- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
Çok mantıklı ama bu sefer başlıyor sen normal değilsin diye. Adam çift yönden bela
Tuttum bunuBana aynisini yaptigina gore demek ki sen de normal degilsin dersiniz :)
benim ki tatlı tuzlu gelmez. kocam yarım akıllı gibi inanması güç ama öyle.hani "küçükken kafa üstü düştü herkes öldü sanıldı bişey olmadı ama bi tahtası eksik"insanlar var ya onlardan gibi 5 senede anladım. benim yüzüme gülen kocamı fitleyen gizli fitne kaynanam çıktı.tabi şunu da anlamıyor erkek aileleri gelinlerinin huzurunu bozup oğullarını padişah yapsalar bile mutlu olamayacaklar.Evet o da var, ben besliyorum o da sinirimi huyumu çekmek zorunda modunda.
Size de Allah yardım etsin. Ufak ufak aileden tatlılıkla çekmek mi lazım acaba?
tam suskunluk tavsiye ediyorum gerçekten işe yarıyorBir de susarsam o haklı olduğundan dem vurup alay ediyor. İşte tam boğaz sıkılası an
Tuttum bunu
Kesinlikle boşanma sebebi değil karakter meselesi biz de eşimle çok atışırız kavga nadir ederiz ama atışmalarımız çok olur. Ama kendisi dünya iyisi benim için ailesine çok değer verdiğini de bilirim biraz benzettim huylarını eşimle ama bizde ikimizde de inatlık var hatta bende daha fazla bizde küsen ben olurum o hiç dayanamaz ama bizimkinin de ani çıkışları çoktur ama bende ağzından bir hakaret duymam sadece kükrettir benim kocamDışarıdan bakınca ben de boşanma sebebi olarak görmüyorum ama o anların içindeyken gözüme korkunç zorba biri olarak görünüyor, beni haketmediğini düşünüp acayip kuruluyorum. Belki de duymak istediğim o. Ben mi abartıyorum, nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Pire yapsa deve mi görüyorum sıkıntı bende mi? Görmezden gelmenin bir yöntemi var mı belki de buna çare isteği duyuyorum bilmiyorum
benim eşim de çok iyi bir insandırGünaydın kızlar
Bu aralar iyice eşimi evliliğimi sorgular oldum. Aslında severek evlendik, evine bağlı işinde gücünde bir adamdır. Çocuklarıyla ilgilenir gezdirir yedirir içirir. Gözü dışarıda değildir, istediğim alınır yapılır. Saygısızlık görmedim, tek kelime küfür hakaretini bilmem. Yemeklere çıkarız sohbet ederiz. Akşamları bensiz film vs izlemez. Ne alacaksa illa ki sorar danışır hediyeler alır vs. Ama öyle sinir bozucu huyları da var ki kafayı üşütmek üzereyim.
Bir kere, bazen bir dediğini ben dememiştim der. Demediği şeyi demiştim der. Mesela bir şey yapılacak bana söylememiştir ama hesap sorar. Yahu demedin ki bana derim, yoo demiştim sen beni dinlemiyorsun ki der. İspatlayamayınca ben çıldırırım.
Özür dilemesini hiç bilmez. Beni bir konuda kırdığında ben küsersem anca konuşmaya çalışır havadan sudan öylelikle kaynatmaya çalışır. Eskiden haftalarca küserdi, neyse ki o huyunu bıraktı.
Oldum olası mıç mıç biri olmadı. Sarılıp öptüğü binde bir. İltifat etmeyi bilmez, daha doğrusu edince beni havalandıracağından korkuyor gibi geliyor. Ama güzel giyineyim edeyim gözünden okuyorum kıskandığını. Bir kere de dile getirmiyor güzel karım falan diye. Ben hep sarılır öperdim eskiden, baktım o neredeyse hiç yapmıyor ben de çektim kendimi.
Bazen neye sinirleneceği belli olmuyor. Bir şeyini ufacık eleştirsem acayip kompleks yapıyor ve akrep gibi, sözleriyle sokuyor insanı ya da benim başka bir söylediğimi yaptığımı konuşmaya başlayıp o hatasını kapamaya çalışıyor.
