eşiniz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insanmış.ben ailem konusunda çok hassasım şaka bile yaptırmam yani ne demek çingene ağızlarında diş yok ya...sen de deseydin ya sen onların aldığı evde oturuyorsun sende iç güveysin o zaman diye...vallahi parçalardım o adamı senin yerinde olsam.erkeklerin aileleri çok kıymetli oluyor ama bayanlar evlendikten sonra nedense erkekler kadar ailelerine sahip çıkmıyor eşlerine karşı müdafa etmiyor.tavrınızı koyun bence ailenize de laf söyletmeyin onlar sizin varolma sebebiniz bir kere onların elini öpmesi lazım kocanızın böyle terbiyesizlik yapacağına...sinirlendim haa
arkadaşa kesinlikle katılıyorum keşke diyeydiniz "o beğenmediğin ailemin aldığı evde oturuyorsun" diye. sakın laf soyletmeyin ailenize sakın
Kaç yaşındasınız kuzum siz?
Eşiniz de siz de çocukluk etmişsiniz.
Bir de benim babam senin babanı döver deyin tam olsun.
Evlilikte her şeyle beraber aileler de kapının dışında kalır.
İsterse kanlı bıçaklı olun birbirinize karşı ailelerinizi konuşmayın.
Oturun kendi kurduğunuz aileyi, eksiklikleri, hayallerinizi ,planlarınızı konuşun.
ya arkadaş laf söyletmeyi bırak eşi telefon etmiş hemen onu çok seviyorum falan yazmış buraya yaa ay cidden şaka mı bu:)kocasının üstüne gitmişler ya biraz hemen savunmaya başlamış. o zaman niye konu açıyorsunuz yok çingene ağzında dişi yok falan böyle devam edin ilişkinize niye şikayet ediyorsunuzki? size mutluluklar dileriz.yalnız benim kocam ailemin aldığı evdde otursun hem de aileme o kadar hakaret etsin bende kedi gibi durayım ailemin yüzüne bakarken utanırdım heralde ama ne diyelim yani tencere kapak olayı olmuş sizinki...
profiline bakınca anladım olayı bekarmıssın arkadasım sana hersey toz pembe sana bişi uymayınca bosan gitsin allahım yaa maalesef bazı seyleri cekmek zorunda kalıyosn evlilik kolay degil evlenince ne demek istedigimi anlarsn.
profiline bakınca anladım olayı bekarmıssın arkadasım sana hersey toz pembe sana bişi uymayınca bosan gitsin allahım yaa maalesef bazı seyleri cekmek zorunda kalıyosn evlilik kolay degil evlenince ne demek istedigimi anlarsn.
önümüzdeki yaz evli olacağım canım ama emin olabilirsin aynı konuyu görsem yine aynı yorumu yapardım ki benim eşim olacak insan asla bu kadar terbiyesizce laflar etmez ailem hakkında. bu da kk da klasık yani cevap veremeyince sen bekarsın anlamazsın. burda bu yorumu yapan sadece ben değilim üstelik.sen aynı şeyi eşin gbi bir adama söyleseydin yani senin ailen çingene vs diye kesinlikle sana şiddet uygulardı.neyse size EVLİLİĞİNİZDE(!) mutluluklar...
allahım ya hemen bekar dıye sen anlamazsın moduna giriyosun, ben evlıyım ne olmuş, ben aileme hakaret edıcek adamın alnını karışlarım alnını
hem ailemın evınde oturcak hemde çingen agızlarında diş yok dıycek,eşin saygısız bı ınsan, ne sana ne ailene zerre kadar saygısı yok..
.önümüzdeki yaz evli olacağım canım ama emin olabilirsin aynı konuyu görsem yine aynı yorumu yapardım ki benim eşim olacak insan asla bu kadar terbiyesizce laflar etmez ailem hakkında. bu da kk da klasık yani cevap veremeyince sen bekarsın anlamazsın. burda bu yorumu yapan sadece ben değilim üstelik.sen aynı şeyi eşin gbi bir adama söyleseydin yani senin ailen çingene vs diye kesinlikle sana şiddet uygulardı.neyse size EVLİLİĞİNİZDE(!) mutluluklar...
Ben diğer konularınıza da baktım...
Kocanızın size sarfettiği sözlerin hiçbirisini kendisinin söylediğine inanmıyorum... Dolmuş...
Kayınvalidenizin o poşet gibi ağzını kapandığı vakit, eşinizin öfke kontrolü için doktora gitmesine gerek bile kalmayacak...
Tamamiyle annesinin ağzından konuşmuş...
Eminim kayınvalideniz sürekli, çoğu kayınvalide gibi, hakkınızda, "Pis zaten... evini de temizlemiyor.. onlar ç...gene (bunu yazmak istemiyorum)) dediyse eşinizde aslında sizi korumak için onları söyledi...
Belki hırs yaparsınız, evi şöyle bir güzel temizlersiniz vs. vs. gibi...
Saçma sapan hareket etti, olgunlaşmamış her erkek gibi...
Ailenizi çok sevdiğinden ama annesi yaşadığı sürece bunu gösteremeyeceğinden emin olun...
Sahi bu adam size, annesinin yanında nasıl davranıyor? Resmi ve soğuk mu...?
Sizde koca değil.. kayınvalide sorunu var.. Eşiniz pek çok erkek gibi ana kuzusu elbette.. ama kayınvalideniz olgun olsaydı.. bunları yaşamazdınız...
Karışık yazdım.. ama kusura bakmayın... ama o canım anne babanız o kadar uğraştıktan sonra... dokundu bana...
Kusura bakmayın...
Kolay gelsin
kusura bakmada ben cok gördüm etmez yapmaz diyeni bence kimseye falan güvenme senin siddet görmeyecegin ne malum ya da aldatılmayacagın hey gidi dünya hey ne oldum dememeli ne olacagım demeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?