- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Görümcenizin sabah mahmurluğudur sizin de işe yetişme telaşınız. Bunlar birleşince böyle bir diyalog çıkmış ortaya. Ben bugün evde yokum babam bakabilir mi diye düşündü o an herhalde. Fesatlık sezmedimMerhabalar kızlar
Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Kendi kendime bi sinirlenmeye başladı
Valla çocuklu olup çalışmak kadar zor bişey yok sanırım?
Evet herkes sizin çocuğunuza bakmak zorunda çocuğunuza bakılacak görümce sinemaya tek gidicek en önemlisi sizin çocuğunuzKp okey dedikten sonra görümceye nane yemek düşer
Babasıyla gitmeyiversin sinemaya 6 yaş üzeri yalnız gidilen filmler var ablacım deyivereydinşz keşke.
Çocuğun hastalığını önemsemeyip sinema diye tutturana böyle derim kimse kusura bakmasın.Evet herkes sizin çocuğunuza bakmak zorunda çocuğunuza bakılacak görümce sinemaya tek gidicek en önemlisi sizin çocuğunuz
kusura bakmayın da yine lafınıza naiflikle cevap vermiş görümceniz, kv isteyen çocuk kv evde yok, kp oke demiş, görümce şaşırmış (ki ben görümcenin de yardım edeceğini bu yüzden planı bozulduğunu görünce şaşırdığını düşünüyorum) gitmiş laf sokmuşsunuz, çocuk ikna olurdu annenize bırakmalıydınız.ben sana sormadım zaten babama sordum dedim
herkes öyle olmak zorunda değillikten de öte bir şey varBen hala olarak yeğenim hasta olsa, hatta hasta olmadan gelmesi gerekse, her türlü fedakarlığı yaparım ama herkes böyle olmak zorunda değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?