sabah uyandığında yanında başkası varmış

2 ayda çok sevmek, köpek olmak bilmem ne tırışkadan nağmeler
ayrıca sizin dengesizliğiniz öfkeniz cart curt yüzünden yapmıyor bunları
karakteri böyle. yani beni çok seviyor ben ona kızdım üzüntüden içki içip( ki biz de içiyoruz ama niyeyse hep adamlar hafıza kaybı yaşıyor) kendini genelevlere attı eski kız arkadaşı da zorla koynuna girdi diye bi dünya yok.

2 ayda 5. terketmeniz bu yani ? hıııım

12 güne bir ayrılık var demekki ? hıımmm

sevgiliniz içmiş genelevin yolunu bulmuş ama eski sevgilisinin nasıl yataga girdigini bulamamış öyle mi ? belliki genelevde sarhoş etmişler sevgilini. hıııım

ve siz geneleve gitmesini bi kenara bırakmış halde bize gelip eski sevgili yataga nasıl girdi diye soruyosunuz ? hııııım

entarisi hııım hııım yar entarisiii dımm dımm yarr

konusma tarzınızı önce düzeltin çok fazla argo kelime kullanıyorsunuz konuya adapte olamadım sevgiliniz de size olamamış anlaşılan

Iyi de adamdan siz ayrilmissiniz tum bunlar olmadan önce
O değil de 2 aya bu kadar ayrılık olayını nasıl sigdirdiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geneleve gidip sabahta eski sevgilisiyle uyanan bi adam gercekten seni seviyor mudur? Evet diyosan saril boynuna affetti. De.

adam besbelli biliyor terketmeyecegini blof yaptigini sadece bunu kullanip alem yapmis.

genelevde ne isi var?

sen bunla bir de korumasiz iliskiye giriyorsyn.
bence bir test yaptir aids falan olmasin.

Cocuktan zaten zirt pirt ayrilmissin, üstelik yasanan olaylar zaten siz ayriykenmis, yani aslinda o senin sevgiliniz degil artik. Birde genelevine gitmesinden cok eski sevgilisinin yaninda uyandigina takilmissin... ha genel ev ha eski sevgili, ne fark eder.. bence bu insandan bi cacik olmaz, sende birdahaki iliskinde sürekli ayrilma laflarini kullanma...
Yol ver gitsin...

2 ayın neresinde çok sevdiğiniz neresinde herkesle tanıştınız neresinde 4 kere ayrılıp barıştınız
Olayı anlatış tarzınızda bi tuhaf olay ayrı bi tuhaf.Adam yemiş içmiş genel eve bile gitmiş ama sanki tek takıldığınız nokta bu kızın yanında yatması.
Bu iş böyle yürümez.Hiç zorlamayın son kez ayrılın bitsin.

herkes o cocuga yuklenmis..
siz zaten surekli ayriliyor mussunuz..
bu olay oldgunda da onu 2 ay icinde 5. kez terketmissiniz..
ve cok sevdiginizi iddia ettiginiz kisi hakknda surekli bu , bunun, bununla diye bahsediyorsunuz..
cocuk iyi bile dayanmis garibim

Bencede ya çocuğa niye yuklenildi onu anlamadım?

alemsin ya

inanılır gibi değil.
adam geneleve gitmiş diyor, siz de affet diyorsunuz kızlar ya.

bu kadının ilişki yaşama biçimi yanlış olabilir, sürekli ayrılarak yıpratıyor olabilir de "adam dördüncü kavgada geneleve gitmiş. sonra da kendini eski sevgilisiyle aynı yatakta bulmuş."
ben aynı yatakta bulunmayı affedebilirdim büyük konuşmayayım, ama genelevi asla.

bu çok biçimsiz bir ilişki türü. çok seviyesiz şeyler.

Ti ye alıyorlar princesss.. Bunlari yapan bir adama ne yapim diye hala sorabildigi için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geneleve gitmesini sorun etmiyorsun niyeyse orada da çay kahve içmeye gittim mi dedi sana acaba...
Geneleve gidiyor, içmiş içmiş alkol kullanıyor, eğlence hayatı kızlar oh eski sevgililer falan...
Eski sevgilisi ile aynı evde yatakta yatıyor.
O yatakta uyumaktan çok daha fazlası olmuştur.
Erkek arkadaşın da nasıl olsa öğreneceksin diye sana kendi istediği şekilde yansıtmış olayı...
Senin bu ilişkinde beklentin nedir çok merak ettim.

Son düzenleme:
bence erkek arkadaşın senin ona yaptıgın muameleden hırslanıp aklınca senden intikam alıyor.bence içindeki sevgiyse artık nefrete dönüşüyor
ama bence siz birbirinize uygun bir çiftiniz

Offf eski konulara baktım o nasıl bir ilişki, iki aylık, 1 ay önce hamilelik ihtimali, yani ufak bir hesapla tanıştığınız an çocuk yapma girişimi, adamı köpek etmeler, 5 kere ayrılmalar, genel evler, eski sevgililer, yaş da 21!!!! Nerden tutsan elinde kalıyor.

Barissanizda hicbirsey eskisi gibi olamaz benden söylemesi.. Hem birlikteliğiniz daha yeni hemde bir kiz bunu kaldiramaz bence

brezilya dizisi mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…