sabahları yataktan çıkamıyorum yardım edin

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar akşamları saat 22:00 da yatsam sabah kalkamıyorum.uykumu alamıyorum.alarm 5.45 den 6.45 e kadar erteliyorum.bundan dolayı işyerinde büyük sıkıntı yaşıyorum.8:00 de mesai başlıyor.ama ben 10 geçeden önce hazır bulunmuyorum.ben arkadaşları idare ediyorum ama onlar hemen satış yapıyorlar amirlerle sıkıntı yaşıyorum.zaten tutanak uyarısıda aldım.üniversitede de 8 derslerine hiç girmezdim ama bi şekilde geçtim.bana fikir verecek olan varmı.yardım edin ne olur

Kan değerlerinize baktırdınız mı? B12 vitamini eksikliği,kan düşüklüğü veya guatr'ın bir çeşidi bu tarz sıkıntılar yapıyor.

Doktora gidin,bu kadar zorlanmanın altında vücutta takviye isteyen birşeyler muhakkak vardır.

bende hiçç uykumu alamıyorum
işe baslamam 10 buluyor
mesela suanda anca anca acıldım
aksam 11de yattım 6da uyanıyorum
cok erken ya
kacta yatarsam yatayım sabah kalktıgım saat bana gore degıl

yorgan basıyor derdi eskiler öyle bişey mi dicem de senin ki kışla alakalı değil yıllardır böyle sanırım, vitamin mineral değerlerine baktır derim
bazende insandan insana değişiyo uyku saati belki de öyle bişeydir, çok uykuya ihtiyacın vardır

kan değerlerinize baktırın. tam kan testi yaptırın mutlaka bi eksiklik vardır.
bende akşam erken uyurum ama haftasonu da dahil sabah erkenden kalkarım mesela 6, 6.30 gibi.

Aynı durumu an itibari ile yaşamış bulunmaktayım.sabah çalan alarmı kapatıp uyuyup üstüne mağazanını anahtarını bulamayarak yarım saat rötarle yollarda koştura koştura işe gelen birini gördü iseniz işte o benim.inan daha yeni kendime gelebildim.geç kalmayın deyip geç kalan bir sorumlu
bilen varsa bana da söylesin lütfen:))

Kendi işini kuramazsan emekli olana kadar alarm kurarsın
Kesinlikleee
bende uyanamıyorum bi kere de ben böyle konu açmıştım paso uyuyodum geç yattıgımda denedim daha dinç kalkıyorum sabah ama gün içinde saflık başlıyo erken yatınca hiççç kalkamıyorum yattıkça yatası geliyo insanın öyle böyle derken geçinip gidiyoruz aman

Kış mevsiminde ben de oyleyim. Ama işe yetişiyorum bir şekilde. Cozumunu bilmiyorum. Hafta sonu bol bol uyuyup uykumu almaya calisiyorum.

havalardandır bu uyumalar.. yorganın altına girip kolupu yastığın altına koyup uyuyasım var horlaya horlayaa

evim işime yürüyerek 15 dk. ona rağmen yataktan kalkamadığımdan dolayı iki durak için otobüse biniyorum. taksiler bile vıy vıy ediyor çok kısa mesafe diye. 0830 iş başı yapıyorum 0820 de evden çıkıyorum. yataktan kalkamadığım için oluyor bunlar düşünün.

kan değerlerimde sıkıntı yok.saç dökülmesi için gitmiştim doktara ilaç kullandım düzeldi tahlillerim.lise de böyle değildim uyanır uyanmaz çıkardım yataktan.annem tembelsin diyor.evi çok seviyorum.ben ev hatunu olmalıyım ama bu devirde çalışmak şart

Kızlar kızmayın ama bana biraz şımarıklık geliyor. Erteleyip geç kalırsanız aman ne olacak mantığından dolayı geç kalmayı problem etmiyorsunuz. İşin aksamayacağının farkındasınız çünkü. Ucunda ölüm yok, en fazla birkaç uyarı alacağınızı bildiğinizden bu rahatlık.

Doktor olsaydınız, acil ameliyat için arasalar ya da sabahlara ameliyat koysalar yine de uyuyabilir miydiniz? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuğu okula götürmek için erken kalkmak zorunda olsanız yine de uyur musunuz? "Aman geç gitsin okula ilk derse girmesin" diyebilir miydiniz? Her iki durum için de uyumazdınız ve kalkardınız hepiniz eminim.

O nedenle mesele uykudan uyanamamak değil. Mesele işinizi pek sallamıyor olmanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…