Niyetim o degildi ama uzaktan da oyle gorunuyorsa demek ki baya alindi.
Allah cocuklarina bagislasin, olmesini asla istemem.
Uzatiyor, gidip orda burda kaliyor.
Eve gelse bu konu uzamazdi.
Bu da beni oldukca kizdiriyor.
Resmen ozelimiz milletin dilinde suan.
benim eşim de bana buna benzer birşey söylemişti,seneler önce.o, her ne kadar da o anlamda söylemedim dese de yıllardır içimden çıkmadı o lafı.her tartışmamızda aklıma gelir.
ama eşiniz de çocukça davranmış.evi terk etmek,başkasında kalmak bana göre değil.
ama her tartışmamızda da, bu lafını başına kalkarım o da benim kötü yönüm.
Ama beddua etmemiş ki anlamadınız mıYa sabaha uyanmasaydı?
Abim küçükken bakkaldan ekmek almaya gitmiş. Annem abimin sesini duymuş, bakkalcı abimin kulağından tutup bağırıyormuş abim de ağlıyormuş. Annem gitmiş hemen ne yapıyorsun demiş. Bakkalcı da demiş ki senin oğlun çikolata çaldı. Annem abime sormuş yaptın mı diye. Abim de yapmadım anne demiş. Annem de demiş ki “oğlum yalan söylemez, almışsa nerde hani” . Bakkalcı da demiş ki eğer ben yalan söylüyorsam oğlumun ölümünü göreyim diye.
10 dakika geçmemiş oğlu balkondan düşmüş adamın gözünün önüne (bakkal evlerinin altındaymış) ve ölmüş.
Yani demem o ki bu kadar kolay nasıl beddua edebiliyorsunuz? Farzedin ki bedduanız tutmuş eşiniz ölmüş çıkıp gelse sarılır mıydınız yoksa yine üstüne atlar kavga mı çıkarırdınız?
Bu beddua bana edilse asla affetmem.
Ya sabaha uyanmasaydı?
Abim küçükken bakkaldan ekmek almaya gitmiş. Annem abimin sesini duymuş, bakkalcı abimin kulağından tutup bağırıyormuş abim de ağlıyormuş. Annem gitmiş hemen ne yapıyorsun demiş. Bakkalcı da demiş ki senin oğlun çikolata çaldı. Annem abime sormuş yaptın mı diye. Abim de yapmadım anne demiş. Annem de demiş ki “oğlum yalan söylemez, almışsa nerde hani” . Bakkalcı da demiş ki eğer ben yalan söylüyorsam oğlumun ölümünü göreyim diye.
10 dakika geçmemiş oğlu balkondan düşmüş adamın gözünün önüne (bakkal evlerinin altındaymış) ve ölmüş.
Yani demem o ki bu kadar kolay nasıl beddua edebiliyorsunuz? Farzedin ki bedduanız tutmuş eşiniz ölmüş çıkıp gelse sarılır mıydınız yoksa yine üstüne atlar kavga mı çıkarırdınız?
Iyide kadin beddua etmemiski : (Ya sabaha uyanmasaydı?
benim eşim de bana buna benzer birşey söylemişti,seneler önce.o, her ne kadar da o anlamda söylemedim dese de yıllardır içimden çıkmadı o lafı.her tartışmamızda aklıma gelir.
ama eşiniz de çocukça davranmış.evi terk etmek,başkasında kalmak bana göre değil.
ama her tartışmamızda da, bu lafını başına kalkarım o da benim kötü yönüm.
Topla eşinin diğer eşyalarını koy taksiye gönder. Senin çocukluklarınla uğraşamam de. Kalbi ne kadar kötüyse uyanamazsın derken uyuyup kalırsın işe geç gidersin demek istedim ama yetti senin evi terketmen artık arkadaşınla kal de. Ben olsam böyle yapardım. Bak paşa paşa nasıl dönecek :)
Bu arada cidden ölmesi anlamında söylemediniz değil mi?
Bunu siz yapsaydınız yani evi terk edip bir arkadaşınızda kalsaydınız birkaç gün, o ne tepki verirdi? Ona göre hareket edin bence!
En ufak tartışmada alıp başını evden gitmek ne ya. Sanki kalkıp bıçak çektiniz adama hey Allah'ım. Üstüne dusmeyin arayıp sormayın. Eşim bana trip atınca hiç unutamıyorum ben. Alttan alta çıldırıyor bu daha hoşuma gidiyor ehe :) gerçi kavgadan sonra gidip başkasında kalsa gelince ne tepki verirdim bilemedim. Bir de evde çocuk olunca insan çok düşünüyor. Sanırım uzun bir süre yokmuş gibi davranirdim.
Bence bu hepimizin kötü yönü kadınlar olarak :)
Konu sahibi bence de lafınız eşinizin anladığı şekilde çıkmış. Keşke demeseydiniz. Bu çocukça hareketler yerine durumu anlatabilirsiniz. Ortada büyük bir sorun var gibi başkasında kalmak filan abartı olmuş.
Canım adam öyle anlamadı belki ama kadın beddua etmedi diyor zaten. Ki ben konu sahibini burada çok daha önceki zamanlardan konularından tanıyorum öyle biri değil . İnan asla beddua etmez
Haklısınız. Ana bacı da sovseniz mesele ev içinde halledilir. Kol kırılır yen içinde kalır öyle millete malzeme edilmemesi gerekir. Dışarıya saçılan her olay sizin baglarinizdan birini kalıcı olarak koparır. Siz bu olayı unutursunuz ama evden gidip başka yerde kalmasını unutmazsiniz mesela. Karşılıklı konuşup halledilecek çoğu mesele böyle böyle krize dönüyor. Umursamayip bir süre kendi haline bırakmak daha mantıklı. Sinir geçince de oturup ciddi bir şekilde konusun. Öylece kapanıp arada kaynamasin.Dun arkadasimdayim diyince ki adam bunun is alaninda rakibi sayilir resmen delirdim.
Yaziklar olsun koskoca adam utanmiyor musun arkandan dedikodu edilecegini bilmiyor musun?
Bunu tolere edemem, nasil olur boyle ifsaci olabilirsin yazdim, okunduyu gorup engelledim heryerden.
Sirf daha fazla yazip aramizi germemek icin o da.
Cunku yazdikca sinir katsayim artiyor.
Eve gelince cenemi tutup o yokmus gibi davranmaliyim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?