- 7 Ekim 2013
- 1.622
- 197
- 173
Kizlar ben kendimi tatliya karsi tutamıyorum yaa napcam ben( sabah yarim kepek Ekmek 2 çatal peynir 3 zeytin 2 dilim domates yedim kahvaltim çok azdi ama üstüne 3 tane şekerpare yedim ya en sewdigim yemek olsa tutarim kendimi ama tatli da bas edemiyorum kendimle
Dün 4 baklava yemiş biri olarak ne desem ne kadar etki eder bilmiyorum ama, sabah saatlerinde nispeten daha az zararı olur sanırım. gün içinde yakma fırsatın oluyor çünkü.. olana çare yok ama tavsiyem hemen peşinden şekersiz filan sade kaynar su iç.. bi anda sindirimini hızlandırıyor.. sonra da mümkünse bi form çayı.. bu gün için sıkıntı olmaz..
genel istek için önerebileceğim ise ortamlardan mümkünse uzak durmak, mecbur kaldığında da tatlına mümkün olduğu kadar geç başlamak ve yavaş yavaş yemek. çatalı tabağı elinde tutma.. bir lokma bir lokma ye.. daha kolay durabilirsin bu şekilde.. dün ortaya kutuyu koydular, elle daldım, damlatmiim diye iki şer lokmada gömdüm.. sonrası malum, pişmanlık.. sonra pişman olacağını düşün.. aç yattığın geceleri düşün, kendini frenlemeye çalış... :26: :26: :26:
Amaaaannnn, ne çektik beeee....