zor zahmet uyandım, bugün karınca gibi çalışmam gerekiyor. umarım başarabiliirim.Şimdi o yaşam tempona göre değişir
Yaklaşık 15 yıl hergün 06.30 kalktım 10/25 yaş arası
Sonrasında kalkış saatlerim de en geç 07.30 oldu
Bu sıralar 07.15 kalkıyorum ve 8 de evden çıkıyorum
Gece de en geç 12 de yatıyorum
o çok zararlııı :) ve tadı çok kötü:)Kahve iç olmuyorsa kalp rahatszlığım yoksa kolanın içinr kahve karıştır
E ozaman uyanma ne var yanio çok zararlııı :) ve tadı çok kötü:)
hmmm... yatma saatimi erkene çekeyim yani. bunu da deneyeceğim:)Ben 8-9 saat uyumasam kendime gelemiyorum. Sabah 06:30'da işe kalkıyorum. Akşam 21-22 saatleri arasında uyursam, ogün zıpkın gibi uyanıyorum. İşyerinde enerjim yükseliyor. Ama akşam 23-24 saatleri arasında uyuduğumda bitkin, halsiz ve suratım asık bir şekilde günü tamamlıyorum. Erken yatan erken yol alır..
hiçE ozaman uyanma ne var yani
Yaa çok tatlısın Allahda seni güldürsün o zamAn dans
hadiYaa çok tatlısın Allahda seni güldürsün o zamAn dans
zor zahmet uyandım, bugün karınca gibi çalışmam gerekiyor. umarım başarabiliirim.
ayılmak için tavsiyeniz peki?
tamamdır çook teşekkür ederimO konuda tavsiyem yok
Kalktı isem ayılmışımdır
Hava kapalı da olsa ev karanlık da olda uyandı isem ayılmışımdır
Bu ayılamamak vs beyinden kaynaklı alışkanlık kabul edilmişlik vs öğretin ona uyanınca ayılmayı
ben de şuan ruh gibiyim...günde ıkı kupa acı kahve,yeşilçay,çayla ayakta duruyorum.içmezsem mumkunatı yok gune adapta olmamın.şuan ruh gıbıyım.geç yatıp erken kalkıyorum.dün baya enerjıktım ama bugun pılım bıttı.
tahlil vereyim de bi :)Daya bunyeye b12 yi.
Bu dediklerinizin hepsini yaptım ama 1 haftadır neredeyse sürekli geç kalkıyorum. Üstelik saat 12 de uyumama rağmen.
Doktorum geçiş dönemi demişti. inşallah geçer:/
12de bile inanın kendimi zorlayarak yatıyorum.12 uyumak icin cok gec degil mi?? Ben erken kalkacaksam 11de en gec yatarim. Sabah biraz daha erken kalkip yuruyus yapmayi denediniz mi? Insana zindelik katiyor. Ben isime bisikletle gittigim icin yolda aciliyorum mesela.
bilgisayarda çalışıyorum, telefondan da mail yanıtlıyorum, haliyle evet çok vakit geçirmiş oluyorum.Söylendi mi bilmiyorum, tv, telefon gibi cihazlarda çok vakit geçiriyorsanız azaltın, daha erken uyuyun. Kitap okuma gibi aktiviteler yapın telefon yerine, çok kullanıyorsanız tabii. Bence insanın düzen kurmasına yardımcı oluyor bu. Kendimde denedim.
ben uyanıyorum da hiçbir şey yapasım gelmiyorAynı durum bendede var
Bünyem uykuyu seviyor, erken kalkmak zorunda kaldığım bi işim olsa bir gün önceden nasıl kalıcam diye stres yapıyorum, yataktan sürünerek kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?