Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumraladacım yine ben.. yerimseniben
Bugün 4. günüm olduğu halde yeni fark ettim. Isınma hareketleri yapmadan dalıyormuşum her sabah :Roflol:
Neyse.. Yarından itibaren, öncesinde 100 kere ip atlarsam ısınırım herhalde yeterince..
Bi' de hareketler arasındaki koordinasyon dikkatini çekti mi?
Pozisyonu hiç sabitleyemiyorsun. Bi ayağa kalk, bi yere yat.. Bu yatıp kalkmalar sırasında bile kalori harcanıyor olabilir?..)
kumraladacım senin yerde gerçekten hoşşşş a.s.a.s.
benim aklım bu 1,5 yıldır sadece alttaki resimde o yüzden şehir yok:Roflol:kafamçokkarıştı
kalorinin bir kısmı da orada yakılıyor zaten. Otur-kalk-yat arasında geçen sürede.. yerimsenibenAma sen söyleyince şöyle bir düşündüm de haklısın :içelim:. Zaten ben de niye böyle bi otur bi kalk yaptırıyorlar insana, niye şunları arka arkaya yapıp diğerine geçmiyoruz demiştim.
Ben cevap vereyim elim değmişken.. Evet, kızı Ezgi'nin fotoğrafı vardı o gün imzasında..Resmi görebilseydim tam süper olcaktı gibi geliyor oskeeee'cim.
Boşluk vermeden devam et derim ben.. O boşluğu niye veriyoz zati anlamadım. Belki amca Pazarları golf oynuyodu kim bilir?Bu hafta boş gün bırakmasam ne olur ki? Hareketleri yapanlardan (Püsküütcüm görünüşe göre bir tek sen varsın sanki yerimseniben) tavsiye bekliyorum:uhm:
kumraladacım... Ben de bugün wasa ile göz göze geldim ve aldım. İlk wasamı yanında dil peyniri eşliğinde yedim. Tadı güzel. Tavsiye için teşekkürler a.s.
Dönemin bitmesini ben de sabırsızlıkla bekliyorum. gerçekten de regl döneminde kilo vermiş olman ilginç. Aynı zamanda da süper haber :teytey:
Afiyet Olsun :) Ben de bugün tekrar yemeye başladım. Hafta sonu pek iştahım yoktu.
Daha da ilginci ne biliyor musun, regl döneminde kilo vermişken, biterken tekrar almak. O 600 gr bana iade edildi tekrar. İnşallah bi de KDV'si gelmez arkasından :çok üzgünüm:.
Meğerse Wasa, üzerine light labne sürülüp karabiber ekilince çok süper oluyomuş.. Bi oturuşta kaç tane yiyebilirim aciba?![]()
"Başladım" demeni dört gözle bekliyorum kumraladacım.. a.s.
Artık bahanemiz kalmadı düşünsenize.
- Spor yapıcam ama vaktim yoooook
- Ne yani 8 dakikan da mı yok, kendini kandırma bariklava: !
![]()
Bir de not yazayım bari son olarak sırnaşık şey: Kilom yo-yo gibi, tekrar 71,2'yi gördüm bugün. Bu anlamsız durum hakkında ne diyorsunuz sayın uzman püsküüt?