- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi Madensuyuu
-
Aaa bendede D vitamini eksikliği var ondan halsizim demek hic aklima gelmemişti doktor bir damla verdi gecen kan aldirdim hala eksik baska bi sekilde alinabiliyormu bu vitamin?vitamin deyerlerinde ya da kan deyerlerinde eksiklik vardir.
yoksa halsiz olmanin baska aciklamasi pek yok.
doktora gitmen lazim.
vitaminD, B12, tiroid, demir, hepsine baktirt.
ozellikle D vitamini eksikligi surunduruyor insani.
Hamileyim birde bir ara yattigim yerden kalkamadim o yuzden.
Buz ?Blendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.
Ama avuç avuç koyma meyveleri falan. Yarım muz, yarım kivi, 2-3 yaprak ıspanak, 4-5 böğürtlen falan gibi koy.
Kışın koymuyorum pek.
Ben de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldı
Bugünkünde kivi, muz, böğürtlen, ıspanak ve probiyotik yoğurt var.
İlk sayfalarda bir yerde var tarifi. Arama motoruna da yazarsanız bir çok tarife ulaşırsınız.Smoothie ilk kex duydum nasil yapıyorsunuz
smoothe ne hazır içecekmi ben anlamadım da B'nmde sabh enerjiye ihtiyacım var .çocukta olunca tşkBen de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldı
Bugünkünde kivi, muz, böğürtlen, ıspanak ve probiyotik yoğurt var.
Guneslenmek lazim, ama her vucut guneslensede iyi yapamiyabiliyo. Yumurta ve yagli balikta var. ama damla en kolay yontemi vucudun depolamasi icin.Aaa bendede D vitamini eksikliği var ondan halsizim demek hic aklima gelmemişti doktor bir damla verdi gecen kan aldirdim hala eksik baska bi sekilde alinabiliyormu bu vitamin?
Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim
Ben eşime akşamdan yapıp termosa koyuyorum, gayet memnun halinden. Vitamini kalıyor mudur bilmem ama enerji veriyor ve tok tutuyor. Öğlen yemeğine kadar idare ediyor onu. Hatta simit ya da tost yediğim zamanlar daha çok acıkıyordum diyor.
Yarın yapıcam ben bundannnnnBlendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.
Ama avuç avuç koyma meyveleri falan. Yarım muz, yarım kivi, 2-3 yaprak ıspanak, 4-5 böğürtlen falan gibi koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?