sensizlikyarasi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Şubat 2017
- 10
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi sensizlikyarasi
-
Hahaha hayal gücünüze hayran kaldımBelki elinde anket vardır nişanlıların genel ayrılma sebepleri diye siz de kurbanısınızdır
Ben anlayamıyorum hiç insan "banane yahu beni ne ilgilendirir" demez mi normal odur yani o sordurmuyodur çünkü şöyle bişey öğrendim adam tüm kavga edenlere soruyormuş arkadaşıma anlatıyordum bana da x kisisiyle neden küstünüz diye sordu dediEski Nisanliniz sorduruyor olmasin.Kimseyi ilgilendirmez ayrica siz hariç .Hayirdir bu samimiyet nerden geliyor deyin yada cevap bile vermeyin ...
Eski okuldan biri tanımak için aynı okulda olmak yetmiyor konusmuslugumuz yok yani :)Tanımadığınız kişi size bunu nasıl ve niye sorsun yoldan geçen biri mi bu tanımadığın
Ben anlayamıyorum hiç insan "banane yahu beni ne ilgilendirir" demez mi normal odur yani o sordurmuyodur çünkü şöyle bişey öğrendim adam tüm kavga edenlere soruyormuş arkadaşıma anlatıyordum bana da x kisisiyle neden küstünüz diye sordu dedi
Sanırım siz ve eski nişanlınızdan başka 98 kişiye daha sorup en popüler cevabı bulmaya çalışıyor.
Hahah çok merak ettim ben ya :)Ya ben böyle durumlar için çok güzel cevap veriyorum ama
Burada da söylenmez ki şimdi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?