sabah uyandığında yanında başkası varmış

yeni üyelik yazan bendim ve yanlış gördüğümü yazmıştım farkettiyseniz diğer arkadaşları zan altında bırakmayın lütfen. ayrıca anlattıklarınız da uydurma geldi........

2 aydır berabersiniz ama birbirinizi cok seviyorsunuz buna ragmen sen 4 kere yani 15 günde bir bu adami terk ettin. Adam cok dürüst iyi sana aşık biri olsa bile sen adami takmadin o da gitti erkeklerle takilinca kiz ayarladilar. Sana da geldi anlatti. Sana daha cok baglanmasini istedigin icin terk ettiysen eger ne kadar hata yaptigini gorebiliyomusun? Yok eger terk etmek icin ciddi gerekcelerin varsa bitir gitsin. Eski sevgili, köpek gibi aşk, genel ev her sey cok karmasik

E madem ayrılmışsınız sonra gelip neden dürüstçe olsun bu ilişki demiş?
Madem köpek gibi seviyor eski sevgilisiyle aynı mekanda oturup,geneleve gitmenin,ertesi günde yanında eski sevgilisiyle uyanmak ne demek..
Canım aklı sende kalbi sende olan adam geneleve gitmez.Bana çok ucuz geliyor bu.
Affetme yoluna bak derim.Hem daha 2 ay olmuş. Bunları kaldırabileceğini zannetmiyorumm.

Miden genişse affet başkasıyla yatıp kalksın gelsin anlatsın sonra affet oldu başka emrin deseydin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eski sevgiliden once genel ev konusuna takilmadiniz yani? mideniz sadece eskisini almiyor sanirim.

2 ayda 4 kere ayrılmışsın çocuktan o kadar tezatsınız ki seviyor eminim herkesle tanıştırdı diyorsun ama kaç kere de ayrılıyorsun neden ikide bir ayrıldın bir yanlışını görmediysen bu olaylar olurken de ayrıymışsın teline bile çıkmamışsın böyle ilişki mi olur anlattıkların zaten mantıklı değil geneleve gitti diyelim çocuğun kullanmadıkları evinde onca arkadaşın ne işi var anahtarı nerede bulmuşlar da o yokken girmişler bunların evi barkı yok mu. Anlatmış herşeyi gerçekse bile madem hiçbirşey yokken o kadar ayrıldınız şimdi yüzüne bakmamanız lazım dimi bu durumdayken hiçbir ilişkiniz yürümez.

genelevi sorun etmiyosun eski sevgilisini mi ediyosun??

Eskisinden önce bence geneleve takıl .

Seni cok sevip , cok kotu bir benzetme dahi olsa senin tabirinle kopek olan (ki bu tabiri bir insan sevdigi birisine nasil kullanir ) sevgilin seni cok sevdigi icin mi geneleve gitmis ???

bende yaşlarınızı merak ettim
Genelev,bi küs bi barış.
Çocukça geldi de .

bence dürüst ayagına yatmıs belkı eskı sewgılısı gelcektı sana dıcektı bıs onla yattık falan fılan dıe ondan korktu o da onceden anlattı guyaaa aklınca durustluk yaptı .....

siz şimdi eski sevgilinin yanında uyumasından rahatsız olmuşsunuzda,o gece geneleve gimesini normalmi karşılıyorsunuz.garip

iyi de anladığım kadarıyla bu olaylar siz onu terk ettikten sonra olmuş.tabi yaptığı şeyler iğrenç orası ayrı ama ayrıldıktan sonra ne yaptığı sizi ilgilendirmez.

Genelev nasıl bir yer ki ya? İçiyor içiyor yaptığını hatırlayacak kadar sarhoş ama genelevin yolunu buluyor. Nerden biliyor bu genelevin yerini?

Geneleve gider diye tabela falan varda sadece erkekler mi görüyor?

Bu genel ev her yaşa hitap eden bir yer mi birde?

Genç Bayanlar da vsr mı acaba?

He he bayan dedim ne kibarım değmi?

Kıskanç olman epey normalmiş zira sevgili erkeğin ilk boşluğunda kadın avına çıkmış?

Güvenme bence hadi içkiliymis kız yanına yatmış peki geneleve niye gitmiş saçma.

Adamin içkisi var geneleve gitmiş eski kız arkadaşıyla yatmış daha düşüneyimmi dedin valla yazık ediyorsunuz kendinize. Içki bütün kötülüklerin anasi diye boşuna dememisler neyi düşüneceksin. Bırak 2aylık sevgilimi 6yıllık kocami bırakırım be hemde 2çocuğumuz var.

adamı 2 ayda 4 kez terk edersen yapacağı bu kızmamak gerek

Bukadar cok sey yasamissiniz 5.kez ayrilmissiniz cok seviyomussunuz ya ben bunlarin hepsinin 2 ayda olmasına şaşırdım. bukadar kisa surede kavgalar asklar kopek oldu demeler falan cok garip geldi bana......

Ama bu iliskiden hayir gelmez eski sevgili genel ev icmeler e bide tezat bir dürüstlük anlamadim beni asti bu konu yaa

Ayrilinca bana kopek oldu faln dediğimiz biriyle cikmayin zaten sevseniz boyle demezdinz ego tatmini bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…