Dün gece eve geldiler çocuklarla dışarı çıkmışlardı, çok rüzgar var üşümüşsünüzdür dedim. Uyduruyorsun dedi. Yahu aç bak camı uçuyor her yer dedim. Yaprak kımıldamıyor dedi. Halbuki vapur seferleri dahi durmuş İstanbul’da :)
Yahu bir adam asla mı kabul etmez bir şeyi. Ben dedim ya illa ki tam tersini söyleyecek. Yatınca tekrar konuyu açtım, bizim gittiğimiz yerde yoktu diyor. Suratında meymenetsiz bir ifade, ses tonu olabildiğince küstah..Akşam sinirden ölerek uyudum, sabah hiç bir şey olmamış gibi sohbet ediyor. Ama beni bu tür şeyler sinir hastası ediyor, artık kaldıramıyorum bu git-gelleri.
Adamı boşayasım geliyor. Bu huyu resmen zorbalık. Nasıl başa çıkacağım bununla bilmiyorum. Sürekli bir çekişme halleri evde. Görmezden mi geleyim ne yapayım? Bir tarafım ye iç takma diyor diğer tarafım bırak dımdızlak kalakalsın diyor. Bu adamla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum yardım edin lütfen
şu tuhaf huy kardeşimde de var ama benim kardeşim fesatlıktan öyle saçmalar.ciden böyle diyenler tam sopalık olduklarını hissettiriyorlar.mesela hava cok soguk dıyelım, hava ne kadar soguk derim yoo o kadar da soguk değil der
hava cok sıcak derim yooo değil der
Günaydın kızlar
Bu aralar iyice eşimi evliliğimi sorgular oldum. Aslında severek evlendik, evine bağlı işinde gücünde bir adamdır. Çocuklarıyla ilgilenir gezdirir yedirir içirir. Gözü dışarıda değildir, istediğim alınır yapılır. Saygısızlık görmedim, tek kelime küfür hakaretini bilmem. Yemeklere çıkarız sohbet ederiz. Akşamları bensiz film vs izlemez. Ne alacaksa illa ki sorar danışır hediyeler alır vs. Ama öyle sinir bozucu huyları da var ki kafayı üşütmek üzereyim.
Bir kere, bazen bir dediğini ben dememiştim der. Demediği şeyi demiştim der. Mesela bir şey yapılacak bana söylememiştir ama hesap sorar. Yahu demedin ki bana derim, yoo demiştim sen beni dinlemiyorsun ki der. İspatlayamayınca ben çıldırırım.
Özür dilemesini hiç bilmez. Beni bir konuda kırdığında ben küsersem anca konuşmaya çalışır havadan sudan öylelikle kaynatmaya çalışır. Eskiden haftalarca küserdi, neyse ki o huyunu bıraktı.
Oldum olası mıç mıç biri olmadı. Sarılıp öptüğü binde bir. İltifat etmeyi bilmez, daha doğrusu edince beni havalandıracağından korkuyor gibi geliyor. Ama güzel giyineyim edeyim gözünden okuyorum kıskandığını. Bir kere de dile getirmiyor güzel karım falan diye. Ben hep sarılır öperdim eskiden, baktım o neredeyse hiç yapmıyor ben de çektim kendimi.
Bazen neye sinirleneceği belli olmuyor. Bir şeyini ufacık eleştirsem acayip kompleks yapıyor ve akrep gibi, sözleriyle sokuyor insanı ya da benim başka bir söylediğimi yaptığımı konuşmaya başlayıp o hatasını kapamaya çalışıyor.
Dün gece eve geldiler çocuklarla dışarı çıkmışlardı, çok rüzgar var üşümüşsünüzdür dedim. Uyduruyorsun dedi. Yahu aç bak camı uçuyor her yer dedim. Yaprak kımıldamıyor dedi. Halbuki vapur seferleri dahi durmuş İstanbul’da :)
Yahu bir adam asla mı kabul etmez bir şeyi. Ben dedim ya illa ki tam tersini söyleyecek. Yatınca tekrar konuyu açtım, bizim gittiğimiz yerde yoktu diyor. Suratında meymenetsiz bir ifade, ses tonu olabildiğince küstah..Akşam sinirden ölerek uyudum, sabah hiç bir şey olmamış gibi sohbet ediyor. Ama beni bu tür şeyler sinir hastası ediyor, artık kaldıramıyorum bu git-gelleri.
