Hayatının fırsatı olan bir proje var ama bunla motive et kendini , sonra üzülüp pişman olursun
Artık havalar güzelleşiyor insan çalışmak istemiyo gezmek istiyo haklı olarak biz ev hanımları bile gezecek yer ariyoz yaz gelsin düşen oturur geçer artık bu aralar bnde öyleyim çünkü
olabilitesi yuksek :)
:)
bırde kışın soguktan ınsanlar daha dipçik gıbı olur bahar gelmesıyle yaza dogru en gevsedıgımız zaman
çalışmalarım bitene kadar uyumam. ama en az 6-8 saat uyumuş oluyorum yattığım saatten kalktığım saate kadar. ki yetişkin bir insan için olması gereken süre...
Erken kalkmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Son 3 aydır ben de öyleyim her akşam işten çıkarken yarın şunu bunu yapacağım diye plan yapıyorum kendimi toparlayacağım diye motive olmaya çalışıyorum ama ertesi gün gelip de şu masaya oturunca sanki kafamı bi türlü toparlayamıyorum bi yerden başlamam lazım ama başlayamıyorum.. Galiba bu ara depresyonda falanım ama sadece iş konusundaMerhabalar,
Sabahları erkenden uyanmak zorundayım. Malum çalışıyorum(bir yandan okulum da var bir arada yürütüyorum).
Sabah bir şekilde erken kalktım diyelim, uykumu almışım, uyusam uyuyasım yok, ama masaya oturamıyorum.
İşyerinde de böyle, evde çalıştığım günlerde de böyle. Erken kalktığım gün bana zehir oluyor, omzuma biri oturmuş kollarımı da sanki biri tutuyor gibi... Hiç mi heves mecal olmaz insanda? Yok.
Neşem, heyecanım, enerjim yok. Bir projem var yumurta kapıya dayandı. Hayatımın fırsatı, ama yok içimden gelmiyor.
İstemiyorsundur diyecek olursanız, hayatımın diğer tüm yönlerini ona göre uyarladım. Sorun tamamen enerji bulmak, kendimi toparlamak.
Ne önerirsiniz, ne yapabilirim? Gerçekten acilen toparlanmam gerekiyor.
bunu da deneyeceğim, ama 4 saat uyuyorum diyen insanlar var nasıl yapabiliyorlar? anca yetişebiliyorum çünkü şimdi bile...soruyu arkadaş sormuş ben de kaçta yatıyorsun diyecektim cevabı da vermişsiniz
işim bitmeden uyumam derseniz bu düzenli uykunuz olmadığını gösterir
yani arada hepimizin uykusu şaşabilir de bir rutin olmalı
yatağa yattığınız ve kalktığınız düzenli saatiniz olursa vücut alışır
hatta hafta sonu da uyanırsınız aynı saatte
örneğin her akşam 11 de yatın sabah 7 de kalkın günlük 8 saat uyku
diyelim ki yarına ödeviniz var bu akşam yine 11 de yatın hatta başarabilirseniz 10 da yatın sabah erken kalkın ve yapılacak olanı yapın
gece uykulu iken çalışmaktan daha verimli olur
bir sonraki akşam da yine saatinizde yatarsınız
evet tam da böyleyim. her neye başlasam aklım diğer yapmam gerekenlere kayıyor. diyorum ki bu daha acilErken kalkmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Son 3 aydır ben de öyleyim her akşam işten çıkarken yarın şunu bunu yapacağım diye plan yapıyorum kendimi toparlayacağım diye motive olmaya çalışıyorum ama ertesi gün gelip de şu masaya oturunca sanki kafamı bi türlü toparlayamıyorum bi yerden başlamam lazım ama başlayamıyorum.. Galiba bu ara depresyonda falanım ama sadece iş konusunda
ahahahahha kıyamamYok benım ayakta bıle uyuyacak potansıyelım var ama musaıt degılım
AAA neden ki? Bilmeseniz ne olacak? bence çok daha güzel olur. Valla bu konuda internet çok büyük nimet. Yazıyorsun anında her yeri gösteriyor. Bence eşinize bağımlı kalmayın.Ah geze bilsek canım bideyaz geldi artık eşimin işleri yoğun olur evde pibeklerim bnde bilmediğim bir yerde
Valla ne bileyim ne olacak halimizevet tam da böyleyim. her neye başlasam aklım diğer yapmam gerekenlere kayıyor. diyorum ki bu daha acilbir bakıyorum mahvolmuş durum...
bunu da deneyeceğim, ama 4 saat uyuyorum diyen insanlar var nasıl yapabiliyorlar? anca yetişebiliyorum çünkü şimdi bile...
6 da uyanırım diyen insanlara nasıl imreniyorum...Ben 4 saatle yetinmem ama bugün hiç uyumamam gerekiyorsa bugün uyumadan yarını da çıkarırım ama rutin 4 saat az hatta 6 da bana yetmiyor
6 da uyanırım diyen insanlara nasıl imreniyorum...
gününüzü nasıl planlıyorsunuz mesela?
ve uyanık kalmak için ne yapıyorsunuz?
Bol bol kahve iç uykun açılır canımizin gününde bütün gün dinlen telefon vs hepsi bırak mutlu olacsgin şeyler yap bir gün bile insana iyi geliyo bnde bekarken çalışıyordum hayatım işten ibaret di ve hayattan nefret ediyordum hayatım uyku çalışmak uyku bunlardan ibaret di gözümde canlandı kolaylık versin rabbim çok üzüldüm
Evlendim canım bebeğim oldu iş işi yattı biraz büyüsün tekrar çalışacağım insallahSonra ne oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?