Sabahsabah

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhabalar kızlar

Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Kendi kendime bi sinirlenmeye başladı
Valla çocuklu olup çalışmak kadar zor bişey yok sanırım?

Görümcenizin sabah mahmurluğudur sizin de işe yetişme telaşınız. Bunlar birleşince böyle bir diyalog çıkmış ortaya. Ben bugün evde yokum babam bakabilir mi diye düşündü o an herhalde. Fesatlık sezmedim

Kp okey dedikten sonra görümceye nane yemek düşer
Babasıyla gitmeyiversin sinemaya 6 yaş üzeri yalnız gidilen filmler var ablacım deyivereydinşz keşke.
Evet herkes sizin çocuğunuza bakmak zorunda çocuğunuza bakılacak görümce sinemaya tek gidicek en önemlisi sizin çocuğunuz

Emrivaki yapmamışsınız. Kayınpederinizden onay almışsınız. O onaya istinaden çocuğunuzu bırakmışsınız.

Görümcenin planları bozulmuş belli ama burada bu konunun muhatabı siz değilsiniz. Babasına söylenecekti neden kabul ettin diye, size değil.

Takılmayın hiç, büyütülecek bir mesele değil.

Geçmiş olsun bu arada :)

Ben hala olarak yeğenim hasta olsa, hatta hasta olmadan gelmesi gerekse, her türlü fedakarlığı yaparım ama herkes böyle olmak zorunda değil ki.

Bir anda ağzından öyle çıkmıştır, siz “sana sormadım” diyerek tartışmayı alevlendirmişsiniz aslında.

Sizin yerinizde olsam “sen hiç planını bozma, dedesi bakmaya gönüllü oldu.” der geçerdim. Eğer dede tek başına bakamayacaksa ona değil halaya sormalıydınız zaten.

ben sana sormadım zaten babama sordum dedim
kusura bakmayın da yine lafınıza naiflikle cevap vermiş görümceniz, kv isteyen çocuk kv evde yok, kp oke demiş, görümce şaşırmış (ki ben görümcenin de yardım edeceğini bu yüzden planı bozulduğunu görünce şaşırdığını düşünüyorum) gitmiş laf sokmuşsunuz, çocuk ikna olurdu annenize bırakmalıydınız.

o çocuğa gerçekten dede mi bakacak?
yoksa çocuk var diye görümce evden çıkamayacak ve esasen o mu bakacak?
eğer durum 2. si ise esas arayıp bakar mısınız diyeceğiniz kişi görümce olmalıymış gibi duruyor

Ben hala olarak yeğenim hasta olsa, hatta hasta olmadan gelmesi gerekse, her türlü fedakarlığı yaparım ama herkes böyle olmak zorunda değil ki.
herkes öyle olmak zorunda değillikten de öte bir şey var
genel olarak kreş çağı ve ilk okul 1. sınıf çocukları 1 hafta sağlamsa 1 hafta hasta
sizin de belli bir hayatınız vardır sanıyorum

ben de yeğenlerime ölürüm çok severim ama işim var gücüm var izin alabilecek durumum yok, aynı evde zaten değiliz . bakamam kimseye kısacası. hani Allah korusun büyük bir şey olmadıkça okula gitmeyen çocuğu idare edecek bir pozisyonum yok benim mesela.

Görümcemi bakıyor? Eğer öyleyse kayınpederi değil görümceyi aramanız lazımdı. Evet insanların planlarını bozmak hoş değil. Çocuk babaanneyi istemiş ama babanne evde yok, anneanneye bırakmanız gerekirdi. Bide o kadar agresif cevaplar vermişsiniz ki, kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil.

Ya ben bu kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil laflarına sinir oluyorum.o zaman akrabalık ya da aile niçin var.boyle durumlarda elbette bakılacak.o zaman kimse halayim dedeyim ananeyim bilmem ne diye gezmesin.siz güzelce rica etmişsiniz dede de kabul etmis.bir sorun yok ortada.gorumce de uyku mahmurlugu ile öyle söylemiş olabilir.

Dedesi bakar derdim ben olsam.
Ne var niye bakanasın ki.
Bebek değil sonuçta zaten bakılacak neyi var çocuğun.
Evde başında duracaklar işte.
Böyle bir çocuğa bakamayan aileler var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…