Adamı boşayasım geliyor. Bu huyu resmen zorbalık. Nasıl başa çıkacağım bununla bilmiyorum. Sürekli bir çekişme halleri evde. Görmezden mi geleyim ne yapayım? Bir tarafım ye iç takma diyor diğer tarafım bırak dımdızlak kalakalsın diyor. Bu adamla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum yardım edin lütfen
:) Benımkı fesat değil ama bilmiyorum kalbı temızdır kocamın :)şu tuhaf huy kardeşimde de var ama benim kardeşim fesatlıktan öyle saçmalar.ciden böyle diyenler tam sopalık olduklarını hissettiriyorlar.
bu cümleyi genelde, kaynanalar oğullarının bi türlü kendi çabaları ile evliliklerinin huzurlarını kaçırmasına engel olamadıklarında.yada kendileri kaynaklı oğullarının huzurlarını kaçırdıklarını kabul etmediklerinde kullanıyorlar.tabi dediğiniz gibi bayanlarda da gözüne toz kaçan adamı başkasına göz kırptı diye trip atan tipler de mevcut. teyzem zamanında benim şu halimdeki gibi şartlarda çalışıp çocuklarını bakıcıya baktırmıştı. o bile diyor. şimdiki evliliklerde kadın erkeğin evliliği yürütmeyi beceremeyip evliliğin dengesi bozulunca aileler toplamak zorunda kalabiliyormuş. artık adam gibi adamlar kendine yeten. ailesini ve kurduğu aileyi ayıran ergenliğini tamamlamış erkekler hızla azalıyor.pek düzgün cümle ile ifade edemedim hızlı düşünüp yazmak zorunda kaldığım için.Ahh ne kocalar varve sen bunu takıntı yapıpta...
Gereksiz huzurunu bosuna bozma..
bende geleceğin görümce adayı olarak aman geçinsinde ileride diyorum.annemi dahil etmek istemesem de benim tuhaf evliliğime bi şekilde şahit olduğu için yeterince yorgun.:) Benımkı fesat değil ama bilmiyorum kalbı temızdır kocamın :)
ama sınır bozucu evet
Valla deneyeceğim söztam suskunluk tavsiye ediyorum gerçekten işe yarıyor
ama suskunluk derken görmezden geleceksiniz alay mı ediyor
yine susun ne yaparsa ne derse ne kadar tahrik etmeye uğraşırsa uğraşsın susun
bu defa içinde patlıyor çünkü,bir deneyin göreceksiniz sinir etmeye çalışan nasıl sinir oluyormuş
Olmaz mı mutlaka hoşnut olmadığı şeyler vardır. Gerçi o hemen söyler eksiklik buldu mu kaçırmaz fırsatını. İlgisi alakası az olunca tolerans göstermen gelmiyor insanın içinden. Yoksa görmezden gelir geçerim tabiiKesinlikle boşanma sebebi değil karakter meselesi biz de eşimle çok atışırız kavga nadir ederiz ama atışmalarımız çok olur. Ama kendisi dünya iyisi benim için ailesine çok değer verdiğini de bilirim biraz benzettim huylarını eşimle ama bizde ikimizde de inatlık var hatta bende daha fazla bizde küsen ben olurum o hiç dayanamaz ama bizimkinin de ani çıkışları çoktur ama bende ağzından bir hakaret duymam sadece kükrettir benim kocam. Siz ilk başta çok iyi anlattınız sonra kötü yanlarını söylediniz ama şöyle düşünün bizim de kötü yanlarımız var onlar da bizim bazı huylarımıza bayılmıyor mükemmel insan yoktur zaten. İnanın dört dörtlük olsa insan yine tatmin olmuyor daha başka şeyler istiyor.bunun sonu yok.iyi bir eşiniz var ve ailesini seviyor burda çok okuyoruz sorumsuz eşleri onları düşünüp şükretmek lazım.Allah bir gün yokluklarını vermesin .hiçbirimizin evliliği şahane değil zaten olamaz da ben ruh ikizim tabirine hiç inanmıyorum. Bir düşünün yatağa yattığınızda eşinizin yanında bundan sonra hiç olmayacağını...insanın aklı gider üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?