sabahlari ne yapsam

Ben de okula giderken öyleyim o saat çalmasından sonra 1 saate yakın sürüyor etkisi.Kahve içiyorum açıyor baya uykumu en azından derse sağlam gidebiliyorum.

Bende erken uyandığımda elim ayağım titriyor. Çok güçsüz hissediyorum . Kahvaltı hazırlamak bile çok zor geliyo. Eşime hazırlatıyom daha kötüysem benimde kendime gelmem 1 2 saati buluyo. Yani bendede aynı sorun var. Duş almak iyi geliyor uyandığında.

Pharmaton diye bir multivitamin var. Ben ondan kullanıyorum ve inanılmaz iyi geliyor. Kahvaltıdan sonra bir adet tavsiye ederim.

vitamin deyerlerinde ya da kan deyerlerinde eksiklik vardir.
yoksa halsiz olmanin baska aciklamasi pek yok.
doktora gitmen lazim.
vitaminD, B12, tiroid, demir, hepsine baktirt.
ozellikle D vitamini eksikligi surunduruyor insani.
Hamileyim birde bir ara yattigim yerden kalkamadim o yuzden.

evet bunu ben de duydum deneyeceğim kansızlığa iyi geldiği söyleniyor.

Kahve kesinlikle. Ben bildiğin ölü gibi uyurum. Alarmın çaldığını dahi duymam. Annem uyandırmak için yarım saatte bir gelir, ilk seferi hatırlamam. Uyandıktan sonraki ilk saatte de acayip nemrut, keyifsiz bir insan olurum, kahvaltıya bile halim olmaz. Hele bir de acelem varsa yataktan apar topar kalkmışsam 1 saat boyunca akşamdan kalmışım gibi baş dönmesi/zonklaması ile gezerim.

Annem geçenlerde sabah taze kahve hazırlayarak uyandıran bir alarm görmüş. Ordan ilham alarak son bir haftadır, yatağa kahve getirmeye başladı. Kahveyi komedine bırakıyor, camı açıp çıkıyor. Bir yudum alır almaz kendime geliyorum. Öğleden önceki saatlerimi de mutlu ve enerjik bir insan olarak geçiriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim size de. Bir de kafein oranı nedeniyle yeşil çay da benzer bir etki yapar muhtemelen, ama aç karınla mide bulantısı ve çarpıntı yapabiliyor o, deneyip böyle bir etki ile karşılaşırsanız şaşırmayın.

kahve içmek soğuk suyla yüz yıkamak dışarıda biraz dolaşmak esneme hareketleri
hareketli müzik aklıma gelenler

youtube dan smoothies diye aratın milyon tane tarif var. Mevsim sebze ve meyveleri ile daha lezzetli.
Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisiz
Baktim simdi videolarada cok farkliseyler var
Taze hazirlamak gerek dimi yani aksamdan hazirlasak sabaha vitamini kalmaz
Bide tok tutuyor demislerde ne kadar saat mesela

Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisiz
Baktim simdi videolarada cok farkliseyler var
Taze hazirlamak gerek dimi yani aksamdan hazirlasak sabaha vitamini kalmaz
Bide tok tutuyor demislerde ne kadar saat mesela
Ben eşime akşamdan yapıp termosa koyuyorum, gayet memnun halinden. Vitamini kalıyor mudur bilmem ama enerji veriyor ve tok tutuyor. Öğlen yemeğine kadar idare ediyor onu. Hatta simit ya da tost yediğim zamanlar daha çok acıkıyordum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…