sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

Önceki konunuza da baktım.
Kendinize deger vermeyen, yaşınızı ön plana çıkaran, kendinizi ezen yine sizsiniz.
30 yaşında henüz erken, daha güzel senelerimiz var hayatımızı yaşıyalım diyen kuzenim var benim de. Sevgilisi evlenenelim diye 4 dönüyo pesinde. Sürekli halamla falan konusuyo kuzenimi eclenmeye ikna etsin diye. Anne ben cok ciddiyim falan diyomus.
Gecen haziran aksam yemeginde yüzükle evlenme teklif etti. Bizim kuzen yüzügün sorumlulugunu istemiyorum diye takmadı cocugun aldıgı yüzügü.
Onun yaşadıgı hayatı ben yasayamıyorum su üniversiteli halimle. Kadın geziyo tozuyo arkadaslarıyla keyif catıyo. İsi geregi de 20li yaslarda bi ton tanıdıgı var.
Uzun uzun anlattım cünkü benim gördügüm en özgüvenli kadın profili, idolüm bildiginiz. Sizse bunun tam tersinu yapıyosunuz.Evde kalmıs ezik ev kızı profilini kendinize yakıstırmaktan vazgecin. Niye kendinizi böyle üzüyosunuz?

Evlenmek için evlenilmez serencik...
hayatına doğru düzgün biri girmeden evlenme sakın...
kaldıki görüyorsun evli insanların birçoğu boşanıyor...ayrılıyor ama dimdik hayata tutunuyor...
çoğu zaman bekarlık sultanlık inan
akran değilsiniz kuzenlerinle...seninle gezmek istemeyebilirler..
ancak son söylediklerinde sınırı aşmışlar...
evlenmek çok kolay inan
millet kel kör topal demiyor evleniyor
ama tekrar söylüyorum evlenmek için evlenilmez
üzülme lütfen ..inşallah seni hakeden birileri çıkar karşına

Kendi yaşıtınız bekar birini arkadaş olarak bulmaya çalışın o zaman Ayrıca bir yere gitmek için davetiye beklemenize de gerek yok

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
Git kendine bir is bul, ayri eve cik. Arkadaslarinla ye, gez, dolas. Ben bekarken buldugum her firsatta kiz arkadaslarimla gezerdim, pijama partisi yapardim, gecelere akip sarhos olur, sokaklarda bagirarak sarki soylerdim.

Kuzenlerinizi de darlıyor musunuz bekar olmanız, koca bulamamanız, evlenmek istemenizle ilgili? Devamlı bunun bahsi geçiyor veya bir şekilde bunu hissettiriyorsanız onlar da o psikolojiye girmiştir artık.

Off cok uzuldum dusunduklerin icin.ben 23 yasimda ewlendim suan 26 yasimdayim ve 2 yasinda oglum var.bazen senin gibi bekar sorumluluklardan uzak olmayi okadar cok istiyorum ki.tadini cikar bence hic uzulme

Sizin konularınız beni sinir ediyor..

Bir kadının kendi benliğine ve karakterine olan saygısı ve güvenini bir kocaya endekslemesine katlanamıyorum. Demin de yazdım, 40 yaşında evlenen tanıdığım var. Ne olmuş yani 40ında evlendiyse, öyle mutlu ki kocasıyla.

Biraz durun, düşünün. Kendinize gelin.

Düşünün, sırf mesleğiniz var ve eve çift maaş girecek diye sizinle evlenmek isteyen bir erkek size çekici gelir mi? Erkeklere de sırf gelinlik, düğün, çocuk için evlenmek isteyen bir kadın çekici gelmiyor işte. Biran önce bu kafadan kurtulmanız lazım. Evlilik 'sonsuza kadar mutlu' yaşamanızı sağlayacak birşey değil, evlilik yaşlılığınızda yalnız kalmamanızı garantileyecek birşey değil, evlilik sosyallik getirisi olan bir kurum bile değil. Neden bu kadar evliliğe endekslisiniz ki? Ayrıca 31 büyük bir yaşta değil, ablam 30'larının çoğunu, kız arkadaşlarıyla Avrupa'yı gezerek, bol bol flört ederek, maaşını keyfince harcayarak geçirdi. Ki bizim ailede vakit geçirmekten en çok zevk aldığım insandır, onunla ve arkadaşlarıyla gece çıktığımda ya da tatile gittiğimde hiç sıkılmazdım, aksine yaşın getirdiği maddi imkanlardan dolayı kendi arkadaşlarımla çıktığım zamanlardan daha hızlı ve aktiviteli olurdu herşey. Sizde kendinize yatırım yaparak geçirin bekar hayatınızı evlenince yapamayacaksınız şimdi yaptıklarınızı.

