sabahları yataktan çıkamıyorum yardım edin

alarm çalar çalmaz kaldırın kafanızı çıkın yataktan ertelemeyin
ben sürünerekte olsa çıkarım yataktan alarm çaldığı an koymam kafamı yastığa

benim kan değerlerim normal hatta normalin üstünde
kan bagısındada bulunuyorum hala hersey aynı

Biri benden bahsetmiş .Aynı ben hiç kalkmak istemiyorum .

O zaman tamamen psikolojik,isteğiniz yok gitmeye, ben de uykumu alsam bile çalışmaktan sıkıldığım için zorla kalkıyorum yataktan.Ama evde olduğum bigün olsa mesela pazar günü,en geç 9'da gözüm açılıyor kalkıyorum.Gıcık bir durum :)

benim kan değerlerim normal hatta normalin üstünde
kan bagısındada bulunuyorum hala hersey aynı

Kanınız miktar olarak çok olabilir ama içerisindeki gerekli maddeler az olabilir.Kronik yorgunluk kötü birşey.

Bende mesela uyku,aşırı halsizlik vardı,meğer D vitaminim ve demirim aşırı düşmüş.

size bir tavisye uçan alarmlı saatler var ondan edinin kendinize
onu yakalamaya çalışırken uyanırsınız

AJDAR'IN ÇİKİTA MUZ ŞARKISINI ALARM SESİ YAP VE SADECE TELEFONUNUN ALARMINI KURMA EVDE NE KADAR ALARMLI SAAT MEVCUTSA KULLAN VE YATAĞINDAN ÇOK YAKIN BİR MESAFEYE KOYMA

Alarm çalar çalmaz yataktan kalkın ve hemen duşa girin. Işe yarıyor. Miss gibi giyinip ile gidin. Üşengeçlikten başka bişey değil sizin yaptığınız

Kızlar Allah yardımcınız olsuunn. Ben ki 11'de işbaşı yapıyorum 9:30'da kalkmak bile ölüüümmm gibi geliyo çok zorlanıyorum. Sabah 6da 7de kalkanlara hayranlık ve büyük bi saygı besliyorum valla helal olsun.

Daha bugün bununla ilgili konuştuk, harika tespitlerde bulundum hatta paylaşayım hemen hehe.

Gece insanı, gündüz insanı diye iki tip insan var biliyorsunuz. Gece insanı olanlar ne yaparlarsa yapsınlar alışamıyorlar bu sabah erken uyanma muhabbetine. Yani saat 20:00'de de uyusan olmuyor, sabahın erken saatlerinde kalkamıyorsun. "Hafta sonu da olsa benim gözlerim 7'de açılır" diyen insanlar alien gibi geliyor, böyle bir şeyin nasıl olabileceğini aklın almıyor.

Peki çözümü ne? Yok. İşe geç kalmamak için bu işe ihtiyacın olduğunu, geç kalırsan kovulacağını kendine telkin edebilirsin ve işe geç kalmamanı sağlayabilirsin belki ama hiçbir zaman çok zinde ve ayık olmayacaksın sabahları. Maalesef :)

Spor yapmamak da vücudun direncini azaltıyor. Sporu deneyin derim,zorlayın kendinizi.Sadece yürüyüş bile yeter.

burada 7 aydır hiç uyuyamayanlar var ya kıskanıyorum demeyin

evet b 12 eksikliği buna neden olabiliyor .

Bu yüzden çalışmak istemiyorum
ben akşam 10 da yatıyorum sabah 10 da kalkınca bile uykumu almış hissetmiyorum
bu arada 2 aydır b 12 kullanıyorum hiç ilgisi yok 11 den önce açamıyorum gözümü
akşam geç yatınca sabah daha iyi kalkıyorum
çay ve kahve tüketin sabah uyanma da etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…