Sabah erken kalkmak

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Beyin yorgunluğu....sana değilim sitem. Kpss geldi önume gene , sövüp sayasim var. Felsefe yapasım var. İskence yöntemleri gözümde canlanıyor.

ya ben buna katılmıyorum belki sizden az çalışarak sizden fazla puan alabilir. kv konularına hepimiz kızdık ama daha iyi ders çalışabilmek için erken kalkma tavsiyesi istemiş sadece bu kadar tepki vermek neden? atanmak için ciddi çalışmak gerek evet herkesin kapasitesi farklı kimisi daha az çalışarak daha çok puan alabilir. ayrıca kazanamazsa da kendine kazanamayacak azarlamışşınız resmen kızı

başta sensizasla321 ün kaynanası olmak üzere bütün kaynanaların ve adı görümcek e çıkan görümcelerin yeni yılını kutlarımmmmm
Ceycey farkında mısın hiç kpss icin konu açmadın dedin pat konu açtı hem de icinde hiç kv geçmeyen. Ben şahsen tükendim sen devam et bak seni dinliyor.

Olay memur seçmede değil, yenilmez bir kahraman olup olamadığında. Alınan kontenjan belli, var olan açik belli. Ac daha bolumleri ac ac.... mezun et bir daha mezun et. Sonra da para yok de ; bir kismini kadrolu buyuk cogunlugu sozlesme ve ucretli den al . Sonra lise ortaogretim onlisans ata. 4001 de tikanip kalsın. Peki niye yeterlilik lazım yeterli degil aday adayi. Evet biz yeterliligi balik halinde iletisim yapabilio diye öğretmen koymayi tercih ediyoruz. Ya da insaatda disiplinsizlik olmasin diye insaat iscisi olarak koyuyoruz. 4001 e giren ogretmen ordan da yuzunu gulderemiyor.

Matematik gecmis olmayan sozelciye matematik yap yoksaaa atamam de. Hicbir ulkede meslek icin yetkinlik belgesi verip, sonrada sen gel bakiyim bir seni sinava sokuyim deyip de; oda yetmeyip hadi bir de mulakat gir bakam gercekten vermismiyiz diplomayi ???... , yetmeyip aday aday adayi olduktan sonra aday memur olup da hala kendi sisteminde okuyıp okumadigindan emin olmadigi bireyi sinava sokan yoktur herhalde!!! . Birde bunun senelerdir gireni, colu cocuvgu olup 2 saat calismayla 75 alip da gecersiz denilenimi dersin . Hayat sartlari cok zor durumda olupta kpss yuzunden daha da zora girenemi dersin. Yav ABD de bir yargiç var o bile kadin ceza almis trafikten, niye aldin diyo soruyor, kadib cocugunu kaybetmis; cocugundan kalma borclari oduyor 5 kurus param yok diyor. Cocugu dayisi mi ne oldurmuş onlarla ugrisirken cezayi almis. Olan cezalari kaldiriyor. Seni anliyorum yeni bir hayat icin sanş veriyorum diyor. Tamam cok merhametli, cok hosgorulu bir milletiniz ama puzzle gibi; parcalari bir turlu yerine koymayi oturtabilmeyi resmin butununu gorebilmeyi yapamiyoruz butun bir toplum olarak.... Çok afedersin tutamadim bir anda buraya icimden dokesim geldi!!!

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Bence bir şey ile uğraşma vaktin gelmiş geçiyor bile. Buluttan nem kapıyorsun

Babam insan olmadığı için üniversiteyi hem çalışıp hem okuyarak bitirdim. Hele son sene hem iş hem KPSS hem okul bir arada yürütüyordum. Günde 5 saat uyuyordum en fazla. Niye? Çünkü gelecek kaygım vardı. Hayatımda hiç 10 lara kadar uyuduğumu bilmem bırakın 12 yi. Rutin olarak 7 de kalkarım. Çalışmaya, erken kalkmaya alışmışım çünkü. Biraz gelecek kaygınızın, amacınızın olması lazım. Hiç atanmam lazım diye uykularınız kaçmıyor mu? Ben uyuyamazdım gelecek kaygısından. Biraz kaygı lazım size. Siz sözleşmeli olarak atanacaksınız. 4 sene kv den uzak kalacağınızı düşünün bence sizi motive eder

Spor yapın. Kan değerlerinize baktırın. Yeterli vitamin aldığınızdan emin olun. Ağır, yaplı bol kalorili şeyler yemeyin. Hareket etmeyen, düzgün beslenmeyen insana 12 saat de yetmez. Kalitesiz uyuyorsunuz muhtemelen. Bir de zorlayın yani yetmiyor diye uyumaya devam etmeyin. Vücut ona da alışacak bir süre sonra.

tabiki herkesin kapasitesi, stresi yönetme şekli farklı ben o şekilde çalışınca içim rahat ediyordu. konu sahibi de çalışamadığı için dertlenmiş ki konu açmış. kimseyi azarlamadım gördüğümü söyledim ( konu sahibi atanırsa parası cebime girmeyecek) burda takılıp çalışmazsa atanamaz. yeterince çalıştığına ikna olursa da yetiştiremiyorum diye konu açmaz. ben her koşulda çayımı koyar, aşkı memnu izlerim.

Çocuk yapın bakın nasıl 4 saat uyku bile zımba gibi yapıyor sizi şaka bir yana kan değerlerinize baktırın d vitamini eksikliğide halsizlik yapar. Ama benim kızımda uykuya çok düşkün ne kadar erken yatarsa yatsın 11 de zor uyandiriyorum. Erken kalksa kendine gelemiyor sinirli oluyor. Bazıları uykuya düşkün oluyor.

gercek hedefi olan insan her sekilde kalkar bence. en son uyanamiyorum falan diye mizmizlandigimda ortaokuldaydim herhalde. biraz daha bilincli olun bence sonucta kendi geleceginiz icin calisiyorsunuz.

Akşam kaçta yatıyorsun. Onda yat. Yatarken süt iç. Yatmadan yedi Kevser suresi oku Allah'ım beni bu saatte kaldır diye dua et. Mutlaka o saatte gözlerini açmış olacaksın.

Bende böyle uyuyabilenlere çok özeniyorum 2.30 du uyudum sabah 7.30 da uyandım uyuyamadım geri. En fazla sekize kadar uyuyabiliyorum ama deliksiz degil 6da uyanıp yarım saat aralıklarla uyuyup uyanıp saate bakarak 8 yapabiliyorum

Temmuzda. Ama gunde 7 8 saat calısıyorum. Program yetısmıyorkı
7-8 saat mi? Ben 2 saat bakabilsem şükür dıyorum. Umarım emegınızın karsılıgınızı alırsınız. Bende Kpss hazırlanıyorum, onlıne derse kalkan cocugum var. O derse başlıyor ben de yan oda da baslıyorum ama cocuksuzsanız kontrolünüz daha kolay, bölen biri ya da birsey yok. Bir kulağım sürekli onda, mecbur. Bir saat erken kurun alarmı, gece zaten daha erken uykunuz gelecektir. Vücut cabuk adapte oluyor zaten. Ne yalan dıyeyım size imrendim

Atanmadan cocuk ıstemıyorum. O zaman atanmak hayal olur. Tek yüküm temızlık ve yemek var. Ama baska bıseyler ugrasmıyorum.sabah kalktım erken gerı yattım. Dun ıse gıtmıstım cok fena yorgunum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…