Diger konuyada yorum yaptigimda sen evlisin anliyamazsin demistin ..

Simdide bunlar anliyamaz evliler diyosun.

Bence sen gercekten evlenmelisin , ama biraz daha olgunlas oyle evlen!!
Cocuk gibi yaziyosun, yazilan hic birseyi begenmiyorsun .
Verilen hicbir tavsiyeyi dinlemiyosun .
Destamda yazsaniz benim dedigim dedik diyorsun..
Eee ozaman ne diyelim .

Ayrica bir suru arkadasim var 30 yaslarinda hic biride evlenmedim diye Aglamiyor .
Evlenmek icin evlenilmez...

Daha oncekini konunu bilmiyorum hic denk gelmedim de ama sunu soyleyim cok sevdigim bir ablam var oda 30 yasinda gayette halinden memnun evli olup mutsuz olacagina bir erkegin tasasini cekecegine simdilik bekar olmak daha guzeldir diye dusunuyorum :)

Aklin varsa ewlenmeeeeeeeeeeeeeee

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
Cok Guldum Su son cumleye :) "bunlar evlenmisler tabi , bilmiyorlar me cektigimizi " asil siz daha bekarsiniz tabi, bilmiyorsunuz evlilerin Nasil sorunlarla karsi karsiya kaldiklarini :) biz evliyiz Evet ama bekardik bir zamanlar ve hislerinizi az Cok biliriz ama siz hic elkenmediniz ve Hersey disardan tospembe geliyor size.. zaten ölüler zannedermis ki, diriler her gun helva yer... Sizinki o hesap..

Canım bunda üzülücek bişey yok dayım 34 sevgilisi 30 yeni sözlendiler.. Halam var 38 Yaşında daha bekar tek sen değilsin hiçbirşey için geç değil..
Boş yere üzülme elbet karşına iyi biri çıkıcaktır..

O yaş grubu insanin saçma sapan yorumlarına neden bu kadar takiliyorsun ? Hepimiz gecen konu actiginda sana yasinin geç olmadigini, artik akli olanin 30dan önce evlenmedigini soyledik. Bu kadar kafaya takacak ne var lütfen yapma boyle. Korkum bu eevlenme isteğiyle olmadık bir insan bulup hayatini karartacaksin, bugunleri çok arayacaksin. Yanlis insanla evlenmektense doğru insanla gerekirse 35inde evlenmek daha iyi degilmi ? Çocuk zaten teknoloji sayesinde artik 50de bile yapiliyor bugün haberlere cikti bir örneği onu dusunuyorsan. 20 yaşındaki çocuğa takilamayacak kadar bbüyük gelmen onun çok küçük olduğu anlamına gelir senin yasli olduğun anlamina değil. Zaten 20 yasinda çocuklarla da takilma. Karsina doğru insan kendi yas grubuna takildiginda cikar bebelerle değil :) Eminim ki bu kadar istekli olmayı ve kendine dert etmeyi biraktiginda cikacak doğru insan karsina.

yarın evlenir kocam giydiğime karışıyo ,ilgisiz ,gezdirmiyo ,kv bana gel işimi yap dedi, kocamın borçlarından bıktım, kocam p.rn. izliyo, kaynım yatılı kalacakmış, kayınpederim borç istedi,eltim öte git, görümcem beri gel dedi diye konu açarsın...özgürlüğün tadını çıkar....

Tatlim kendini üzüyorsun ama pskolijin bozulmus belli. Fakat evlenince hersey rayina oturmuyor böyle düsün. Su an ki problemlerin evlendikten sonra devam etmeyecek diye birsey yok. Belki yine cagirmayacaklar. Evlenmeden önce az cok cevrem vardi simdi hic kalmadi. Hem cok gencsin emin ol. Evlendiginde bunun icin mi üzüldüm diye kendine kizarsin. Senin icin hayirlisi ne ise o olur insallah. Otuzlu yaslar en güzel yaslar. Kendini sev, üzme canim, cünkü sen kendini sevmezsen bu dünyada kimse seni kendin kadar düsünemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…