sabah uyandığında yanında başkası varmış

bence buna dürüstlük değil pişkinlik denir.eski sevgilisinin olduğu ortamda alkollü iken uyumak,geneleve gitme mevzusu nedir bu yahu. iyi o zaman sen her terkettiğinde bu adam dürüst dürüst takılsın öyle ortalarda.ayrıca 2 ayda toplam 4 defa terketmişsiniz demekki sizde bazı şeylerden tam emin değilsiniz gibime geldi

Son düzenleme:
Hayır yani yanında kızın uyanması sorun ama geneleve gitmiş olması sorun değil mi? 2 ayda neden 4 kez terkettin? Aslında ortada sorun yok; bütün bunlar olurken zaten ayrıumışsınız

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Geneleve gitmiş ? Yanlış anlamıyorum di mi? Buna rağmen hala ne yapman gerektiğine karar veremedin mi? :44:

anlattığınız olayın tamamını inandırıcılıktan uzak buluyorum. şöyle bir bakalım isterseniz:
iki aylık birlikteliğiniz var, çok seviyorsunuz ve 4 kez terkediyorsunuz...
iki ayda çok sevmek ve yine 2 ayda 4 ayrılık..
sevdiğinizi iddia ettiğiniz insandan "bana köpek oldu" diye bahsetmeniz..
sevgilinizin ayrılık acısına katlanamayıp "geneleve" gitmesi...
sevgilinizden "ayrılmış olmanıza" rağmen bu olan bitene kafanızı takmanız ve tavsiye istemeniz...
sanırım size verebileceğim tek tavsiye, bu tür şeylere kafa yormadan önce biraz daha büyümeniz...

Zaten cocugun niye anlattigini da anlamadim :)
Ayrilmislar zaten, niye anlatma geregi duymus bilemiyorum.
O da ayri bi sacmalik.
Bir de konu sahibi aşırı kıskançlıktan dolayı 4 kez ayrılığından bahsetmiş ama adam her şeyi yapınca düşünme moduna girmiş. Şaşırtıcı.

Sevgilisi yokken olsa bile gerçekten mide bulandırıcı. Her şeyi yapıp sonra dürüstlük ayağına yatmak biraz komik oluyor.

merhaba, yeni üyelik değilim. forumda sizden bile eskiyim farkındaysanız.
okuyorum cevap vermiyorum evet çünkü sessiz sakin kafamda düşünüyorum sizin yazdıklarınızı. hepinizi okuyorum.

neden ayrıldın diye soran arkadaşlara ise:
çocuğun bi suçu yoktu hep benim aptallığım. ben sinirlerine hakim olamayan bi insanım. ve sinirlenince gözüm herşeyi görmez, ayrılırdım. yani sinir anında verdiğim kararlardı bunlar. çabuk patlayıp çabuk sönen bi insanım yani.

köpek olayında biraz argo kullanmışım. normalde kız arkadaşlarımla böyle konuşmaktan ağzıma takılmış kusura bakmayın.

erkek arkadaşım içki içmeyen biriydi. içincede çok sarhoş olmuş ve hatırlamıyo bile çoğu şeyi.

Ama iki ayda adamı kaç kez terketmissiniz oyuncak olmuş resmen adam pesinizde koşmaktan bi hal olmuş en son gidip kendimi dagitiyim iciyim kendimden geciyim demiş onu da eline yüzüne bulasturmis. Kizmayin ama bunu ona siz itmissiniz. En azından dürüstçe söylemiş saklamamis. Geneleve gitmesi iğrenç gerçekten öyle olmasa işiniz daha kolay olurdu, ama ickiliyken arkadaşlarının aklına uymuş iste. Ayrilmissiniz öyle gitmiş en azından. Bilmiyrm yanlış mi dusunuyrm ama seviyosaniz iyi düşünün ve bu seferlik affedin eğer buna meyilliyse zaten bi sonraki ayrilisinizda da yapacaktır o zaman ayrılığı düşünebilirsiniz. Çok karışım bi durum gerçekten yazarken bile benim kafam karıştı saçmalıyor muyum acaba diye dusundum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel kendi söylemiş affet gitsin diyenlere garipseyerek bakıyorum.
Geneleve gitsin eski kız arkadaşıyla uyusun yesin içsin gelsin ben yaptım desin dürüst nasılsa dimi..Dürüstlük sadece dil ile olmaz hareketle davranışla olur

