- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.129
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Beyin yorgunluğu....sana değilim sitem. Kpss geldi önume gene , sövüp sayasim var. Felsefe yapasım var. İskence yöntemleri gözümde canlanıyor.Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
ya ben buna katılmıyorum belki sizden az çalışarak sizden fazla puan alabilir. kv konularına hepimiz kızdık ama daha iyi ders çalışabilmek için erken kalkma tavsiyesi istemiş sadece bu kadar tepki vermek neden? atanmak için ciddi çalışmak gerek evet herkesin kapasitesi farklı kimisi daha az çalışarak daha çok puan alabilir. ayrıca kazanamazsa da kendine kazanamayacak azarlamışşınız resmen kızısen boşluktan ne yapacağını bilmiyorsun bence. kpss’yi kazanabileceğini de düşünmüyorum. sürekli burdasın ne ara ders çalışıyorsun? alanını bilmiyorum fakat örnek vereyim; 2015,2016 yıllarını kpss çalışarak geçirdim. sabah 7 gece 10 çalışıyordum yemek, çay, kahve molası maksimum 2 saat oluyordu günde. sen yemek, çay, kahve, kadınlar klübü arada da olursa ders çalışıyorsun gibi. atanmak için daha ciddi çalışman gerek.
Ceycey farkında mısın hiç kpss icin konu açmadın dedin pat konu açtı hem de icinde hiç kv geçmeyen. Ben şahsen tükendim sen devam et bak seni dinliyor.başta sensizasla321 ün kaynanası olmak üzere bütün kaynanaların ve adı görümcek e çıkan görümcelerin yeni yılını kutlarımmmmm
Saatınızı kurun hemen bır kahve ıcınNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Bence bir şey ile uğraşma vaktin gelmiş geçiyor bile. Buluttan nem kapıyorsunNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
tabiki herkesin kapasitesi, stresi yönetme şekli farklı ben o şekilde çalışınca içim rahat ediyordu. konu sahibi de çalışamadığı için dertlenmiş ki konu açmış. kimseyi azarlamadım gördüğümü söyledim ( konu sahibi atanırsa parası cebime girmeyecek) burda takılıp çalışmazsa atanamaz. yeterince çalıştığına ikna olursa da yetiştiremiyorum diye konu açmaz. ben her koşulda çayımı koyar, aşkı memnu izlerim.ya ben buna katılmıyorum belki sizden az çalışarak sizden fazla puan alabilir. kv konularına hepimiz kızdık ama daha iyi ders çalışabilmek için erken kalkma tavsiyesi istemiş sadece bu kadar tepki vermek neden? atanmak için ciddi çalışmak gerek evet herkesin kapasitesi farklı kimisi daha az çalışarak daha çok puan alabilir. ayrıca kazanamazsa da kendine kazanamayacak azarlamışşınız resmen kızı
Akşam kaçta yatıyorsun. Onda yat. Yatarken süt iç. Yatmadan yedi Kevser suresi oku Allah'ım beni bu saatte kaldır diye dua et. Mutlaka o saatte gözlerini açmış olacaksın.Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Gunaydın 8 gıbı uyandımGünaydın kaçta kalktın bugün merak ettim
Bana yatak battı 8 de uyandım biraz yatayım deyip 9 da kalktım
Gece 1 de yatmıştım ev ahalisi uyuyor hala ben de oturup burada takılıyorum.
7-8 saat mi? Ben 2 saat bakabilsem şükür dıyorum. Umarım emegınızın karsılıgınızı alırsınız. Bende Kpss hazırlanıyorum, onlıne derse kalkan cocugum var. O derse başlıyor ben de yan oda da baslıyorum ama cocuksuzsanız kontrolünüz daha kolay, bölen biri ya da birsey yok. Bir kulağım sürekli onda, mecbur. Bir saat erken kurun alarmı, gece zaten daha erken uykunuz gelecektir. Vücut cabuk adapte oluyor zaten. Ne yalan dıyeyım size imrendimTemmuzda. Ama gunde 7 8 saat calısıyorum. Program yetısmıyorkı
Atanmadan cocuk ıstemıyorum. O zaman atanmak hayal olur. Tek yüküm temızlık ve yemek var. Ama baska bıseyler ugrasmıyorum.sabah kalktım erken gerı yattım. Dun ıse gıtmıstım cok fena yorgunum cunku7-8 saat mi? Ben 2 saat bakabilsem şükür dıyorum. Umarım emegınızın karsılıgınızı alırsınız. Bende Kpss hazırlanıyorum, onlıne derse kalkan cocugum var. O derse başlıyor ben de yan oda da baslıyorum ama cocuksuzsanız kontrolünüz daha kolay, bölen biri ya da birsey yok. Bir kulağım sürekli onda, mecbur. Bir saat erken kurun alarmı, gece zaten daha erken uykunuz gelecektir. Vücut cabuk adapte oluyor zaten. Ne yalan dıyeyım size imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?