- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi greengirll
-
Mavimilena bu kadar saat çalışmanın üstüne evime gidip dirket dinlenebilsem amenna, ama spor-fizik tedaviye gitmek zorundayım ağrılarım için, onun olmadığı günler kv tazı gibi daha işten çıkmadan aramaya başlıyor gel yemek yaptım, böylece eve gitmem 9 oluyor en az hatta 10 bazen. E gidince duş alacaksın, yarın için hazırlık yapacaksın maalesef şık giyinmem bakımlı olmam gereken bir işim var, kocayı doyur ilgilen, biraz nete göz at derken oldu mu saat 12-1...
Aslında kv ye çok kızıyorum çok yoruluyorsun tabi maşallah sana gene iyi dayanıyorsun diyor hala ısrarcı ama sürekli davet etmekte.
Şimdi doğum iznindeyim. Izinde dinlenirim diyordum ama bebek büyütmek hiç kolay değilmiş. Bizim psikolojimizi sağlam tutup pozitif düşünmeye ihtiyacımız var. Birde kilo varsa vermeye çalışmalıyız o da kas ağrılarını inanılmaz arttıran birşeyOf aynı rahatsızlıklarYaşamayan bilmez işte öldürmez süründürür cinsten hepsi.
Bitmeyen gece,Kalıcı yaz saati uygulaması yazarsanız çıkan videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Evet cidden bununu da etkisi çok var sabah 7:30 kalkıyorum ve her yer kapkaranlık ışık açıp hazırlanıyorum sanki gece gibi. Eskiden perdemi açıp gün ışığı alabilirdim en azından şimdi o da yok.
Geçen az perdeyi açim dedim ışığı açamadım tabi, yırtık çorap giyip işe gelmişim
Evet bunu daha önceden duydum. Boyunda ki düzleşme için uygulayan bir tanıdığım vardı sonradan ne oldu bilmiyorum. Siz sonuç alan birini tanıyor musunuz? Geçici rahatlık sağlıyor vs denmişti ama tam bilgim yokKas romatizması için kuru iğne tedavisi öneriliyor. 5-6 seansta iyileşme oluyormuş. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
Hastalıkların dışında aynı şeyleri bende yaşıyorum canım. Saatimi 7ye kuruorum bir kalkıorum saat 7:45Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
Ben de sadece bir makalede okudum. Mantıklı açıklaması vardı, geçici değil sanırım kalıcı çözüm bu. Ama boyun düzleşmesi için işe yarar mı bilmiyorum. Kas romatizması için yapılan bir uygulama daha çokEvet bunu daha önceden duydum. Boyunda ki düzleşme için uygulayan bir tanıdığım vardı sonradan ne oldu bilmiyorum. Siz sonuç alan birini tanıyor musunuz? Geçici rahatlık sağlıyor vs denmişti ama tam bilgim yok
düzleşme ve aşırı ağrı için uyguluyordu. Gece ağrıdan uyuyamıyordu fizik tedavi işe yaramayınca bu uygulamaya başladı rahatlatan tek yöntem bu olmuştu.Ben de sadece bir makalede okudum. Mantıklı açıklaması vardı, geçici değil sanırım kalıcı çözüm bu. Ama boyun düzleşmesi için işe yarar mı bilmiyorum. Kas romatizması için yapılan bir uygulama daha çok
Tam bir sabah insanıyımdır
Gece en geç 23 te yatarım
Sabah dinlenmiş vaziyette alarmdan önce kalkarım
Philips wake up light diye bir gün ışığı simülasyonu lambam var
O yüzden kolaylaştı uyanmam
Bende de ibs var
Bir de kolesterol
Bu yüzden akşamdan içine ceviz koyduğum suyumu içerim
Sonra duşumu alırım
Kahvaltımı yaparım
6.45 te kalkıyorum bu arada
8 de evden çıkar servise binerim
Gün içinde folik asit, d vitamini ve omega 3 lü balık yağı ayrıca probiyotik destek kullanıyorum
Böylece kendimi uzun zamandır yorgun hissetmiyorum
Şimdi doğum iznindeyim. Izinde dinlenirim diyordum ama bebek büyütmek hiç kolay değilmiş. Bizim psikolojimizi sağlam tutup pozitif düşünmeye ihtiyacımız var. Birde kilo varsa vermeye çalışmalıyız o da kas ağrılarını inanılmaz arttıran birşey
Hastalıkların dışında aynı şeyleri bende yaşıyorum canım. Saatimi 7ye kuruorum bir kalkıorum saat 7:45... Hobaa 15 dakikada hazırlan çık. İşe geliom moron gibiyim Evlenince böyle oldum. Evlenmeden sorumluluklarım daha az olduğu için dinlenmiş kalkıodum, şimdi pert
Öyle vallaDeğil mi yaa evlilik demek sorumluluk demek, eskiden olsa duşumu alır vurur kafayı yatardım şimdi nerdeeee
Kahve olmasa hiç yaşayamayacağım sanırım çok tüketiyorum zaten azaltmaya çalışıyoruminsanı dini tutan nescafe için bir enerji gelir soğuk iklimde yaşayan insanlarda kahve içme oranı yüksek sabahları
Ben de çalıştığım son zamanlarda öyleydim. İşe ilk başladığımda gayet iyiyken her şey, daha sonra çeşitli strese bağlı hastalıklar, ağrılar, uykuya düşkünlük, sürekli yorgunluk başıma bela oldu. Ve sabah uyanıp yataktan kalkmak tam anlamıyla bir İŞKENCEYDİ benim içinGünaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?