Teşekkürler Püsküütcüm, biras halsizlik var hala ama idare ediyorum.
Arkadaşlar bugün ben de işe geç kalmak uğruna hareketlere başladım. Ben de 1,5 lt'lik pet şişeler kullandım. Benim dambıllarım

Roflol:) benim için yeterliydi.
Yanlız pet şişe kullanacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak, bugün benim de yaptığım hatayla ilgili. Arkadaşlar şişeyi mutlaka ağzına kadar doldurun, hiç hava boşluğu kalmasın. Sonra hareketler sırasında o 1-2 parmak boşluk nedeniyle su sürekli hareket ediyor. Ben dengeyi sağlamaya çalışmaktan yorulunca, hareketleri yarım bırakıp şişeyi tamamen doldurduktan sonra tekrar başlamak zorunda kaldım.
Bir de ilk günün ikinci hareketinde o şişeyi elimde tutmak çok zor oldu. Sanırım bu egzersizde en çok parmak kaslarım çalıştı :Roflol:
En kısa zamanda kendime gerçek dambıl alacağım :)
Veeee; geçen hafta (sindirim problemi ve vitaminlerden kaynaklı aşırı iştah sebebiyle) hızla 73 kiloya çıkıp hatta 74'e merdiven dayadıktan sonra bugün tekrar çizelgemdeki kilomu gördüm. Artık 71,9 kiloyum :teytey:
Bir de not: Arkadaşlar, bu konuda yeni bir konu açmaya gerek var mı bilemediğimden buraya yazayım dedim. Geçenlerde ev arkadaşımla (önceden yurt dışında yaşıyordu) alışveriş sırasında İsveçliler'e ait "gevrek ekmek" denilen bişey bulduk, yurt dışında yaşayanlar bilir Almancası knackebrot. Bizim bulduğumuz marka "Wasa". En ünlü marka da oymuş. Arkadaşımın önerisiyle aldık. Kahvaltıda artık labne ile onu yiyoruz. Hatta ekmek yerine artık onu tüketiyoruz. 1 diliminde yaklaşık 35 kalori var :) Kahvaltıda 3-4 dilimi yeterli oluyor. Sanırım eski kiloma hızla dönmemde onun da etkisi var.