sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
ya bazılarını görüyorum sabah nasıl makyajlarını saçlarını yaptılarsa akşama kadar aynen öyle kalıyor.Ben ise saçımı makyajımı yapıyorum 1 saate ne saç ne makyaj kalıyor saçım başım dağılmış makyajım bozulmuz oysaki diğer bayanlara çok özeniyorum..Böyle her daim miss gibi bakımlı kalayım...Nasıl başarıyorsunuz hanımlar böyle kalmayı...Sürekli makyajınızı filan tazeliyor musunuz. Benim cildim çok kuru acaba makyajım filan o yüzden mi kalmıyor saçımda ince telli

saçlarım ince telli yağlı ve düz.
cildim de çok kuru.
senin gibi.
en fazla 1 saat duruyor makyaj da saç da.

maşa yaparım, açılır, söner
makyaj yaparım en iyi kalemler bile gözümün altına iner 2 saatte.
çözümü ne gerçekten?

Aynen canım benimde saçlarım ince telli yağlı ve düz üstüne birde uzun... Sabah evden çıkarken böyle çok hoş duruyorum ama en fazla bir saate kadar o halimden hiçbir şey kalmıyor:/

Saçlarım kalın telli, dalgalıdır .
Dalgası çok iyi ama maşa yapsam 2 gün durur saçlarıma çok krem sürdüğümde 2-3 saate salar kendini .
Saçlarım yıkadıktan sonra durulanan kremimi sürer çok iyi durularım böylece daha fazla kaldığını hissediyorum .
Ama makyaj konusu bende de aynı .

Maşa değilde fön çektirsen canım . Bir de makyajını 2 saatte bir çok hafif tazelesen olur aslında . Yada kalemin aktıkça alttan siliversen :)

beyunun göz kalemi akmıyor tavsiye edebilirim daha uygun bişey olsun diyorsanız flormarın black bişey yazıyor tam hatırlayamadım o kalemden de memnun kalmıştım ben ki gözü çok akan bir insanım en azından bu kalemler çok hafif akma yapıyor o kadar..

Maşa değilde fön çektirsen canım . Bir de makyajını 2 saatte bir çok hafif tazelesen olur aslında . Yada kalemin aktıkça alttan siliversen :)

ben düzleştiriyorum genelde o da ilk çok hoş duruyor ama o da 1 saate kadar sönüyor :/ fönde kendim çekemem kuaförede hergün gidememki öğrenci sayılrım:/

problem sadece kalem değil işte ne fondöten kalıyor ne başka bir şey.. allık desen rengi bir hoş olmuş :/ ya ilk böyle evden çıkarken çok havalı ooluyorum ama bir saate kadar külkedisi olmuşum sönmüş saçlarım makyajım desen öyle...topladığımdada ordan burdan çıkmış yada düşmüş oluyor:/

Bazı Kişilerin Saçlar Öyle Tutmaz Bişiy Ama Makyakı Şöle Yapabilirsiniz Önce Krem Sürüp Sonra Fondöten Ve Pudra Sürün Öyle Yapın Makyajınızı Ama Saat Başı da Akan Kalemi Silin Artık Napalım Belki O Makyajı Akmıyor Dediğiniz Kişiler Yeniliyordur Ha

bende merak ediyorum gün boyu nasıl makyajları akmıyor bazı bayanların galiba cilt yapısı ile alakalı yada kat kat fondöten üzerinede kat kat pudra geçiyorlar bilmiyorum bende göz kalemine çözüm buldum ama sizin gibi benimde ne allık kalıyor yüzümde ne pudra

krem sürmeden yapmıyorum ama acaba nemlendirmesi mi yetersiz geliyor var mı öyle bildiğiniz önerebileceğiniz nemlendirmesi iyi olan bir krem? birde kalem gözucumda topaklanır hep o da çok kötü gözüküyor:/

sanırım cilt yapısı...birde ben kat kat sürdüğümde çok yapay duruyor birde pul pul duruyor:/

Saç Ve Cilt Yapısıylada Alakalı Bi Durum Marka Veremem Ama Sıvı Bi Nemlendirici Olursa Daha İyi Olur

Valla bende yazın özellikler açık saçla gezen hatunlara bayılıyorum benim saçlarımın arasından ter akıyo resmen haliyle saç falan kalmıyo muhakkak o saçlar topludur hoş kışında aynıyım da yazınnn öyle bakıyorum o sıcakta fönlü saçlar falan kıskanıyorum valla

Cilt tipi ile alakalı sanırım bu sorun. Neler denemedim, önce krem, krem üstü pudra, olmadı likitfondöten =))

Ne sürersem süreyim cildim sanki sünger gibi, bir bakıyorum far bile yok olmuş =))

Vazgeçtim makyaj yapmaktan, artık hiç uğraşmıyorum, yıllardır makyajsızım =))

Saçım zaten bebek saçı gibi, kendimce bir dağınık topuzum var, kızıl olduğu için biraz kurtarıyor durumu, şekil vermenin imkanı yok =))

çok üzüldüm yaaaaa:/ demek hiç bir çözüm yok .... offf offf çokta severim süslenmeyi... öyle fondötenim çok çok kötü bir marka değil ama çok iyide değil....Düşünüyorrum acaba iyi bir fondöten kurtarırmı diye...

işin kötü tarafı toplu olduğundada dağılıyor benim saçım küçk saçlarım var ya onlar çıkar yada zilyon tane tokayla tutturmama rağmen düşer bozulur bir şekilde:/

işin kötü tarafı toplu olduğundada dağılıyor benim saçım küçk saçlarım var ya onlar çıkar yada zilyon tane tokayla tutturmama rağmen düşer bozulur bir şekilde:/

Canım saçların cansızsa eğer güçlendirmeye çalış mesela çam terebentin yağı aktarlarda var şampuanın içine bi kapak yada bi kaç damla kat saçı güçlendirio hızlı uzatıo falan aktarda sor söylerler zaten ...O senin saç cinsinle alakalı yapcağın bişi yok toka tutmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…