- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Kopurunce anlatmaya calistim.
O godzilla gibi ayaklarini yere carpa carpa uzaklasti zaten.
Msj attim yanlis anladin diye.
Yalan soyluyorsun diyor.
Bende dedim zaten bana bu sekilde dese biri bende beddua anlardim diye:)) ama uyuyakalirsin demek istemis:)@tuce_tucetontriko bu ne demek? Valla uyur kalırsın anlamında anlaşılmıyor ki adam da öyle anlamamış ki böyle kırılmış. Yoksa öyle olsaydı “ inşallah sabah geç kalırsın” derdi bence.
Ben öyle anladım ki adamın da öyle anladığı için eve gelmediğini düşündüm.
O erkekBunu siz yapsaydınız yani evi terk edip bir arkadaşınızda kalsaydınız birkaç gün, o ne tepki verirdi? Ona göre hareket edin bence!
Niyetim o degildi ama uzaktan da oyle gorunuyorsa demek ki baya alindi.
Allah cocuklarina bagislasin, olmesini asla istemem.
Uzatiyor, gidip orda burda kaliyor.
Eve gelse bu konu uzamazdi.
Bu da beni oldukca kizdiriyor.
Resmen ozelimiz milletin dilinde suan.
Ya arkadaşım evlilik bu zaman zaman hepimiz tartışmalar yaşıyor istemediğimiz şeyler söylüyoruz
Burada bu kadar negatif olmaya olayı dramatize etmeye ne gerek var
Evli çocuklu olgun birinin olması gereken davranış şekli mi bu?
Maalesef türkçe böyle bir dil. Kestirme konuşmaya gelmiyor. Ama Eşiniz konuşalım deyince size niye zaman ayırmıyor. Bu normal mi? Çok yorgun da hayat, iş ev uyku değil. Hayat ne kadar zor olmuş. İnsanlar gezerken bile suratları beş karış. Oda bir görev sanki. Bir çocuklar biraz güldürüyor. Oda herkesi değil. Yanından geçtiğim kimse bana bakmıyor. Eskiden insanlar gülümseyerek gezerdi.
Adam yengeç burcu galiba ne bukadar alınganlık yada bahane ikincisi daha mantıklı
O cümleden cikardigi kelimeyi kim olursa olsun esiniz gibi anlardi bence daha farkli bir cumle kullansaydiniz keske en azindan yanlis anlamalara musait bir durum olmayacagi icin trip yapmak icin bahanesi de olmazdi.
Tek basina kalip düsünmek isteyecegi gelmis demekki.
Kadinlarin dönemsel gerginlikleri oluyor malum belki erkeklerde de vardir bilmedigimiz öyle dönemler :)
En güzeli tek taraf veya iki taraf sinirliyken kisa süre tanimazdan gelmek.Öfkeyle daha olumsuza da gidebiliyor iliskiler.
Pek tabi basarabilmek icin de saglam bir peygamber sabri gerekmekte.
Güzel Türkçemin don lastiği misali nereye çeksen oraya gidişine örnek olmus. Ama esin de sanki abartmis o ne oyle evi terkeden ergen tripleri. Cocuklu adama yakismiyorBen olsam su durumda kalan esyasini da eline verir hadi yallah baska arkadasin da kal biraz da derdim. Ben de kafa dinlerdim onun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?