kan değerlerimde sıkıntı yok.saç dökülmesi için gitmiştim doktara ilaç kullandım düzeldi tahlillerim.lise de böyle değildim uyanır uyanmaz çıkardım yataktan.annem tembelsin diyor.evi çok seviyorum.ben ev hatunu olmalıyım ama bu devirde çalışmak şart
benim kan değerlerim normal hatta normalin üstünde
kan bagısındada bulunuyorum hala hersey aynı
AJDAR'IN ÇİKİTA MUZ ŞARKISINI ALARM SESİ YAPkızlar akşamları saat 22:00 da yatsam sabah kalkamıyorum.uykumu alamıyorum.alarm 5.45 den 6.45 e kadar erteliyorum.bundan dolayı işyerinde büyük sıkıntı yaşıyorum.8:00 de mesai başlıyor.ama ben 10 geçeden önce hazır bulunmuyorum.ben arkadaşları idare ediyorum ama onlar hemen satış yapıyorlar amirlerle sıkıntı yaşıyorum.zaten tutanak uyarısıda aldım.üniversitede de 8 derslerine hiç girmezdim ama bi şekilde geçtim.bana fikir verecek olan varmı.yardım edin ne olur
canım malesef defalarca bakıldı hersey normalBende mesela uyku,aşırı halsizlik vardı,meğer D vitaminim ve demirim aşırı düşmüş.
evet b 12 eksikliği buna neden olabiliyor .Kan değerlerinize baktırdınız mı? B12 vitamini eksikliği,kan düşüklüğü veya guatr'ın bir çeşidi bu tarz sıkıntılar yapıyor.
Doktora gidin,bu kadar zorlanmanın altında vücutta takviye isteyen birşeyler muhakkak vardır.
Spor yapmamak da vücudun direncini azaltıyor. Sporu deneyin derim,zorlayın kendinizi.Sadece yürüyüş bile yeter.
iş yerim yarım saat uzaklıkta.sabahları yürüyerek geliyorum hergün.7.20 de çıkabiliyorsam tam yetişiyorum ama 7.30 yapıyorsam kılı kılınaservis ve otobüs sıkıntılı oluyor durak uzak evime çünkü.
hıımmm tamam.d vitaminine baktırın
benim derdim de aynıydı
meğer d vitaminim çok düşükmüş.
ilaç kullandım turp gibiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?