sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

ara ara bakımlar yapıyorum canım onlar etkisini gösteriyor ama bırakınca yine aynı ... şimdi sızma zeytin yağı getirttim onu kullanıcam bakalım....bakımlı olmak ne kadar zor birşey sürekli bakımlı olan hanımlara hayranım valla...

saçlarımı çok düzleştirmem ama düzleştirdiğimde bozulmaması için bi gece önceden yıkar kuruturum ertesi gün düzleştiririm saç daha iyi tutuyor bozulmuyor.yoksa yıkadıktan sonra kurutup hemen yaparsam bozuluyor niye bende anlamadım
bide saçı yaptıktan sonra gün içinde saçla elinle falan oynayınca çabuk yağlanıyor
makyaj konusunda rujum sadece sabit kalır mat ruj kullanıyorum ruju hafifçe sürdükten sonra parmağımla dudağıma yediriyorum üstünden çok az daha sürüyorum sabit kalıyor
fondoten üstüne pudra geçenler var ama ben yapınca rahatsız oluyorum bende baya belli oluyor çünkü

Ben de makyajimi yaparim gece cikaracagim zamana kadar bozulmaz.
Biraz kalite isi bence.
Makyaj da kaliteli urunler kullanmak lazim.
Ve makyaj alti iyi bir marka bir yuz, göz bazi kullanilirsa o makyajin cabuk bozulmayacagina inaniyorum, goruyorum..

Saclarimi acik birakirsam illa ki dagilir
genelde topuz tarzi ve orgu kullaniyorum..
Boylelikle gun icinde hep fresh bir goruntu sagliyor
Sevgiler..

Son düzenleme:
2 yıldır siyah kalem suremiyorum çünkü göz altlarim kirismaya başladı ve Siyah kalem kotiioluyor. Siyah kalem konusunda daha cok öneri yapin kutfeeeen

bende genelde öyle yaparm ama yinede çok durmuyor yani çok çabuk sönüyor ve prasa gibi oluyor saçlarım tutam tutam:/ ben pudrada kullanıyorm ama yinede olmuyor

ne kadar şanslısınız...
ben topladığımda da bozuluyor ordan burdan çıkmış oluyor yada düşüyor...
ben lorealin kırmızı kapaklı fondötenini kullanıyorm ama oda kalitesiz kalıyor sanırım...
rica etsem hangi markaları kullanıyorsunuz:/ iyi markalar çözer mi acaba sorunumu?

Eyeliner hayatimi kurtarıyor zaten :) ama ben kahverengi gozluyum siyah kalem guzel olurdu eskiden kalici makyaj mi yaptirsam :)

Haftada 1 peeling yaparsan ölü derilerini atmış olursun , e bu durumda fondotenin üzerine sürdüğün pudra pul pul durmaz :)

Ben bütün makyaj malzemelerimi MAC'den alıyorum .

Çok özel bir yere gidiyorsam fondoten üzerine 1 kat pudra azıcık aydınlatıcıyla makyaj yapıyorum . Sıradan bir yerse eyeliner ruj allık yetiyor zaten

Ne kadar Kaliteli makyaj malzemesi kullanilirsa makyajda o kadar uzun sure sabit kalir
Estee lauder bu acidan favori markam diyebilirim
Sac konusunda sprey kullanirsaniz sıkınti olmaz diye dusunuyorum

Konu sahibi benim kullandiyim
max factor (3 in 1) yani baz- kapatici- fondoten bir arada.

Ve makyajim bittikten sonra
(skindinavia make up finisch)
Yani makyaj sabitleyici uyguluyorum..
bu marka Turkiye de yoktu ama artik var diye biliyorum.

Bu gibi urunler ana malzemen olsun..
Diger kalem,far ruj gibi urunleride bir kere al gerekirse ama en iyisini al.
2 liraya aldigimiz bir kalem ne kadar iyi olabilir degil mi...

