- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
O zaman 12-1 de yatmayacaksınız gece oturuyorsunuz sonra sabah kalkamıyorum diyorsunuz madem rahatsızlığınız var nemli ortam daha da fena yapıyor biraz gece tv den falan fedakarlık yapacaksınız daha kolay uyanırsınız bu havalarda 12-1 de yatınca uykuyu almak mümkün değil. Tek siz değilsiniz ayrıca herkes aynı şekilde saatlerin alınmıyor olması da çok etkili olur ben hamileyim ve sizden çok daha kötü durumdayım mide bulantısıyla uyanıyorum vücudumda derman yok gözümü zor açıyorum halsizlik var kahvaltı da etmem gerekiyor haliyle daha erken kalkmak zorundayım ama öyle böyle geliyorum ayılmak için kahve falan da içemiyorum
Geç çıkınca zor tabi erken yatmak. İznim bitince de 5.30 çıkış saatim eve gelişim de 5:45. Sizin eve varışınız çok geçmiş.Çok güzel de siz işten 4 te çıkıyormuşsunuz benim çıkış saatim minimum 7 ve sonrasında 1 saat fizik tedavi git gel 21 eve girişim en erken
işten mi bu saatte çıkıyorsun ?Anladım Allah size de kolaylık versin de, benim eve girişim 21-22 arası nasıl erken yatacağım ?
Zaten erken yatabilsem sorun direkt çözülecek biliyorum.
Geç çıkınca zor tabi erken yatmak. İznim bitince de 5.30 çıkış saatim eve gelişim de 5:45. Sizin eve varışınız çok geçmiş.
işten mi bu saatte çıkıyorsun ?
Hmmm eve 10 da girdiğim günlerde 11 de yatmak
Zaten ot gibi yaşıyorum ki
Evet cidden bununu da etkisi çok var sabah 7:30 kalkıyorum ve her yer kapkaranlık ışık açıp hazırlanıyorum sanki gece gibi. Eskiden perdemi açıp gün ışığı alabilirdim en azından şimdi o da yok.Geçen YouTube de bu konuyla ilgili bir video izledim. Saatlerin geri alınmaması ile birlikte insanların gün yüzü görmeden sabah karanlıkta işe gidip karanlıkta işten çıktıkları için. Sabah motive, enerji gibi sorunları oluşmaya başlamış.
Evet var ben :) romatizma fitik omurga eğriliği fibromiyalji vs vs var bende de. Ise girerken dinç gidemiyorum hep yorgunum. Çözüm bulamadım. Is yerinde sabah 15 dk lik beni mutlu edecek kahve molası veriyorum 10 buçuk gibi yanına da bir arkadaş varsa hevesle o anı bekliyorum. :)Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
Hayır maalesefKayınvalidene yorgunum anne, daha sonra gelelim deseniz anlayışla karşılamaz mı?
Eee, napalım?
Bazen "Gün 50 saat olsa ya" derim, ama 50 saat de olsa yetmezdi insana muhtemelen.:)
Kendimi bildim bileli uyku problemi yaşayan biriyim ve çocuklu da olunca, kesintisiz 4 saat uyku, cennet gibi oluyor.
Uyuyabiliyorken uyu diyeyim.
ben ışığı da açmadan hazırlanıyorumEvet cidden bununu da etkisi çok var sabah 7:30 kalkıyorum ve her yer kapkaranlık ışık açıp hazırlanıyorum sanki gece gibi. Eskiden perdemi açıp gün ışığı alabilirdim en azından şimdi o da yok.
Geçen az perdeyi açim dedim ışığı açamadım tabi, yırtık çorap giyip işe gelmişim
Evet var ben :) romatizma fitik omurga eğriliği fibromiyalji vs vs var bende de. Ise girerken dinç gidemiyorum hep yorgunum. Çözüm bulamadım. Is yerinde sabah 15 dk lik beni mutlu edecek kahve molası veriyorum 10 buçuk gibi yanına da bir arkadaş varsa hevesle o anı bekliyorum. :)
ben hep geceleri çocuk yapmaya karar veripzaten bu yüzden çocuğa cesaret edemiyorum şimdi böyleysem bebekle zombi gibi olurum heralde
zaten bu yüzden çocuğa cesaret edemiyorum şimdi böyleysem bebekle zombi gibi olurum heralde
ben hep geceleri çocuk yapmaya karar verip
sabah iş için kalktığımda ; deli misin çocuk senin neyine diyorum
Kas romatizması için kuru iğne tedavisi öneriliyor. 5-6 seansta iyileşme oluyormuş. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsunİnanın denedim ama kalkamıyorum, kaslarımı esnetip gevşetmeden kalkamıyorum kaskatı kesiliyor acıyor bacaklarım..Kalkıp geri yatıyor biraz masaj vs yapıyorum ısıtıyorum öyle kalkabiliyorum.
Kas romatizması için kuru iğne tedavisi öneriliyor. 5-6 seansta iyileşme oluyormuş. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?