sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
O zaman kör topal demeden evlen. Kuzenlerinin laflarını anlatmakla zaman harcama. İnsanlar o kadar yazdı hayırlısını iste diye. Boşunaa.

Ben de bekarım.Tamam ben de bazen üzülüyorum...Ama kafana takınca ne olacak..Moralini yüksek tut..Beni en çok üzen yaşlanmaya başlamak..Daha evlenmeden beğenilmeden sevilmeden yaşlanıyor olmak..Ay bu sözüme de üzülme...Moralini yüksek tut..Dua et..Dilek duaları falan var..Ve bu konuyu aklından çıkar..Ne olacak düşününce olacak mı?..Napak yani oldu bir kere.Ben senden 6 yaş büyüğüm telaşa mahal yok..Evlenirsin vakit var daha..

Bekar insanlar degersizmi yani?! Bu nasil bir düsünce tarzidir ya hu. Ama insanlarin kim olursa olsun düsüncelerini umursamayin önemsemeyin yoksa daha cok aglarsiniz siz. Ve ayriyeten düsüncelerinizi biraz rahat birakin ya.
Hayata hersey evlemek degil. Bekar yada evlilik hayati ne olursa olsun hayirlisini dileyin.

çalışmıyorum ama belki yılbaşından sonra çalışırım. çok sıkıldım evde. hep bunalımdayım. biraz kilo da aldım. hayatım berbat anlıyacağın. tadı çıkarılacak bir durum yok.
o zaman eğer biran önce bir iş bulabilecekseniz bence hemen çalışmaya başlayın daha sonra da farklı sosyal aktivitelere yönelin evde çakılıp kalmayın kendinize hayatın tadını çıkartıcak yeni uğraşlar bulun. hem bu sayede koca adaylarına da bakmış olursunuz.

çalışıyormusunuz? galiba etrafınızda fazla arkadaşınızda yok.yalnız kaldığınız için bu düşüncelere dalıp gidiyorsunuz.
ne diyebilirim ki.allah en kısa zamanda karşısnıza iyi bir eş adayı çıkarsın.
ağlayarak olacak iş değil bu.birazda siz çaba göstermelisiniz.
konunuzu okuyunca birşeyi çok düşündüm.yarın,birgün karşınıza bir aday çıktı.yani birilerinin vesilesiyle tanıştınız.aranızda sevgi yok,birbirinizi tanımıyorsunuz falan.yinede sırf yaşım geçti,evde kaldım diye o adamla evlenirmisiniz?

erkekler de haklı...konu sahibi kardeş hiç üstüne alınma asla seni kırmak değil amacım ama erkek olsam senin düşünce tarzında olan ay evlenmem lazım diyip duran hayatına tek başına anlam katamayıp mutluluğunu evliliğe endeksleyen birini eş olarak çocuklarımın anası olarak seçmezdim.

Canım kendini bu kadar üzmeye değmez gerçekten Allah korusun bende önemli bir hastalık vs. oldu sandım ve aklına taktıkçada gerçekten olmaz bak, içini ferah tut sen karşına biri çıkar inşallah

Daha neler evli değilsin diye mi yaşamanın anlamı kalmayacak??

gulum hayatta hic yarım elmem diye birseye inandınmı. bana gore umutsuzluga kapılmayıp inandigin surece herkesin bir yarım elmasi vardir. ben kucukken kuzenlerimle oyle bir pozisyona gimsitim. sonra bi tanecik kuzenim dediki neden sen insanlarin snei anlamasini bekliyorusn. swen onlara katil. ve sonra haytim guzellesti. insanlarin sana aciyip bişiler yapmasini bekleme. sen katilmak icin bişler ya kendine guven elbetteki guzle bir huyun vardir digerlerini cekicek bunlari bul

Canımcım Allah korusun mutsuz olacağın bir evliliğin olsa yine etraftan birsürü şey söyleyecekler.O zaman herşey daha dokunacak,canın daha çok acıyacak.Ben de senden yaşça büyüğüm ve benim de tüm kuzenlerim benden küçük evli ve çoluk çocuk sahibi.Bu durum zaman zaman bana da dokunuyor.Ama kendimi hemen toparlıyorum
Sen de öyle yap canım,kendini toparla,güçlü ol.Bu hayatta önemli olan senin hayatın ve mutluluğun.Sen,pozitif düşün.Yüce Rabbim karşına seni mutlu edecek bir eş çıkarsın en kısa zamanda:))
Bi de 'bekarlık sultanlıktır'diye boşuna dememişlerdir di mi:))

Uzaktan bir tanıdığım var. 40 yaşında evlenmiş. Bir de bebeği var, 3 yaşında. Eşiyle, bebeğiyle çok mutlu.

Hayatın tadını çıkarsana. İşe başla. Meslek edin. Sosyalleş. Tamam anlıyorum, madem istediğin evlenmek, o zaman birileriyle tanışman lazım. Evden çıkmadan nasıl tanışacaksın?

İstediğin kadar odana kapan dövün ağla. Nete girip pohpohlanmak isteyip gerçekleri duyunca tersle. Ama ne yaparsan yap saçını başını da yolsan kısmetin karşına çıkana kadar BEKARSIN.

Evleneyim kocam olsun ne biçim bir düşüncedir ya. Kocası olanların başı göğe ermiyor. Seven değer veren eşi olanlar mutlu oluyor.

Allah'tan hayırlısını iste sadece. Doğru şekilde dua et nasıl olursa olsun deme.
İş bulup çalışmaya başla kendine hayrın dokunsun. Zira psikolojinin gidişatı hiç iyi görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…