı aynı boşver yeme dediim kendi kedime , yarımıdaa bilerek bırakmadım yine vıdı vıdı olmsın diye koçiş hüpletir akşama :)

herkese afiyet olsun,

yakında zaten yumurtlayacam. öğlen tavuk şart protein dıyoruz yiyelim kofte hak getire çıkmış fiyatı 15 tl. Hanı sırf protein yesem desem anacağım ete bakıyorsun avucum kadar eeee sonra yarına kadar açsın olmaz sekerim. ya eti çoğaltcaklar yada biz doymak adına ekmeği götürüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…