Benim makyaj daki fikrim bu
iyisini al isine yarasin uzun sure kullan memnun kal. Super
ben saclarimi topuz yaptiktan sonra da sabitleyici sikiyorum ve bozulma olmuyor.

Son düzenleme:
Ne kadar Kaliteli makyaj malzemesi kullanilirsa makyajda o kadar uzun sure sabit kalir
Estee lauder bu acidan favori markam diyebilirim
Sac konusunda sprey kullanirsaniz sıkınti olmaz diye dusunuyorum

saç konusunda en kısa zamanda bir sprey edinicem ama oda hemen yğlndrmaz inşllh ... estee double wear denemiştim ama o da hoş durmamştı cildimce bakalm artık...

arada duşta yüzüme kese yapıyorum ama onuda her zaman yapmıyorum.. mac değilde dior ya da lancome denemeyi düşünüyorum fondötende....

saç konusunda en kısa zamanda bir sprey edinicem ama oda hemen yğlndrmaz inşllh ... estee double wear denemiştim ama o da hoş durmamştı cildimce bakalm artık...

Aa Estee double wear bende de var inanilmaz memnunum
Mac in pudralari da harikadir
Rimelde lancome drama cok iyidir
Cilt yapin nasil peki sivilce var mi
Kuru mu yagli mi

bende kötü bir marka kullanmıyorum kii... fondötenim loreal pudramda max faktör....baz olarakda the balm kullanıyorum ama demekki daha iyi markalar denemem gerek.....

tabi ki makyaj malzemesi kalitesiyle de ilgili ama cilt yapısı da çok önemli. benim makyajım bozulmaz mesela sabah yaparım geceye kadar. hatta bişey söylim biliyorum çok yanlış ama nadir de olsa gece uyuyakaldığımda makyajımla sabah hiç bozulmamış olur. sadece allık filan az gitmiş olur. benim cildim yağlı ondandır belki. çnk öyle aman aman kaliteli pahalı ürünler kullanmıyorum. sıradan bir eyeliner, sıradan bir allık kalem ve ruj. bir de göz altı kapatıcısı. o kadar.
saça gelince. saçım düzdür o yüzden iki gün düz şekilde bozulmadan kalır. ama maşa filan yapıldığında çok iyi sabitlenmesse spreyle iki saate iner düzleşir yine.. bu da yine saç yapısıyla ilgili. bazısının saçı şekil bile tutmaz biliyorum.

Saçlarım ince telli yağlı, cildim yağlı.

Makyaj yüzümde gözümde çok durmaz hele kalem hemen akar, hangi marka alırsam alayım akar. Ben bu sorunu eyeliner ile hallettim. Eyeliner sürmeye alıştım, çok hızlı ve düzgün çekebiliyorum artık ve akmıyor kesinlikle. Bana bunu önermişlerdi eyeliner öyle kalem gibi akmaz diye ve doğruymuş. Gün içinde de diğer far, allık onları tazeliyorum.

Saç ise kuaförden kuaföre değişiyor. Bir kuaför var yaptığı saç iki gün bile duruyor, birtanesi var üç saate bozuluyor. Sanırım bu spreylerin kalitesine göre falan da değişiyor.

Ciltlerimiz, yapılarımız farklı. Kimisi hiç problem çekmez bizler de hep çekiyoruz. Ama neyseki çözümü var işte, makyaj çantası her daim yanımızda olsun yeter. :)

Eyelinera alışın derim ben çok faydasını gördüm üstelik kalemden daha da güzel gösteriyor ve akmıyor.

çok özeniyorum sizin gibi olanlara....çok şanslısınız...benim saçımda düz ama pırasa gibi...maşa filan tutar y,ne sabitleyince ama o da karışır filan :/

gözünüzün içine mi eyeliner çekiyorsunuz anlamadım...kuaförde yaptırdığım saçlar öyle hemen bozulmaz ama işte günlük kendi yaptığım saçlar hemen karışır ordan burdan çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…