sabah sabah eşimle yaşadığım olayy

sabahları eşin sanırım sinirli oluyor üstelemeseydin keşke ben ne zamn yapacağımı bilirim sen karışma falan diyince hepten sinirlenmiş galiba evet söyledikleri hiç hoş şeyler değil ama he he diyip geçiştirseydin keşke tatlım belki bu kadar büyümezdi

bende ona sordum annemin evinde en ufak bi toz gördün mü diye yoo hayır diyo işte kızınca ne konustugunu bilmiyo.

aynen birsencim ben de çok sinir oluyorum böyle insanlara..

canım bu olan saat 7-7.20 gece arasında yasandı eşim de beni 8.30da aradı anca o zaman müsait olabilmiş cünkü özür de diledi kırıldıgımıda anladı öyle yani

benim deil eşim babamın oglu bile olsa aileme asla dil uzattırmam onu öle pişman ederimki yaptıgına yapacagına binpişman olur birdeha yapacagı olursada yapmazz bence böle konlarda yelkenleri hemen indirmemek lazım cünkü bu hassas bi konu

Yoruma ve ilgiye tesekkür ederim.Tedaviye en kısa zamanda senelik izinde baslayacak.Haklısın ve bende böyle düsünüyorum zaman veriyorum bakalım.

arkadaşım, o senin kocan tabi ki seveceksin, affedeceksin..

bence senin konuyu ifade edişinde de biraz sıkıntı var ki bizi etkiliyorsun..

senin de öfke kontrolün yok ki hemen olay olur olmaz yazdın buraya, hele bir dur bi sakinleş.. bi bekle bakalım.. öyle bir yazdın ki biz de hep birlikte cümbür cemaat uyuz olduk adama.. sonra da aslında öyle değil böyle diyerek kocanı savunmaya başladın.. aslında biraz sen de sakin olsan hemen buraya başlık açmasan bu kadar olay büyümeyecek..

Allah huzurunuzu bozmasın, sen de dikkatli ol, ailene dil uzatmasına bir daha izin verme.. cevap da verme..

Benim hassasiyetim farklı. Ben insanları kökenine dinine vs göre ayıran, aşağılayan insanlara tepki duyuyorum..

begen butonu gelse keşke ıyı oku canım bu yorumu

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız kuzum siz?
Eşiniz de siz de çocukluk etmişsiniz.
Bir de benim babam senin babanı döver deyin tam olsun.
Evlilikte her şeyle beraber aileler de kapının dışında kalır.
İsterse kanlı bıçaklı olun birbirinize karşı ailelerinizi konuşmayın.
Oturun kendi kurduğunuz aileyi, eksiklikleri, hayallerinizi ,planlarınızı konuşun.

dogru söylüyosn arkadasım ama burada kimsem yok öyle bi durum yasayınca üzüldüm ve derdimi bi nebze olsun rahatlamak amacıyla sizlere yazmak istedim.

ben önceki konularınızıda okudum bakıyorumda sizdede ani cıkış var brz olayları alttan almalısınız herşeyi dile getirmeyin bende başta sizin gibiydim cok cektm bundan ama şimdi önemsemiyorum desin zaten iki dkka sonra pişman olan adam için yapıcak bişey yok brz görmezden gelin tabi buda ailenize laf söleme hakkını verin demek deil uzatmayın her evlilikte olur böle şeyler

konuyu okudum sayfalarında gezindim baktım iş tatlıya bağlanmış tam yazacağım baktım düşüncelerimi kaleme alıp çok güzel özetlemişsin eğer beğen tuşu olsaydı arkadaşın dediği gibi bende bir tık atardım sana ...

bencede tatlıya baglanmış.. sorun morun kalmamış.....bazen kocalar arada heyecan arayıp bizi mi üzüyorlar diye dsnyrum da....tobe tobe... konu sahıbı konuyu kapa bence artık tatlım

Bütün yorumlarını okudum. Söylemek istediğimi söylemişsin. Burada açılan bazı konularda bunlar oluyor maalesef. Hem konuyu açıyorlar eşleri hakkında bir sürü olumsuz hatta bazen hakarete varan şeyler anlatıyorlar sonra cevap yazanlar birşey söyleyince aslında o kadar da kötü değil aslında beni seviyor triplerine giriyorlar.

Eşler arasındaki bu şekilde seviyesiz konuşmalarla ilişkiler laçkalaşmamalı. Eşlerin birbirine saygısı yitirilmemeli. Yoksa arkası hep gelir bunun. Birkaç yıl önce birgün sevgilimle tartışırken ağzımdan yanlışlıkla kapa çeneni diye bir cümle çıktı. Yemin ederim hala içim acır nasıl böyle bir cümle kullandım diye. Bunu söylememin sebebi dört dörtlük olduğumuz için değil. herkesin iyi kötü huyları vardır. Kimse mükemmel değildir. Ancak sağyı ilişkilerde en öenmlisi. Onu korumak lazım.

aileler kötü de olsA dil uzatılmaz.çok ayıp...

