Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O yorumları yapanların zaten aile, komşu, arkadaş bağları yok. Kendileri kimseyle muhatap olmadıkları için kimse de kapılarını çalsın istemiyorlar. Bu forumdaki yabanilik bana fazla mesela ki sosyal kelebek değilim
Tabi, konu kaynana kayınbaba olunca da konu sahibi gibiler onlara bir bardak su vermezler..
Kocalarına, bık bık anayı babayı çekiştirirler.. Ama söz konusu kendi çocukları olunca koca tarafından herkesin çocuklarına halı olmalarını beklerler..
Tabi, konu kaynana kayınbaba olunca da konu sahibi gibiler onlara bir bardak su vermezler..
Kocalarına, bık bık anayı babayı çekiştirirler.. Ama söz konusu kendi çocukları olunca koca tarafından herkesin çocuklarına halı olmalarını beklerler..
Size soylendigini nereden biliyorsunuz ki? Ne dedigini bile duymamişsiniz bir seyler bir seyler dedi diyorsunuz.
Belki cocukla ilgili değildi.
Ha bu arada gorumce kayinpederinizle ayni evi paylasiyorsa sana sormadim diye tersleyemezsiniz zaten orasi O nun da evi, ben gorumcenin yerinde olsam biraz daha sert cevap verirdim.