SABAH SABAH SİNİR EDEN SEVGİLİ?

şimdi yazdım zaten sabah haklıyıdın diye ama adam hala mesajda bile kırıcı konuşuyor

Daha once yaptiginiz sakaya adam 50 kere yapma su sakayi dediyse ve siz devam ettiyseniz hakli

Arabaya masraf yapıldı diye neden şikayet edilsin ki? Böyle bir şakaya karşılık verilecek cevap "hadi et "olur. Hadi siz arabaya yapılan masrafı şkayet konusu zannediyorsunuz ama arabayı kullanan adam bunun ne saçma bi şey olduğunun farkındadır ve güler geçer diye düşnüyorum.Daha rahatsız edici bir durum var bence ortada .

hayır canım olay bundan ibaret ve aradım tamam sabah haklıydın ama bağırmanı gerektircek bir şey yoktu dedim ama hala ukela ukela konuşuyor en son sinir oldum tamam dedim

Saf mı sandınız bizi? Ne alaka masrafı olunca araba şikayet mi ediliyor? Çok saçma bi bahane. Hadi siz böyle anlamsız bi şaka yaptınız arkadaşları da yapıyorsa o masraf için yapılmış bi şaka değildir. Şikayet edilecek bir şeyi vardır. Hem de ciddi bir şeydir. Çünkü sevgiliniz de demiş ki diye diye başıma getireceksiniz. Korktuğu bir şey var. Siz de bunu alay konusu etmişsiniz. Kızmakta haklı.

şimdi kendimden örnek vereyim.. Ben aynı şeylerin tekrarlarla söylenmesinden bunu duymaktan aşırı derecede rahatsız olan biriyim.. Bir şey bir defa söylenir tamam ama aklına estikçede söyleniyorsa ciddi derecede sıkılır ve tepki veririm. Bu ne olursa olsun.. Tanıdık Biri bana iki günde bir cok zayıfladın gibi şaka yaparcasına söylerdi.. Bir gün tepkimi verdim ve cıktım ağladım sinirden.. Ulan sanane kilo benım kilom ne söyleyip duruyosun.. Ya da yine biri saçların ne güzel uzadı iyi uzadı diye haftada bir iki söylerdii.. E tamam uzadıysa uzadı sanane be deliriyorum ben..

valla iki de bir yapmadım ilk defa yaptım adam sinir oldu

Hakli ama.. 40 kere soylersen olurmus derler. Sen degil baskasi sikayet eder. Kendini gerceklestiren kehanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…