sabah eziyeti :)

ben 8 saat calisiyorum onda bile bazen cok yoruluyorum sizin ki daha fazla.. birde sorumluluklariniz var.
Yorgunluktandir insallah duzene girer uyku duzeniniz

Of aynı rahatsızlıklar Yaşamayan bilmez işte öldürmez süründürür cinsten hepsi.
Şimdi doğum iznindeyim. Izinde dinlenirim diyordum ama bebek büyütmek hiç kolay değilmiş. Bizim psikolojimizi sağlam tutup pozitif düşünmeye ihtiyacımız var. Birde kilo varsa vermeye çalışmalıyız o da kas ağrılarını inanılmaz arttıran birşey

Geçen senelerde yataktan kalkınca ağladığım bile olmuştu hala daha aynıyım gerçi sabah 60:20 gibi gibi evden çıkmam gerekiyordu sonra bir saat ayakta yolculuk on dakika yürüme mesafesi akşam altıbuçukta çık durağa yürü ayakta bir saat yolculukla eve geri gel üzerine çıkarmadan çocuğu eline versinler şimdi hem iş değiştim hem de evimi iş yerinin dibine taşıdım

Bitmeyen gece,Kalıcı yaz saati uygulaması yazarsanız çıkan videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

Çocuklarını okula göndermek için kaldıran aileler, daha sabah olmadı gece niye okula gidiyoruz diye soru sorması çocuklarına ne diye cevap vereceğini şaşırmış durumdalar. Önceden servise tek başına binen çocukları artık ailesi servise bindiriyor.

Gerçekten bu saat kavramından rahatsız olan sadece çalışanlar değil küçücük çocuklar bile rahatsız.

Gece uyan gece yat ne kadar mutlu oluna bilir ki!

Kas romatizması için kuru iğne tedavisi öneriliyor. 5-6 seansta iyileşme oluyormuş. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
Evet bunu daha önceden duydum. Boyunda ki düzleşme için uygulayan bir tanıdığım vardı sonradan ne oldu bilmiyorum. Siz sonuç alan birini tanıyor musunuz? Geçici rahatlık sağlıyor vs denmişti ama tam bilgim yok

Hastalıkların dışında aynı şeyleri bende yaşıyorum canım. Saatimi 7ye kuruorum bir kalkıorum saat 7:45 ... Hobaa 15 dakikada hazırlan çık. İşe geliom moron gibiyimEvlenince böyle oldum. Evlenmeden sorumluluklarım daha az olduğu için dinlenmiş kalkıodum, şimdi pert

Ben de sadece bir makalede okudum. Mantıklı açıklaması vardı, geçici değil sanırım kalıcı çözüm bu. Ama boyun düzleşmesi için işe yarar mı bilmiyorum. Kas romatizması için yapılan bir uygulama daha çok

düzleşme ve aşırı ağrı için uyguluyordu. Gece ağrıdan uyuyamıyordu fizik tedavi işe yaramayınca bu uygulamaya başladı rahatlatan tek yöntem bu olmuştu.
Ama sonuç ne oldu bilmiyorum .

balık yağınızın markası nedir?

Ben

Saatimi 6 ya kurup erteleye erteleye 7 de kalkıyorum .
Durumunuz çok normal . Endişe etmeeee .

Kilom yok ama yine de vermeye çalışıyorum 1 kilo bile alsam mahvediyor beni. Aynen ben bebeğe hiç cesaret edemiyorum

Değil mi yaa evlilik demek sorumluluk demek, eskiden olsa duşumu alır vurur kafayı yatardım şimdi nerdeeee

insanı dini tutan nescafe için bir enerji gelir soğuk iklimde yaşayan insanlarda kahve içme oranı yüksek sabahları

insanı dini tutan nescafe için bir enerji gelir soğuk iklimde yaşayan insanlarda kahve içme oranı yüksek sabahları

kahvesiz yaşam düşünemem ben bende sabahları zor kalkan insanım ama çok fazla içince uykuya dalma süresini uzatıyor bence ceviz ve fıstıkta insanı dinç tutuyor omega vitamin almak önemli

Ben de çalıştığım son zamanlarda öyleydim. İşe ilk başladığımda gayet iyiyken her şey, daha sonra çeşitli strese bağlı hastalıklar, ağrılar, uykuya düşkünlük, sürekli yorgunluk başıma bela oldu. Ve sabah uyanıp yataktan kalkmak tam anlamıyla bir İŞKENCEYDİ benim için( resmen sürünerek çıkıyordum yataktan. Akşam geç de yatsam erken de yatsam böyleydi. Ama şunun da farkındaydım işe gitmeyi istemiyordum. Çok stresliydi, çok bunalmıştım ve iş yerim evime çok uzaktı. Sonunda işten ayrıldım:)

bence insan sevmediği iştede .çalışmamalı zamanla insanın enerjisini sömürüyor depresif hal alıyor insan hep sınırlı öfkeli oluyor aile yaşantısında negatif etkisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…