- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Onun dükkanında ön muhasebe yapıyorumİş meslek yok mu
Çalışın maaşınızla eve çıkın
Kusura bakmayın ama sevgiliniz ananız babanızdan daha mı çok düşünüp sevecek sizi öyle düşünüyorsanız fikrinizi değiştirin
Başkasından medet ummak yerine restinizi çekin ailenize ve evden taşının kendi ayaklarınızın üstünde durun
24yas kac ?
Okul bitti onun yanında muhasebe yapıyorum amacım evlenmek değil tabiki bu kafayla sağlıklı bi evlilik yapamam sanırım beni üzen manevi olarAk yanımda duramamasıOkuyormusunuz eger okumuyosaniz aciktan lise bitirin devaminida getirin.
Bu surecte sabredin calisin evde pek vakit gecirmemis olursunuz.Madem kafaniz uyusmuyor hic bir konuda tartismayin he he diyip gecin.
Elinize bir meslek almadan da evlenmeyin.
Evlenip te cok yanlis bir evlilik yapabilirsin.Yagmurdan kacayim derken doluya tutulursun.Evlilik öyle sandigin gibi sorunsuz toz pembe degil.
Bugunlerini ararsin sonra .erkek arkadasina gelince oda hakli aile islerinine karismasi dogru degil.Ama sana manevi anlamada destek cikmasi lazim bu surecte.Beraber bos zamanlarinizda guzel degerlendirin bir nebzede olsa takmamaya calisirsin.
SağolunAnneyle babayla anlaşamayan insan kiminle anlasabilir ailenle probleminiz ne bilmiyorum ama sevgilinize şikayet etmeniz yanlış. Kusura bakmayın ama çok kınadım sizi.
Başka dükkanlar başka yerler arayın ozamanOnun dükkanında ön muhasebe yapıyorum
24 yaşındayım aklınıza ne geliyosa anlaşamıyoruz astım astık kestim kestik üstelik şiddet varYaşınız kaç, aileniz ile anlaşamadığınız konular ne? Belkide sizin kendinizi değiştirmeniz gerekiyodur. Burda yazmadığınız için haklısınız o evden ayrılmanız lazım diyemiyorum. Birde sevgiliye ailevi herşeyi çok açmamak lazım diye düşünüyorum. İntihar vb. Düşünceleri atın aklınızdan hayatta mutlu olmak için sebepleriniz vardır eminim.
Yüzüne vuruyolar sonra dimi..Sakin sevgiline kocana ailenle anlasamadiğindan bahsetme yanarsin...ben yandim sen yanma..
Teşekkürlersanırım 17-18 yaş...
herkesin ailesiyle anlaşamadığı zamanlar oluyor ne sebepler önce bunu yaz.
işin yok mu ne yapıyorsun?
dayanamıyorsan bir ev arkadaşı bul eve çık ne iş yaparsan yap çalışmak ayıp değil yoksa istersen 40 yaşına gel ya eşine yada ailene muhtaç yaşayacaksın bu en ağırı olur.
sevgilin aile işlerine karışamaz doğru söylüyor.
sevgilini evden kaçmak olarak görüyorsun ama hayatını yaparsın.
evlenecek durumu yokmuş yoktur eğer çalışmıyorsan onun da iyi bir maaşı yok ise neyle geçineceksiniz ne iyiyp ne içeceksiniz?
ayrıca herkes yazmış zaten ama bende yazayım ailenin içinde olan orada kalır sen ailene saygı duymazsan hiç kimse duymaz.
yarın bir gün benden başka kimsen yok diye sana üstünlük taslar ve hatta kapının önün koyarsa gidecek hiç bir yerin olmaz.
sakın evlenmeye kalkma düşünmeyen insanı da zorlama sonra benimle evlenmek istemiyormuş aslında diye ağlamaya hakkın yok.
Evet haklısınız problemler her yerde oluyo ama benim evde yaşadığım şiddet ve ben dayanamıyorumEvlenince sevgilinin ailesiyle veya sevgilinle de problem yaşayabilirsin. Olmayacaginin garantisi mi var? Gerci eş ailesi olunca alttan bile alirsiniz. Islerinin oturmamasini bahane saymak bile saglikli dusunmedigini gosteriyor.
Bir erkek ev gecindiremiyorsa ne demeye evlenecek soyler misin? Sende çalismiyorsun heralde.
Evet kimse sarmıyo kendi ayaklarımın üzerinde durucamBaşka dükkanlar başka yerler arayın ozaman
Kendinize sahip çıkmazsanız kimse sahip çıkmaz size
Kendi yaralarınızı satamıyorsanız kimse sizin yaralarınız için kahrolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?