sabahları yataktan çıkamıyorum yardım edin

aynı sorun bende de var cnm bizim mesai on olmasına rağmen yinede geç kalıyorum sanırım birgün bu yüzden işten kovulacam

d vitaminine baktırın
benim derdim de aynıydı
meğer d vitaminim çok düşükmüş.
ilaç kullandım turp gibiyim artık

cnm normal kan testlerinde çıkmazmı ki bu eksiklik benim arada kanlarıma bakıyorlar başka rahatsızlıktan ötürü. hiçbirşey yok kan değerlerin normal diyorlar. ben anlamadım bu işi iş yerinde öğlene kadar ruh gibiyim.

ben 5 kere falan kan tahlili yaptırdım farklı doktorlara gittim iç hastalıklarına falan.
en son gittiğimin aklına geldi dur bi de D vitaminine bakalım diye.
baktım daha önce

kan değerlerime
b12 vitaminine
tiroid hormonlarına
beyaz küreye falan bakılmış

ama d vitamini için ayrıca kan verdim. meğer sorun oradaymış :)

bana biraz kalkmak istemediginiz için geldi
belki de çalışmak içim mecburiyetiniz yok
ama mecbur olsanız o kadar geç kalmazsınız
bugüne calışmaya mecbur olanların istisnalar dışında geç kaldıgını görmedim

Sende bendensin belli ki.. Sabah 5.30 gibi kalkıyorum hazırlanıyorum kardeşimi okula bırakıyorum, eve geliyorum uzerimi degistiriyorum, hızlı hızlı bi kahve dolduruyorum termosa geri iniyorum arabaya ofise doğru, yol 1 saati geçiyor. Trafik sıkışınca uyuyakaldığımı biliyorum arabada, korna seslerine kalkıyorum artık Son 1 aydır bemiks c almaya başladım, iyi geldi gibi sanki çok yorgun halsiz olmuyorum.

Konuyu görünce yazmadan edemedim bende çok zorlanıyorum sabahları 7 bucukta kalkıyoruz ama sor nasıl kalkıyorum ama benim yapı meselesi sanırım ben akşam 9 da da yatsam sabah erken kalkma durumuna karşı alerjim var erken kalkma olayını sevemiyorum elimde değil :) ama akşamda 12 den önce yattığımı pek hatırlamam yolda işe giderken eşim ile yarı uykuluyumdur sabahları erken kalkıp işe gitme durumunu kimin çıkardığını bir bulsam zaten

Ben de biraz böyleydim şimdi sabahları kalkar kalkmaz bir de işten eve gelirken bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum bir de meyve ve kuruyemiş tüketimimi artırdım enerji ve uykusuzluk açısından bir nebze de olsa daha rahatım şu an. Hem işte çalışıyorum hem de işten eve gelince uzmanlık için İngilizce ve tezle uğraşıyorum bir de ev işi filan enerjim kalmıyordu .

Enerji verecek şeyler tüketin. Ceviz, badem, pekmez, ayrıca kaliteli uyku uyumak diye birşey var uyursunuz evet ama gerçekten dalamazsınız bunun için de yatmadan önce süt içebilirsiniz sıcak içebiliyorsanız ya da ılık daha iyi melisa çayı da sakinleştirir uykuya dalmayı kolaylaştırır. Ben de zor uyanıyorum ama geç yatıyorum 11.30 - 12.00 yi buluyor 7.30 da kalkıyorum ama yataktan kalkıp giyinmeye başlayınca birşey kalmıyor gün içinde uyku bastırıyor kahve filan idare ediyorum. Bir de yattığınız odanın kalın perdelerini birilerinin göreceği mesafede değilseniz kapamayın içerisi çok fazla karanlık olunca da uyanası gelmiyor insanın tabi havalarında etkisi var.

Yastığınızın altına demir bişiy koyun .Uyuyamazsanız biraz uzaklaştırın.Bi taş uzmanı söylemişti.

Alakası yok cnm. ben çalışmaya çok mecburum. şöyleki işten çıkarsan geçinemeyiz. ama hergün geç kalıyorum işe

allahtan benim uyku problemim yok.gece 4 te bile uyusam sabah 7 de alarım çalsa gayet iyi uyanırım mutlu bir şekilde.buda benim güzel bir huyumdur.seviniyorum bu yüzden ama genelde her gece 12 de yatıyorum ve sabah 7 ye alarım kurulu ve o zamanda yataktan fırlıyorum.
anlaşılan siz çok uykucusunuz.arkadaşlar söylemiş e bende söyleyeyim o zaman.bir tahlil falan yaptır mutlaka.vitamin eksikliği falandır.

bende bu sene sabahcıyım ki ben geç yatmayı çok severim..Maalesef en geç 22.30 da yatıyorum..6.30 da alarmım çalar ve pat diye kalkarım..
Üniversitedeyken kuzenimle aynı odada kalırdık, 6.30 da kalkması gerekirken 5.45 e kurardı alarmı , çıldırırdım..
Madem kalkacagınız saat belli neden en az bir saat önceye kurarsınız ki alarmı? dırt dırt ertelemenin anlamını hala çözebilmiş değilim..

Cinsengli vitaminlerden kullanmanı tavsiye ederim Kapsamlı bi eczaneye gidersen yardım ederler.

1 saat önce uyumayı deneyin faydası olur
ben de zor uyanıyorum yirmi dakika sonra yatmayı planlıyorum...en azından daha dinç kalkarım diye

Aynı sorun bende de var sabahçıyım saat 06:10 kalkış saatim 06:30 da evden çıkma vaktim. Önceki senelerde çok zoruma gidiyordu resmen ağlayacak gibi oluyordum gün bile ağarmamış heryer karanlık bu sene neyseki dinç kalkıyorum ha du iki dk daha uyayım dur tuvalete gitmeyeyim hadi bes dk da ordan pazarlığı yapmıyor degilim Keşke işyeri evimin dibinde olsa saat 10 da başlasa.

Haahahhaha kendimi okudum yaa. O alarm calar ben ertelerim. Ya kanla falan alakasi yok. Benim kan degerlerim gayet normal ama kalkamiyorum yataktan. Ofistede hep aklimda uyku var napcaz bizz yaa

Ay kisin olur mu ole sey yaaa. Demek ki bende ki mevsimlik cunku yazin cogu kez uykusuz kaldigimi bilirim

olmaz mı canım kim soğukta sıcacık yataktan çıkmak ister, mecbur olmasak kalkmayız valla
sabah uykusu daha tatlı geliyor.gece uyansam kalkar lavaboya giderim su içerim ama sabah uykunun dibini sıyırıyorum resmen.o sıcak yataktan çıkamıyorum

Alakası yok cnm. ben çalışmaya çok mecburum. şöyleki işten çıkarsan geçinemeyiz. ama hergün geç kalıyorum işe

o zaman kusura bakmayın
bi yerde vücut çok susuz kaldıgı için insan yatakta kalkma zorlanır diye okudum
günlük su ihtiyacınızı karşılayamıyor olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…