Sabah sabah üst kattaki komşuyla papaz olduk

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
87
58
38
Kızlar benim üst katımda yurtdışında yaşayan bir çift var. Ev yeni bina biz de onlar da 7 8 ay önce taşındık. Bunlar arada bir gelip 10 gün filan durup gidiyorlar. Taşındıklarında eşya ambalajlarını balkondan camdan atan, gecenin ikisinde eşya çeken, evde bağırarak konuşan cinstenler. Dün sabah uyandım balkon ekmek kırıntısı ve sigara külü. Ses etmedim yıkadım. Bu sabah uyandık eşim balkona çıktı yine sigara külü. Eşim söyleniyodu balkonda bu nedir arkadaş diye. Kadın camdan çıkıp ben üst kattayım her şeyi yaparım istediğimi çırparım ben ev sahibiyim beğenmiyosanız çıkın gidin dedi.Bundan sonra gece 12 ye kadar ses de yapıcam balkondan da her şeyi çırpıcam ister polise ister savcıya git dedi.Karşılıklı atışma oldu mahalleye de rezil olduk.Ben de görgüsüzsünüz dedim. Aradan 10 dakika geçti kapı çaldı. 2 erkek 4 kadın kapımda.Erkeklerden biri konuşmaya değil dövmeye gelmiş. Ne o ev mi basıyosınuz dedim. Bunlar olayı çarpıtıyolar. Eşime diyorlarki sen kadınla konuşamazsın eşin konuşsaydı . Olayı kadın erkek iletişimine taşıdılar. Halbuki eşim söylenirken kadın çıktı bağırdı. Neyse konuş konuş bişeyi çözemedik dinlemeyi bilmiyolar. Eşim ses kaydı aldı kapı çalındıktan itibaren. Olay büyürse delil olsun diye. Sinirlendim paylaşmak istedim .

Yurt dışında derken gurbetçi mi bunlar? Yaşadıkları ülkede yapsınlar sıkıysa bu davranışları.

Etraf böyle görgüsüz pislik insan dolu

Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış...
ben de üst katımdakileri uyardım uyardım çözemiyorum. şimdi ev satın aldım yapılıyor, tahmin edin hangi kat? tabi ki en üst kat
ayni ben annemlere ev alirkende komsudan yildik son kat bende alirken son kat mis gibi

Bende cok tartistim ustumuzdeki kiracilarla yapmadiklari kalmadi teldeki camasirlarim bile sigara izmarit yanigi olmuş cekirdek kabuklari mi dersin neler neler bi kere bile yuzleri kizarmadi daha da uste ciktilar sonuc gecen hafta ev sahipleri cikartmis gittiler Allah'ım kurtuldum darisi basiniza insanlarla ugrasmak zor is.

Böyle bi olayı otobüste önümüzdeki yolcularla yaşadık neymiş ben adamla konuşamazmışım falan. Bu zihniyetlere bişey anlatamazsınız ses kaydı almanız çok iyi olmuş. Şikayet edin. Ev basmak neymiş görsünler.

ben de üst katımdakileri uyardım uyardım çözemiyorum. şimdi ev satın aldım yapılıyor, tahmin edin hangi kat? tabi ki en üst kat
En doğrusunu yapmışsınız. Benim bir defa üstümde asosyal bir aile vardı, geceleri gündüze çevirirdiler. 2 sene şikayet, polis, olmadı ve ben de en üst kattan ev aldım ve çatı bahçesi vardı 100 metrekare. Oh be, dünya varmış dedim. Simdi küçük bir müstakil evdeyim. Ama asosyal insanların hakkından gelinmiyor.

Eğer kiracıysanız taşının bence de. Bu inatlaşmanın sonu gelmez çünkü. Geldikleri her zaman size huzur vermeyecekler. Ev sahibiyseniz de yöneticiye ya da polise haber verin bence. Ses kaydını gizli olduğu için kullanamıyorsunuz diye biliyorum ama.

Yurt dısında yapamadıklarının acısını cıkartıyorlar herhalde. Ev sahibide olsa saygısız olma hakları yok.. sizde parasını vererek oturuyorsunuz sonucta bedavaya değil.. sacma sapan hareketler sorunlu insanlar ya.. insanın başınıda belaya sokar böyleleri..

Sanırım taşınacağız. Bi de diyoki bana ağıza alınmayacak laf dedin. Görgüsüz demem dokunmuş. Benim fransa da 5 evim var apartman kültürünü biliyorum diyor

En iyisini yapmışsınız. Biz de bu gidişle arsa alıp kendi müstakil evimizi yaparız gibi. Apartmanlarda huzur yok bize

Sanırım taşınacağız. Bi de diyoki bana ağıza alınmayacak laf dedin. Görgüsüz demem dokunmuş. Benim fransa da 5 evim var apartman kültürünü biliyorum diyor
Fransa’nın dip köşesinde felan herhalde 5 ev.Resmen görgüsüzlüğün dibini yapmış birde görgüden bahsediyor, kelime anlamından haberi var mı acaba, dağdan inmeler resmen ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…