keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31Bekarlığının tadını çıkar canım. Bu günleri çok ararsın bak demedi deme.
benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..Demek ki 35 sayfa yorumun hiçbiri işe yaramamış. Ağlamaya devam, ne diyelim artık?
sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.Ya cahil ergenlerin lafına bakma.Tam gezecek yaştasın .Ben senden de büyüğüm.Olumsuz düşünme..Olumlu düşüüüünn..Sen de içini dökmek istiyorsun arada ama ;benim moral iyiydi,yine bu konuyu görünce düştü.
çoluk çocuk değil onlar benim kuzenim. zaten ben değil onlar çağırırdı hep beni ben de giderdim. öyle çıkıp gezebileceğim kafa dengi bir arkadaşım yok maalesef. hepsi evlendiler ve benle artık görüşmüyorlar.Arkadaslarinla gitsene. Coluk cocukla ne isin var. Benim de kuzenlerim var o yaslarda. Gitmiyorum pek. Sosyal ol, birileriyle tanis. Odana kapanirsan kafana gore birini nasil bulacaksin. Ayrica artik gunumuzde herkes 30lu yaslarda evleniyor. Bekarligin tadini cikar.
sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
çalışmıyorum ama belki yılbaşından sonra çalışırım. çok sıkıldım evde. hep bunalımdayım. biraz kilo da aldım. hayatım berbat anlıyacağın. tadı çıkarılacak bir durum yok.herşey evlenmek mi bu hayatta evlenmeden kendi hayatını yaşayamıyor musun sanki evlenenler çok mu mutlu neyi varmış canım yaşınızın hayatınızı yaşayın. diğer konunuzu bilmiyorum ama çalışıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?