• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahsabah

Zaten ben hayatımda hiç doğru düzgün görümce görmedim ben de dahil 😂

O yorumları yapanların zaten aile, komşu, arkadaş bağları yok. Kendileri kimseyle muhatap olmadıkları için kimse de kapılarını çalsın istemiyorlar. Bu forumdaki yabanilik bana fazla mesela ki sosyal kelebek değilim
Tabi, konu kaynana kayınbaba olunca da konu sahibi gibiler onlara bir bardak su vermezler..

Kocalarına, bık bık anayı babayı çekiştirirler.. Ama söz konusu kendi çocukları olunca koca tarafından herkesin çocuklarına halı olmalarını beklerler..

Haklısınız..

Tabi, konu kaynana kayınbaba olunca da konu sahibi gibiler onlara bir bardak su vermezler..

Kocalarına, bık bık anayı babayı çekiştirirler.. Ama söz konusu kendi çocukları olunca koca tarafından herkesin çocuklarına halı olmalarını beklerler..

Haklısınız..
Konu sahibi böyle mi yapmış? Yoksa bunlar sizin varsayımlarınız mı?

sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı

Size soylendigini nereden biliyorsunuz ki? Ne dedigini bile duymamişsiniz bir seyler bir seyler dedi diyorsunuz.🤷
Belki cocukla ilgili değildi.

Ha bu arada gorumce kayinpederinizle ayni evi paylasiyorsa sana sormadim diye tersleyemezsiniz zaten orasi O nun da evi, ben gorumcenin yerinde olsam biraz daha sert cevap verirdim.🤷

Konu sahibi böyle mi yapmış? Yoksa bunlar sizin varsayımlarınız mı?
Bakın, bu konu sahibinin eş ailesi ile ilgili sadece bir konusu, diğerlerine de göz gezdirince, eş ailesi ile ilgili düşüncelerini varın siz düşünün..
20221210_024316.webp

Back
X