sabah uyanamıyorum, hayatım aksıyor

Hayatının fırsatı olan bir proje var ama bunla motive et kendini , sonra üzülüp pişman olursun

bugüne dek ertelediğim için dahi pişmanım. haklısın....

Artık havalar güzelleşiyor insan çalışmak istemiyo gezmek istiyo haklı olarak biz ev hanımları bile gezecek yer ariyoz yaz gelsin düşen oturur geçer artık bu aralar bnde öyleyim çünkü

tam tersi kıştan nefret ederim :) içimin kıpır kıpır olması gerekiyordu şimdiye...

olabilitesi yuksek :)
:)
bırde kışın soguktan ınsanlar daha dipçik gıbı olur bahar gelmesıyle yaza dogru en gevsedıgımız zaman

baharla yazı dört gözle bekliyorum. asıl kışın hiçbir şey yapasım gelmez havalardan. ben kışın rehavete kapılanlardanım :)

çalışmalarım bitene kadar uyumam. ama en az 6-8 saat uyumuş oluyorum yattığım saatten kalktığım saate kadar. ki yetişkin bir insan için olması gereken süre...

soruyu arkadaş sormuş ben de kaçta yatıyorsun diyecektim cevabı da vermişsiniz

işim bitmeden uyumam derseniz bu düzenli uykunuz olmadığını gösterir

yani arada hepimizin uykusu şaşabilir de bir rutin olmalı

yatağa yattığınız ve kalktığınız düzenli saatiniz olursa vücut alışır

hatta hafta sonu da uyanırsınız aynı saatte

örneğin her akşam 11 de yatın sabah 7 de kalkın günlük 8 saat uyku

diyelim ki yarına ödeviniz var bu akşam yine 11 de yatın hatta başarabilirseniz 10 da yatın sabah erken kalkın ve yapılacak olanı yapın

gece uykulu iken çalışmaktan daha verimli olur

bir sonraki akşam da yine saatinizde yatarsınız

Erken kalkmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Son 3 aydır ben de öyleyim her akşam işten çıkarken yarın şunu bunu yapacağım diye plan yapıyorum kendimi toparlayacağım diye motive olmaya çalışıyorum ama ertesi gün gelip de şu masaya oturunca sanki kafamı bi türlü toparlayamıyorum bi yerden başlamam lazım ama başlayamıyorum.. Galiba bu ara depresyonda falanım ama sadece iş konusunda

bunu da deneyeceğim, ama 4 saat uyuyorum diyen insanlar var nasıl yapabiliyorlar? anca yetişebiliyorum çünkü şimdi bile...

evet tam da böyleyim. her neye başlasam aklım diğer yapmam gerekenlere kayıyor. diyorum ki bu daha acil bir bakıyorum mahvolmuş durum...

Ayni durumdayim.hastaliktan benim grip gecmiyor malesef ve ayni durumdayim.o kadar isteksizim ki her seyiberteliyorun

Ah geze bilsek canım bide yaz geldi artık eşimin işleri yoğun olur evde pibeklerim bnde bilmediğim bir yerde
AAA neden ki? Bilmeseniz ne olacak? bence çok daha güzel olur. Valla bu konuda internet çok büyük nimet. Yazıyorsun anında her yeri gösteriyor. Bence eşinize bağımlı kalmayın.

Ben 4 saatle yetinmem ama bugün hiç uyumamam gerekiyorsa bugün uyumadan yarını da çıkarırım ama rutin 4 saat az hatta 6 da bana yetmiyor
6 da uyanırım diyen insanlara nasıl imreniyorum...

gününüzü nasıl planlıyorsunuz mesela?

ve uyanık kalmak için ne yapıyorsunuz?

6 da uyanırım diyen insanlara nasıl imreniyorum...

gününüzü nasıl planlıyorsunuz mesela?

ve uyanık kalmak için ne yapıyorsunuz?

Şimdi o yaşam tempona göre değişir

Yaklaşık 15 yıl hergün 06.30 kalktım 10/25 yaş arası

Sonrasında kalkış saatlerim de en geç 07.30 oldu

Bu sıralar 07.15 kalkıyorum ve 8 de evden çıkıyorum

Gece de en geç 12 de yatıyorum

Sonra ne oldu canım?

Bende saat konusunda sikintiliyim. Servise ya geç kalirim ya da erken kalırım. Ortasi yok bende. Servisin 8 de ama ben 7.30 da durakta oluyorum. Evime arası 15 saniye olmasına rağmen. Bende erken kalkamiyorum saat 6.30 da zorla gözüm kapalı şekilde. Kendimi soğuk suyun altına atıyorum. Böyle böyle alistim biraz biraz. 21 ve 40 gün kuralını uyguluyorum bende

Ben 8-9 saat uyumasam kendime gelemiyorum. Sabah 06:30'da işe kalkıyorum. Akşam 21-22 saatleri arasında uyursam, ogün zıpkın gibi uyanıyorum. İşyerinde enerjim yükseliyor. Ama akşam 23-24 saatleri arasında uyuduğumda bitkin, halsiz ve suratım asık bir şekilde günü tamamlıyorum. Erken yatan erken yol alır..

Duzenli hayat cocukluktan gelme bir aliskanliktir. Elalemin cocugu sabahlara kadar ana babalariyla gezerken ben ailemin telkinleriyle aksam saat 9da yatardim. Bu durum universiteye kadar devam etti. Universitede daha gec yatmaya basladim. Kalkma saatim standart 5. Belki 30 senedir bu duzenle devam ediyorum Evlendikten sonra cok gec yatmaya basladim. Malum cocuk oldu vs. simdilerde gece 12 gibi yatiyorum. Kalkma saatimi degistirmedim,4-5 saatlik uyku bana yetiyor,uyaninca dusa giriyorum,kahvalti hazirlamamissa esim ben hazirliyorum. Zor bir sey degil,en onemlisi pozitif sekilde uyanmak ve gulumsemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…