- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
saçlarım ince telli yağlı ve düz.
cildim de çok kuru.
senin gibi.
en fazla 1 saat duruyor makyaj da saç da.
maşa yaparım, açılır, söner
makyaj yaparım en iyi kalemler bile gözümün altına iner 2 saatte.
çözümü ne gerçekten?
Maşa değilde fön çektirsen canım . Bir de makyajını 2 saatte bir çok hafif tazelesen olur aslında . Yada kalemin aktıkça alttan siliversen :)
beyunun göz kalemi akmıyor tavsiye edebilirim daha uygun bişey olsun diyorsanız flormarın black bişey yazıyor tam hatırlayamadım o kalemden de memnun kalmıştım ben ki gözü çok akan bir insanım en azından bu kalemler çok hafif akma yapıyor o kadar..
problem sadece kalem değil işte ne fondöten kalıyor ne başka bir şey.. allık desen rengi bir hoş olmuş :/ ya ilk böyle evden çıkarken çok havalı ooluyorum ama bir saate kadar külkedisi olmuşumsönmüş saçlarım makyajım desen öyle...topladığımdada ordan burdan çıkmış yada düşmüş oluyor:/
Bazı Kişilerin Saçlar Öyle Tutmaz Bişiy Ama Makyakı Şöle Yapabilirsiniz Önce Krem Sürüp Sonra Fondöten Ve Pudra Sürün Öyle Yapın MakyajınızıAma Saat Başı da Akan Kalemi Silin Artık Napalım Belki O Makyajı Akmıyor Dediğiniz Kişiler Yeniliyordur Ha
bende merak ediyorum gün boyu nasıl makyajları akmıyor bazı bayanların galiba cilt yapısı ile alakalı yada kat kat fondöten üzerinede kat kat pudra geçiyorlar bilmiyorum bende göz kalemine çözüm buldum ama sizin gibi benimde ne allık kalıyor yüzümde ne pudra
Saç Ve Cilt Yapısıylada Alakalı Bi Durum Marka Veremem Ama Sıvı Bi Nemlendirici Olursa Daha İyi Olur
Cilt tipi ile alakalı sanırım bu sorun. Neler denemedim, önce krem, krem üstü pudra, olmadı likitfondöten =))
Ne sürersem süreyim cildim sanki sünger gibi, bir bakıyorum far bile yok olmuş =))
Vazgeçtim makyaj yapmaktan, artık hiç uğraşmıyorum, yıllardır makyajsızım =))
Saçım zaten bebek saçı gibi, kendimce bir dağınık topuzum var, kızıl olduğu için biraz kurtarıyor durumu, şekil vermenin imkanı yok =))
Valla bende yazın özellikler açık saçla gezen hatunlara bayılıyorum benim saçlarımın arasından ter akıyo resmen haliyle saç falan kalmıyo muhakkak o saçlar topludur hoş kışında aynıyım da yazınnn öyle bakıyorum o sıcakta fönlü saçlar falan kıskanıyorum valla
işin kötü tarafı toplu olduğundada dağılıyor benim saçım küçk saçlarım var ya onlar çıkar yada zilyon tane tokayla tutturmama rağmen düşer bozulur bir şekilde:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?