sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

serencik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
36
20
98
sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi 30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.

bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi. onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben

Ya cahil ergenlerin lafına bakma.Tam gezecek yaştasın .Ben senden de büyüğüm.Olumsuz düşünme..Olumlu düşüüüünn..Sen de içini dökmek istiyorsun arada ama ;benim moral iyiydi,yine bu konuyu görünce düştü.

Bekarlığının tadını çıkar canım. Bu günleri çok ararsın bak demedi deme.
keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31

herşey evlenmek mi bu hayatta evlenmeden kendi hayatını yaşayamıyor musun sanki evlenenler çok mu mutlu neyi varmış canım yaşınızın hayatınızı yaşayın. diğer konunuzu bilmiyorum ama çalışıyor musunuz

Demek ki 35 sayfa yorumun hiçbiri işe yaramamış. Ağlamaya devam, ne diyelim artık?
benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..

Onu söyleyen hangi olgunlukta ki, 30 yaş evlenedim diye dövünülecek yaş mı? Sizin yazdıklarınızı okuyan 45 i geçmiş 50 ye merdiven dayamışsınız sanır.

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.

çoluk çocuk değil onlar benim kuzenim. zaten ben değil onlar çağırırdı hep beni ben de giderdim. öyle çıkıp gezebileceğim kafa dengi bir arkadaşım yok maalesef. hepsi evlendiler ve benle artık görüşmüyorlar.

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.

Bunlar dediğin kimler?

Ayrıca nedir bu evlilik telaşı anlamış değilim..İstersen 40 yaşına gel..Evlenemedim diye ağlamanın mantığını anlayamayacağım hiç.

çalışmıyorum ama belki yılbaşından sonra çalışırım. çok sıkıldım evde. hep bunalımdayım. biraz kilo da aldım. hayatım berbat anlıyacağın. tadı çıkarılacak bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…