eşiniz olgun bir insan değil, saygı deseniz ona hiç değinmeyeym

her tartışma sonunda sinirlendim birden ağzımdan çıktı yalanına başvururlar genelde

birlikteliklerde saygı çok önemli benim için... ayrılın demiyorum ama eşinize iyi bir ders verin

yoksa daha çook üzer sizi

Ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama yeni evlisiniz gibi geldi bana çünkü birbirinizi ifade edemiyorsunuz.. Sadece eşini suçlu bulmuyorum ben belli ki sende bir şeyler söylemişsin eşine bir kere kavga ettiğinizde aileleri ortaya atmaktan vazgeçin her ikinizi de yaralar bu durum birbirinize karşı saygıyı yitirmeyin önce adam akıllı konuşun bu durumu her iki tarafında bir ailesi var bunu kabullenin bence illaki tartışmalar olur ama emin ol senin annen baban şöyle demek daha çok ateşler evliliğinizi ikiniz içinde geçerli bu durum

Arkadaş bana evlimisin dedi bende evt ama böyle yapmıyo çok şükür dedim ne var bunda?
Bi insan 7sinde neyse 70indede odur bence evliliğe adapte olmak için 1-2 ay yetiyo 1 sene kavga etmek fazla değilmi? Cicim ayları kavgayla geçerse ilerde monotonlaşıp çoluk çocuk derdine düşünce ne olcak daha beter olcak dertler artcak tahammül azalcak. Benim eşimde allah korusun ileride değişebilir evet ama ben canımı yolda bulmadım 10 senelikte evli olsam boşanmayı düşünürüm. Arkadaşın ilk konusu olsa bende teselli edebilirdim ama ilk değil birsürü sorun var aralarında ve bütün bunlar nereye kadar affedilebilir unutulsada akılda kalır zamanla soğur insan yazık değilmi? Gerçi kendisi razı bu duruma inşallah bidaha sorunları olmaz düzelir.
Benim en yakın arkadaşlarımdan biri ilkokuldan beri beraberiz aynen buna benzer şeyler yaşadı herkes uyarmıştı dinlemedi evlendi ve ne zaman ayrılcam diye gelse bana ağlasa hep aralarını yaptım düzelcek dedim sonuç? 5 aylık bebeğini döven bi anne, eşine bıçakla saldıran bi eş oldu, ailesine gider çocuğu fazla gelir barınamaz döner, eşi ayrılırsan öldürürüm çocuğu alırım falan der, elinde toz bezi gece gündüz heryeri siliyo, kızınca saçlarını yolduğu için kestirdi erkek gibi, emziriyo diye dr ilaç vermemişti ama kesmiş galiba bende pek gidemiyorum zaptedemedikçe üzülüyorum, ama kuzenimde benzer şeyler yaşadı kocası düzelir diye hemen bebekte yaptı sonunda aldı çocuğunuda döndü annesine kpssyi kazandı memur oldu çocuğuna annesi bakıyo kocası çok pişman oldu ama affetmedi bu ay son davası vardı bitti.
Kendi annem, kaynanam bugün olsa asla dayanmazdım ömrümüz çürüdü diyen insanlar ve çoğu senin kadar şeye katlanmamışlar.
İşte bunlardan dolayı ben artık kimseye kendime bile sabret geçer demem inşallah siz istisna olursunuz zamanla düzelir emeğinin karşılığını alırsın ama düzelmezsede ayrıl gitsin şu hayatta kendinden değerli kimsen yok kimse için üzülmeye değmez ayrılırsan yada devam edersen seni ileride neler bekliyo bilemezsin...

Saraykedisi'ne katılıyorum öyle şikayetle yazmışsınki bide diğer konularını görünce bende tepki gösterdim doğal olarak boşanmakta evlenmek kadar haktır bu kadar şikayet edilen bi evlilikten hayır gelmez diye düşündüm tabiki kendi hayatın keyfin bilir ama benimde kendi fikrim napim yani?

Son düzenleme:
Her şeyi ne kadar çabuk tolere ediyorsunuz.... Adamın etmediği hakaret kalmamış ailenize. Kaldı ki bu insan sizin hayat arkadaşınız, ama birbirinize hiç saygınız kalmamış, ağız dalaşına girmişsiniz resmen. Adamın yaptıkları bir değil iki değil, hâlâ kimseye haddini bildirmeyerek "ben daha fazlasını da hak ediyorum, aşağılayın beni" demekten başka bir şey yapmıyorsunuz, onlar da talebinizi yerine getiriyorlar. Hadi kendiniz kabul ettiniz, bari ailenize laf ettirmeseydiniz, ve tabi siz de onun ailesine terbiyesizlik etmeseydiniz. Çok yazık ya.

"Çok sinirliydim ağzımdan kaçtı" da tipik savunma cümlesidir. Her sinirlendiğinde sülalenize saydıracaksa, üstüne siz de aynı şekilde karşılık verecekseniz evliliğinizi çok şahane günler bekliyor. Sanki doktor 46'lık raporu vermiş de "ben böyleyim elimde değil" deyip kendini masum kılmaya çalışıyor beyefendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…