....Ancak sağlık sebebiyle ve doktor zoruyla bırakmak zorunda kaldım......Belki de haklısın dediklerinde ama, ben eski huyuma güvenerek denemek istiyorum yine de.
spor yapıomusun bılmıorum ama ben gecen sene spor yaparak ve dıetısyenle byaa kılo vermıstım ama spordan dolayı bayaa ınce ozukuodum oo 10/15 kg vermısın dıolardı =) vucut sıkılasıp sekıl aldıı ıcın ole oluo cnm a.s.Baktım baktım... Internette "santim&kilo ilişkisi" ne dair birşey bulamadım.. Bir bilen çıkarsa belkilim ekler buraya..
:roflol::roflol::roflol:Ben de boş durmadım bu arada kumral adacım.. Önce senin verdiğin linki güzel bi doc dosyası haline getirdim. Bi' tek döküm alması kaldı. Sonra da dosyaladım mı tamam, kitap yerine bunu okurum artık yatmadan önce.. Gerçi Paul Auster "Timbuktu" sunu bıraktım diye bozulabilir ama bakıcaz artık bi hal çaresine yerimseniben
...ve açılışı yapıyorum.
Bel : 72
Göbek : 81
Basen : 101
Bakalım.. 25 Eylül de durum nasıl olacak?
Bu arada defterimden eski ölçülerimi buldum.
Tarih 1 Temmuz. Bel (74..2 cm düşmüş), basen (103.. 2 cm düşmüş) O tarihte 73.1 kiloymuşum.
O zamandan bu yana 4.5 kilo vermiş olmama karşın, ölçülerimde 2 şer santim azalma olmuş. Şimdi bu durumda.. tavuğu fırına koymadan önce, sırtına 2 ters 1 düz örülmüş hırka giydirip, tepsiyi de arabanın arkasına mı bağlamak gerekir? Hani deniz çekilmesin diye.. falan.. yani..
spor yapıomusun bılmıorum ama ben gecen sene spor yaparak ve dıetısyenle byaa kılo vermıstım ama spordan dolayı bayaa ınce ozukuodum oo 10/15 kg vermısın dıolardı =) vucut sıkılasıp sekıl aldıı ıcın ole oluo cnm a.s.
kıs daha çok küçüksün sen,boyun kaç senin bakam:uhm:abur cuburu kes de ne yersen ye güzelim senin zaten kim bilir günlük 2000 den fazla kaloriye ihtiyacın vardıra.sa.s.a.s.bunlar senin için:teytey:BEN 14 YAŞINDAYIM 55 KİLOYUM BOĞAZIMA Bİ DUR DİYEMİYORUMkafamçokkarıştı
püsküütçüm bende ne zamandır ağırlık çalışması yapmayı düşünüyordum burada konuyu açan sağolsun bu 8 dakıkalık programı uygulayacağım.ben 60 kiloyum vermem gereken bir 5 kilo var.bunun dışında sağlık açısından egsersizlere devam etmek istiyorum.en ideal dambıl kaç kiloluk olmalı?bende dambıl yok yeni alacağım.kaç kiloluk alayım sence...sevgiler.a.s.a.s.a.s.
Baktım baktım... Internette "santim&kilo ilişkisi" ne dair birşey bulamadım.. Bir bilen çıkarsa belkilim ekler buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?