kel alaka bir sey dicem ama maşallah. esin ikna olmuştur inşallah şimdiHii ama soru sabah kusagiymis.
O zaman muge anli... Muge reklama girince de 48393728. kez yayinlanan aski memnu ve yaprak dokumu
Temizlemek yanikirklamak nedir kizlar?
konu sahibi bacim, muge anli ve esra erol'u tavsiye ederimyoksa evde vakit gecmiyor
Ben de bu ara taktim güladiye ye bakalim ne zaman bulunucak merak la bekliyorumZaten oyle pek halımde yok ama camasır katlamakmıs, utuymus bana vız gelıyor mugeyle
Ben sok ıcınde ızlıyorum ne entrıkalar ne entrıkalarBen de bu ara taktim güladiye ye bakalim ne zaman bulunucak merak la bekliyorum
Necla'ya suçlu mu değil mi derken,kadının yaşadıklarını görünce,töbe estağfurullah çekmedim değil içimden.Ben de bu ara taktim güladiye ye bakalim ne zaman bulunucak merak la bekliyorum
Demi gelinler öldürmüş se eğer buda tüm kaynanalara ders olurNecla'ya suçlu mu değil mi derken,kadının yaşadıklarını görünce,töbe estağfurullah çekmedim değil içimden.
Müge anlı'yı izlediğim den beri çok paranoya oldum komşuma bile güvenemiyorum artık .Ben sok ıcınde ızlıyorum ne entrıkalar ne entrıkalar
Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?