sabah eziyeti :)

Bir kan testi yaptırın aile hekiminizden isteyin ücretsiz.
Büyük ihtimal b12, d vitamini eksikliği, potasyum eksikliği vs. yaşıyorsunuz.
Ben kullandım bir süre gerçekten çok iyi geldi.
Zaten her kadının mutlaka alması gereken şeyler bunlar. Özellikle d vitamini, b12 ve potasyum eksikliği yorgunluk, bağırsak hastalığı, uyku bozukluğu, unutkanlık, üşüme vs. yapıyor ve ilerde kemik erimesi ve alzeimer için en büyük tetikleyici.

Tam bir sabah insanıyımdır
Gece en geç 23 te yatarım
Sabah dinlenmiş vaziyette alarmdan önce kalkarım

Philips wake up light diye bir gün ışığı simülasyonu lambam var
O yüzden kolaylaştı uyanmam

Bende de ibs var
Bir de kolesterol

Bu yüzden akşamdan içine ceviz koyduğum suyumu içerim
Sonra duşumu alırım
Kahvaltımı yaparım

6.45 te kalkıyorum bu arada
8 de evden çıkar servise binerim

Gün içinde folik asit, d vitamini ve omega 3 lü balık yağı ayrıca probiyotik destek kullanıyorum

Böylece kendimi uzun zamandır yorgun hissetmiyorum

Minimum 10 saati buluyor bazen 12 dediğiniz gibi.
Mavimilena bu kadar saat çalışmanın üstüne evime gidip dirket dinlenebilsem amenna, ama spor-fizik tedaviye gitmek zorundayım ağrılarım için, onun olmadığı günler kv tazı gibi daha işten çıkmadan aramaya başlıyor gel yemek yaptım, böylece eve gitmem 9 oluyor en az hatta 10 bazen. E gidince duş alacaksın, yarın için hazırlık yapacaksın maalesef şık giyinmem bakımlı olmam gereken bir işim var, kocayı doyur ilgilen, biraz nete göz at derken oldu mu saat 12-1...

Aslında kv ye çok kızıyorum çok yoruluyorsun tabi maşallah sana gene iyi dayanıyorsun diyor hala ısrarcı ama sürekli davet etmekte.

Evet bunlardan da kullanıyorum gün içinde habire bir şeyler içiyorum d vitamini, balık yağı, o yağı bu bilmem ne.

Anlıyorum; çalıştığım dönem benim de öyleydi. İş çıkışı sonrasını illa bir şeyle doldurma ihtiyacı hissederdim yoksa "Ot gibi yaşıyorum" diye kendi kendimi darlamalar gelirdi. Sadece ipin ucunu kaçırmamak lazım. 12-1 değil, "11 yatış saatim" demek lazım, bir saat bile fark ediyor işte. Bahane etmeyin bunları sinirleniyorum diye, uyku sorunsa ve görüldüğü üzere çözümü de var, sadece 1 saat erkene alıştıracaksın kendini, alışkanlıktan ileri de biraz. :)

İşten kaçta geliyorsunuz ki 23 de yatabiliyorsunuz Benim eve girişim çoğu zaman 21-22 arası

Philips lamba iyiymiş bir bakacağım ona. D vitamini ve omega 3 lü balık yağını bende kullanıyorum probiyotik destek hangisini alıyorsunuz, şu an karnım aşırı şiş mesela ve çatlıcam.

