- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
kızlar akşamları saat 22:00 da yatsam sabah kalkamıyorum.uykumu alamıyorum.alarm 5.45 den 6.45 e kadar erteliyorum.bundan dolayı işyerinde büyük sıkıntı yaşıyorum.8:00 de mesai başlıyor.ama ben 10 geçeden önce hazır bulunmuyorum.ben arkadaşları idare ediyorum ama onlar hemen satış yapıyorlar amirlerle sıkıntı yaşıyorum.zaten tutanak uyarısıda aldım.üniversitede de 8 derslerine hiç girmezdim ama bi şekilde geçtim.bana fikir verecek olan varmı.yardım edin ne olur
d vitaminine baktırın
benim derdim de aynıydı
meğer d vitaminim çok düşükmüş.
ilaç kullandım turp gibiyim artık
ben 5 kere falan kan tahlili yaptırdım farklı doktorlara gittim iç hastalıklarına falan.cnm normal kan testlerinde çıkmazmı ki bu eksiklik benim arada kanlarıma bakıyorlar başka rahatsızlıktan ötürü. hiçbirşey yok kan değerlerin normal diyorlar. ben anlamadım bu işi iş yerinde öğlene kadar ruh gibiyim.
bana biraz kalkmak istemediginiz için geldi
belki de çalışmak içim mecburiyetiniz yok
ama mecbur olsanız o kadar geç kalmazsınız
bugüne calışmaya mecbur olanların istisnalar dışında geç kaldıgını görmedim
Haahahhaha kendimi okudum yaa. O alarm calar ben ertelerim. Ya kanla falan alakasi yok. Benim kan degerlerim gayet normal ama kalkamiyorum yataktan. Ofistede hep aklimda uyku varkızlar akşamları saat 22:00 da yatsam sabah kalkamıyorum.uykumu alamıyorum.alarm 5.45 den 6.45 e kadar erteliyorum.bundan dolayı işyerinde büyük sıkıntı yaşıyorum.8:00 de mesai başlıyor.ama ben 10 geçeden önce hazır bulunmuyorum.ben arkadaşları idare ediyorum ama onlar hemen satış yapıyorlar amirlerle sıkıntı yaşıyorum.zaten tutanak uyarısıda aldım.üniversitede de 8 derslerine hiç girmezdim ama bi şekilde geçtim.bana fikir verecek olan varmı.yardım edin ne olur
Ay kisin olur mu ole sey yaaa. Demek ki bende ki mevsimlik cunku yazin cogu kez uykusuz kaldigimi bilirimyorgan basıyor derdi eskiler öyle bişey mi dicem de senin ki kışla alakalı değil yıllardır böyle sanırım, vitamin mineral değerlerine baktır derim
bazende insandan insana değişiyo uyku saati belki de öyle bişeydir, çok uykuya ihtiyacın vardır
Ay kisin olur mu ole sey yaaa. Demek ki bende ki mevsimlik cunku yazin cogu kez uykusuz kaldigimi bilirim
sabah uykusu daha tatlı geliyor.gece uyansam kalkar lavaboya giderim su içerim ama sabah uykunun dibini sıyırıyorum resmen.o sıcak yataktan çıkamıyorumolmaz mı canım kim soğukta sıcacık yataktan çıkmak ister, mecbur olmasak kalkmayız valla
Alakası yok cnm. ben çalışmaya çok mecburum. şöyleki işten çıkarsan geçinemeyiz. ama hergün geç kalıyorum işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?