- 24 Aralık 2014
- 64
- 19
- 98
- 36
- Konu Sahibi Madensuyuu
-
Uyanır uyanmaz bir bardak yeşil çay.Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim
Bende smoothie hastasıyım , ben ahududu böğürtlen muz ve organik yoğurttan yapıyorum kışları müthiş oluyor .. Yazın ise yoğurt yerine vanilyalı dondurmalı offff ben mutfağa gidiyorummmmmUyanır uyanmaz bir bardak yeşil çay.
Ben bir de kahvaltıda smoothie içiyorum, bütün gün enerji tavan yapıyor.
Ben de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldıBende snoothie hastasıyım , ben ahududu böğürtlen muz ve organik yoğurttan yapıyorum kışları müthiş oluyor .. Yazın ise yoğurt yerine vanilyalı dondurmalı offff ben mutfağa gidiyorummmmmkonu sahibii şiddetle tavsite ederim atom karınca gibi oluyorsun
Doktora gidip kan tahlili yaptırın önce,kansızlık.vitamin eksikliği,tiroit gibi değerlere baktırın eğer bu değerlerde problem var ise yorgun ve halsiz olmanıza bunlar neden olabilir.Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim
Ben de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldı
Bugünkünde kivi, muz, böğürtlen, ıspanak ve probiyotik yoğurt var.
Blendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.nasıl yapıyosunuz bi anlatın bana da :)
Çocuklar da bayılıyor, meyve yemiyorlarsa yeterince onlara da verebilirsin. Kilo sorunun yoksa içine bal pekmez de koyabilirsin. Tamamen yaratıcılık işi. Aklına ne eserse, elinin altında ne varsa mantığıyla hazırlıyorum ben.Simdi bende deniyorum.cok lezzetli biseye benziyor.cookk tesekkurlerrrr
Sütle yoğurdu ne kadar koyuyorsun peki?Çocuklar da bayılıyor, meyve yemiyorlarsa yeterince onlara da verebilirsin. Kilo sorunun yoksa içine bal pekmez de koyabilirsin. Tamamen yaratıcılık işi. Aklına ne eserse, elinin altında ne varsa mantığıyla hazırlıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?