Ben de öyleyim ama artık kendimi kabullendim:)) Gece yatmaz sabah kalkmaz cinsindenim. Alarmı elli kere ertelerim, eşim sinir olur. Kalktığım gibi kahvaltı da yapamam.
İşe gittikten sonra kahvaltı yapıyorum ki kalkmamdan 2 saat sonraya denk geliyor. Bol çay ve kahveyle 10 gibi kendime gelebiliyorum. Akşam saat 5-7 arası çok halsiz oluyorum.
Zorlasam da değiştiremedim

O zaman 12-1 de yatmayacaksınız gece oturuyorsunuz sonra sabah kalkamıyorum diyorsunuz madem rahatsızlığınız var nemli ortam daha da fena yapıyor biraz gece tv den falan fedakarlık yapacaksınız daha kolay uyanırsınız bu havalarda 12-1 de yatınca uykuyu almak mümkün değil. Tek siz değilsiniz ayrıca herkes aynı şekilde saatlerin alınmıyor olması da çok etkili olur ben hamileyim ve sizden çok daha kötü durumdayım mide bulantısıyla uyanıyorum vücudumda derman yok gözümü zor açıyorum halsizlik var kahvaltı da etmem gerekiyor haliyle daha erken kalkmak zorundayım ama öyle böyle geliyorum ayılmak için kahve falan da içemiyorum

23 yıldır her sabah bu eziyeti çekiyorum:)
Ancak vitamin desteği vs... şeyler asla kullanmıyorum
Sabah dinç kalkmam için 7 saat uyumam gerekiyor, 23 - 23:30 arası yataktayım kimse tutamaz:)sabahta 6:45 de kalkıyorum
Akşam 8 den sonra bir şey yemezsem ve içmezsem çok dinç uyanıyorum ona dikkat ettim, yediklerime dikkat etmeyip karbonhidrata çok yüklenirsem uyumakta kurtarmıyor, sürekli yorgun oluyorum. Sabahları hava çok soğuk olduğunda ılık limonlu su içiyorum C vitamini takviyem olsun diye o da iyi geliyor. Sabahları evden çıktığımızda karanlık oluyor bence bununda çok etkisi var uyanamamak konusunda, bir de nem rahatsız ediyorsa yattığınız odaya bir nem alma cihazı koyun derim

Günaydın canım,
Ben de bunları yaşıyorum,çareyi erken yatmakta buldum. İlkokul 1'e giden kızım ve 9 aylık bebeğim var. Bebeğim gece 2-3 saatte bir uyanır emer uyur. Deliksiz uyuyabildiğim saat 4 saat en fazla. Sabah 6 buçukta kalkıyorum, kahvaltı hazırla beslenme hazırla, bebeğimi emzirme ,bakıcının gelmesini bekleme, kahvaltı etme derken saat 8 oluyor. Çocuğu okula bırakıyorum sabah işe öyle gidiyorum. İşten 4'te çıkıyorum(süt izninden dolayı), yemek hazırla yemek ye saat 8 oluyor. 9 da bebeğim uyuyor ,ben de 9 buçukta yatıyorum. İnan o kadar iyi geliyor ki erken yatmak tavsiye ederim. Bir gün dene farkı göreceksin .Dün erken yatamadım, 11de uyudum. Bebeğim saat başı uyandı 5 ten sonra da uyumadı ben de bugün dediğin gibiyim hala ayılamadım . Ama buna da şükür , bir işimiz var en azından.

Hmmm eve 10 da girdiğim günlerde 11 de yatmak

Zaten ot gibi yaşıyorum ki

Yalnız senin bu yoğunluk ve yorgunlukla ileride inşallah çocuğun olduğunda kayinvalideye çok işin düşecek gibi :)

Nem cihazını ısmarladım bile bir de alerjim var ona da iyi geliyormuş.

Çok güzel de siz işten 4 te çıkıyormuşsunuz benim çıkış saatim minimum 7 ve sonrasında 1 saat fizik tedavi git gel 21 eve girişim en erken

Benzer durumdayım bende o yüzden kalkacağım zamandan 20 dakika önceye 4 5 alarm kuruyorum onlar zaten istemesemde uykumu acıyor . Ama zink diye alarm çaldığı an kalktigim zamanlar daha dinç oluyorum . Alarm çalınca esneme hareketleri yapın vücudunuzu esnetin .elinizi yüzünüzü yıkayın açılın. Bi kahve yapın . Hem üstünuzu giyip hazırlanın bir yandan kahveyi için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…