sabah eziyeti :)

Anladım Allah size de kolaylık versin de, benim eve girişim 21-22 arası nasıl erken yatacağım ?

Zaten erken yatabilsem sorun direkt çözülecek biliyorum.

Geç çıkınca zor tabi erken yatmak. İznim bitince de 5.30 çıkış saatim eve gelişim de 5:45. Sizin eve varışınız çok geçmiş.

En erken giriş saatim eve 19 o da çokkkkkkkkkkk nadir. O nadir günlerde de yığılmış çamaşırları yıkama, mutfaktaki yığılmış bulaşıkları makineye koyma gibi elzem işleri yapıyorum...

Yardımcı bayan alıyorum ama genel toparlama yemek vs tabi ki bana kalıyor ama artık o bile zor gelmeye başladı

Geçen YouTube de bu konuyla ilgili bir video izledim. Saatlerin geri alınmaması ile birlikte insanların gün yüzü görmeden sabah karanlıkta işe gidip karanlıkta işten çıktıkları için. Sabah motive, enerji gibi sorunları oluşmaya başlamış.

Hmmm eve 10 da girdiğim günlerde 11 de yatmak

Zaten ot gibi yaşıyorum ki

Eee, napalım?
Bazen "Gün 50 saat olsa ya" derim, ama 50 saat de olsa yetmezdi insana muhtemelen.:)

Kendimi bildim bileli uyku problemi yaşayan biriyim ve çocuklu da olunca, kesintisiz 4 saat uyku, cennet gibi oluyor.
Uyuyabiliyorken uyu diyeyim.

Evet cidden bununu da etkisi çok var sabah 7:30 kalkıyorum ve her yer kapkaranlık ışık açıp hazırlanıyorum sanki gece gibi. Eskiden perdemi açıp gün ışığı alabilirdim en azından şimdi o da yok.

Geçen az perdeyi açim dedim ışığı açamadım tabi, yırtık çorap giyip işe gelmişim

Evet var ben :) romatizma fitik omurga eğriliği fibromiyalji vs vs var bende de. Ise girerken dinç gidemiyorum hep yorgunum. Çözüm bulamadım. Is yerinde sabah 15 dk lik beni mutlu edecek kahve molası veriyorum 10 buçuk gibi yanına da bir arkadaş varsa hevesle o anı bekliyorum. :)

Kayınvalidene yorgunum anne, daha sonra gelelim deseniz anlayışla karşılamaz mı?
Hayır maalesef Bununla ilgili çok sorun yaşadık ve eşimle aramda boşanmaya kadar giden problemler oldu sırf kv nin şikayetleri yüzünden.

Görümcemler benden çok daha erken çıktığı için kv ye uğrayıp yemek yiyorlar ben gitmezsem problem yaratıyor.

zaten bu yüzden çocuğa cesaret edemiyorum şimdi böyleysem bebekle zombi gibi olurum heralde

bu aralar en büyük sorunum
erkenden yatıyorum sabah yine ölü gibiyim eşim kazıyarak cıkartıyo beni yataktan
ağlıcam nolur bırak uyuyayım diye o derceyim
ama soguk havaya cıkınca tabi uyku fln kalmıyo

ben ışığı da açmadan hazırlanıyorum
ışığı acarsam canım sıkılıyor
karanlıkta giyinip çıkıyorum
ışıgı acarsam ışık gözümü alıyor gözümü açamıyorum:)

Of aynı rahatsızlıklar Yaşamayan bilmez işte öldürmez süründürür cinsten hepsi.

İnanın denedim ama kalkamıyorum, kaslarımı esnetip gevşetmeden kalkamıyorum kaskatı kesiliyor acıyor bacaklarım..Kalkıp geri yatıyor biraz masaj vs yapıyorum ısıtıyorum öyle kalkabiliyorum.
Kas romatizması için kuru iğne tedavisi öneriliyor. 5-6 seansta iyileşme oluyormuş. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…