Geneleve gitmiş olması ve başka bir kızla uyanmış olması size göre affedilebilir bir durum demekki ki düşünme süresi istemişsin ,bundan önceki 4 ayrılık sebebini düşünmek bile istemiyorum ,bu durumda bile düşünecek iken yani affetme payı var iken, diğerlerinde ne oldu kimbilir ,daha daha fena olmalı .

Geneleve gidip hastalıklı bir ilişkide bulunması midir sorun olan yoksa sabah eski kız arkadaşının yanında uyuyor olması mı? Kim bilir ne hastalıklar kapmıştır ordan Ayy Allah korusun.

Şarhoşken birçok şeyi hatırlamıyor ama geneleve gittiğini,sonra kullanılmayan boş eve gittiğini hatırlıyor sizcede tuhaf değil mi sevgilin kurgu yapmış bence.

Size ve üyeliğinize dair hiçbir cümle kurmadım. Açıkçası yazdığınızı ağzım açık okudum. Benden yeni ya da eski olmanız neyi değiştirir ki? Hayır yani varsa bir mantığı söyleyin bilelim.
O zaman sinirlerinize hakim olmaya çalışın.
Evet baya argo olmuş. Gerçekten çok itici.
Sarhoş olması yaptıklarının iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmez.

birbirinize çok uygun bir çiftsiniz. böyle devam edin arada kavga gürültü ayrılırsın sinirlenip sonra p köpek olur yalvarır. hem taktığı boynuzlarıda anlatıyor tek tek masal gibi dinlersin.

Benim anlamadığım şey bu erkeklerin nasıl bi mantığı var yahu madem bi haltlar yedin neden gelip anlatıyosun
Madem yalanı bile beceremiyosun neden gelip anlatıyosun!
Herşey ortada geneleve gitmeler falan sarhoşken hiçbirşeyi hatırlamıyorum diyo herşeyi hatırlıyo bu nasıl iş
Siz neden kendinize köpek ediyosunuz adamı bu hoş bi tabir değil!
seviyesiz bi ilişki bence

benim icin baska bi kizin yaninda uyanmasindan öte bi geneleve gitmis olmasi, su mübarek ayda kendini kaybedecek kadar icki icmesi ve takildigi ortam ondan uzaklasmama sebeb olurdu.
pek saglikli görmedim iliskinizi, 2 ay icinde cok sevip 4 kere ayrilmalar, genel evler, eski sevgililer, ickiler, sevgiliden köpek diye bahsetmeler... mide bulandirici isin acikcasi :44:

İyi bir yönü varmı tutulacak diye düşünüyorum, sizin hayatınız sizin düşünceleriniz elbette saygı duyarız fakat fikir istediğiniz için söylemek isterim ki, henüz çok kısa bir zaman insanları tanımak için 2ay, ilişkiniz oturmamış ki bukadar kısa sürede defalarca ayrılmışsınız. Bence sizinki sevgiden öte sizin nazınızı çeken birinin hayatınızda olması. Derler ya balık baştan kokar, daha baştan ilişki çok sorunlu, erkek arkadaşınız size anlatmış onun dürüst olduğunu düşünün ve kabullenin diye.

Sarhos olup hatirlamiyorsa o kadar seyi nasil anlatti hayret?
Hayatta inanmam sarhostum hatirlamiyorum ne yaptigimi diyen birisine,pekala hatirlaniyor kendimden biliyorum.
Ayrica yaptiklarina sarhos olmasini kilif etmesi ayri bir hikaye,normalde cok iyi de icince mi kurtadam oluyor insanlar.
Alkol kesinlikle icinde olmayani yaptirmaz,icinde varsa,bilincaltinda varsa alkolluyken ortaya cikar.
Bunca seye ragmen hala savunabiliyorsun ya bravo,ne diyeyim alan razi satan razi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…