Hamilelik te çik kırklamak iyi değil .Ben müge anlı ızleyıp , evi kirkliyorum öyleki her odada tv acıp evın ıcınde dort donuyorum
Zaten oyle pek halımde yok ama camasır katlamakmıs, utuymus bana vız gelıyor mugeyleHamilelik te çik kırklamak iyi değil .
Benim gibi hamilelik varislerin oluşur sonra .
Uzat ayaklarını otur ,ohhh misss .
Bırak doğuma kadar pis kalsın.
Hamilelik te çik kırklamak iyi değil .
Benim gibi hamilelik varislerin oluşur sonra .
Uzat ayaklarını otur ,ohhh misss .
Bırak doğuma kadar pis kalsın.
Ev kırklamak demek , ter temız derlı toplu yapmak demekHii ama soru sabah kusagiymis.
O zaman muge anli... Muge reklama girince de 48393728. kez yayinlanan aski memnu ve yaprak dokumu
Film açın kitap okuyun, el işi tarzı hobıler edının onlarla uğraşın ama bence en güzeli çalışın çalışmak iyidir..Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?
Ben haberler dışında birşey izlemiyorum . Makyaj yaparken yalnız kalmayayım diye muge anliyi izliyorum :) sonra da çıkıp gidiyorum zaten ..aklımda surekli ,kimin karısı kimin fanfinisi :) böyle programlar kafayı kırma sebebi :)))Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?