SABAH SABAH SİNİR EDEN SEVGİLİ?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Sabah sabah ufak bir şey den ötürü gerildik. Sabah işe giderken aradı beni muhabbet ediyorduk o sıra konu başka bir şeye geldi ve bende o konu ile alakalı şaka yaptım. Birden sinirlendi işte hep söylüyorsunuz bir gün başıma patlayacak olmasa da çok söylüyorsunuz diye olacak dedi. Ama bir sinirlendi. Bağırıyor telefonda bende sakin ol sadece her zaman yaptığım şaka yı yaptım dedim. Yok ney miş çok söyleyince başına gelirmiş. Benim gibi herkes söylüyormuş falan filan. Sabah sabah gereksiz yere atar yaptı. Bende bana bağırma kapatacam dedim ve kapattım telefonu. İnanın hatam olsa haklı dicem de hiç bir hata görmüyorum ben bunda. Valla o yazana arayana kadar da aramıcam yazmıcam. Cidden bu erkekler kendini ne sanıyor ya.

Canım araba ile ilgilide konunun içeriği ne, nasıl gelişti. Belki çok fazla insan yapınca sizde patladı. Şimdi içeriği anlamadım kimsede abiley anlamadı bence

Ne olursa olsun sana bağırmaya hakkı yok elin adamının

Araba ve kaza ile ilgili bir saka mi? Eger oyleyse bu espri konusu olamaz
Erkeklerin evcil hayvani arabalaridir. Biri benim kedime "kac yasinda? yasli zaten, dede olmus. Ölür bu" gibi cumleler kurdu - espri yapmaya calisti diye kavga etmistim mesela.
Herseyin sakasi yapılmaz .
Adam bir susup iki uyarip besincide patlamistir belki. Bu durumda bagiran adam mi haksiz ,sevmiyorum dedigi sakayi hala yapan sevgili mi?

hayır canım sadece dediğim şey arabanı şikayet ederim dedim ve güldüm. Olay bundan ibaret

ki kızlar ortada şikayet edilecek bir şey de yok biraz masrafı çok oldu arabanın bunun üzerine dedim ki arabanı şikayet ederim dedim. Abo senmisin bunu diyen herkes söylüyor da sende bir kaç kere dedin de nasıl sinirlendi.

ki kızlar ortada şikayet edilecek bir şey de yok biraz masrafı çok oldu arabanın bunun üzerine dedim ki arabanı şikayet ederim dedim. Abo senmisin bunu diyen herkes söylüyor da sende bir kaç kere dedin de nasıl sinirlendi.

arabayi niye sikayet ediyorsunuz? saka ne olursa olsun karsidaki insan hoslanmiyor/rahatsiz oluyorsa yapilmaz.

Canım araba ile ilgilide konunun içeriği ne, nasıl gelişti. Belki çok fazla insan yapınca sizde patladı. Şimdi içeriği anlamadım kimsede abiley anlamadı bence

hayır canım sadece dediğim şey arabanı şikayet ederim dedim ve güldüm. Olay bundan ibaret
Arabanin nesi sikayet edilebilir ki? Muayenesi mi gecti? Yasal olmayan modifiye mi var ne var? Kazaya belaya mi karisti nedir yani tam anlatsaniz

Arabanin nesi sikayet edilebilir ki? Muayenesi mi gecti? Yasal olmayan modifiye mi var ne var? Kazaya belaya mi karisti nedir yani tam anlatsaniz
Cvp yazmaya üşenip, birkaç yorum yapana aynı yazıyı kopyalayıp, cvpladığını düşünen için çok ta şey yapmayın

bir insanın bağırması hata değil benim yaptığım mı hata ve ilk defa uyardı beni hadi bir kaç kere uyardı desem haklısın dicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…