Sabır..

Boncukkk000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
307
126
103
Herkese merhaba .. Artık dayanacak güç bulamıyorum belki söyleyeceğiniz bir kaç cümle beni kendime getirir. Herkes hayatının bi döneminde yaşamıştır aile problemi ama benimki bitip tükenmeyen cinsten.. Kendimi bildim bileli anlaşamıyoruz bi türlü uyuşmuyo yıldızlarımız problem ne diye sorarsın tamamiyle kafa onların dedikleri bana ters benim dediklerim onlara . Tabiki ana ve baba hiç bi zaman saygısızlık yapmadım ama aynı evde olmuyo istediğim özgür bi hayat değil tek istediğim benden iyi olsunlar ama ben olmayayım orda beni intihar etmeye kadar sürükledi bu durum. Ne yapıcam bilmiyorum o kadar çok gitmek istiyorum ki bu arada 2 yıllık bi sevgilim var bana sabret vs bişeler diyo bilmiyo ki artık sabredecek durumda değilim kaç kere söyledim bu sebepten onla evlenmeyi düşünmüyorum ama diyorum ki beni gerçekten sevseydi neden beni almadı işi gücü oturmamış bilmem ne bana hep bahane geliyo hayatımda ama böyle önemli bi konuda yanımda değil bişe diyincede ben aile konularına karışamam diyo o zman neden benim hayatımdasın bilmiyorum kızlar nasıl anlatabildim ama ben artık dayanamıyorum napıcam onuda bilmiyorum hayatımda ki kişi olması gereken davranışımı sergiliyo onuda bilmiyorum koca bi çıkmazdayım.. Siz olsaydınız napardınız?

İş meslek yok mu
Çalışın maaşınızla eve çıkın
Kusura bakmayın ama sevgiliniz ananız babanızdan daha mı çok düşünüp sevecek sizi öyle düşünüyorsanız fikrinizi değiştirin
Başkasından medet ummak yerine restinizi çekin ailenize ve evden taşının kendi ayaklarınızın üstünde durun

Okuyormusunuz eger okumuyosaniz aciktan lise bitirin devaminida getirin.
Bu surecte sabredin calisin evde pek vakit gecirmemis olursunuz.Madem kafaniz uyusmuyor hic bir konuda tartismayin he he diyip gecin.
Elinize bir meslek almadan da evlenmeyin.
Evlenip te cok yanlis bir evlilik yapabilirsin.Yagmurdan kacayim derken doluya tutulursun.Evlilik öyle sandigin gibi sorunsuz toz pembe degil.
Bugunlerini ararsin sonra .erkek arkadasina gelince oda hakli aile islerinine karismasi dogru degil.Ama sana manevi anlamada destek cikmasi lazim bu surecte.Beraber bos zamanlarinizda guzel degerlendirin bir nebzede olsa takmamaya calisirsin.

Son düzenleme:
Anneyle babayla anlaşamayan insan kiminle anlasabilir ailenle probleminiz ne bilmiyorum ama sevgilinize şikayet etmeniz yanlış. Kusura bakmayın ama çok kınadım sizi.

Yaşınız kaç, aileniz ile anlaşamadığınız konular ne? Belkide sizin kendinizi değiştirmeniz gerekiyodur. Burda yazmadığınız için haklısınız o evden ayrılmanız lazım diyemiyorum. Birde sevgiliye ailevi herşeyi çok açmamak lazım diye düşünüyorum. İntihar vb. Düşünceleri atın aklınızdan hayatta mutlu olmak için sebepleriniz vardır eminim.

Sakin sevgiline kocana ailenle anlasamadiğindan bahsetme yanarsin...ben yandim sen yanma..

Ana gibi yaaarr , Bağdat gibi diyar olmaz.
Ailenle sevgilini bir tutma.
Onlar her düştüğünde elinden tutcak kişiler.

sanırım 17-18 yaş...

herkesin ailesiyle anlaşamadığı zamanlar oluyor ne sebepler önce bunu yaz.

işin yok mu ne yapıyorsun?

dayanamıyorsan bir ev arkadaşı bul eve çık ne iş yaparsan yap çalışmak ayıp değil yoksa istersen 40 yaşına gel ya eşine yada ailene muhtaç yaşayacaksın bu en ağırı olur.

sevgilin aile işlerine karışamaz doğru söylüyor.
sevgilini evden kaçmak olarak görüyorsun ama hayatını yaparsın.
evlenecek durumu yokmuş yoktur eğer çalışmıyorsan onun da iyi bir maaşı yok ise neyle geçineceksiniz ne iyiyp ne içeceksiniz?

ayrıca herkes yazmış zaten ama bende yazayım ailenin içinde olan orada kalır sen ailene saygı duymazsan hiç kimse duymaz.
yarın bir gün benden başka kimsen yok diye sana üstünlük taslar ve hatta kapının önün koyarsa gidecek hiç bir yerin olmaz.

sakın evlenmeye kalkma düşünmeyen insanı da zorlama sonra benimle evlenmek istemiyormuş aslında diye ağlamaya hakkın yok.

Evlenince sevgilinin ailesiyle veya sevgilinle de problem yaşayabilirsin. Olmayacaginin garantisi mi var? Gerci eş ailesi olunca alttan bile alirsiniz. Islerinin oturmamasini bahane saymak bile saglikli dusunmedigini gosteriyor.
Bir erkek ev gecindiremiyorsa ne demeye evlenecek soyler misin? Sende çalismiyorsun heralde.

Onun dükkanında ön muhasebe yapıyorum

Okul bitti onun yanında muhasebe yapıyorum amacım evlenmek değil tabiki bu kafayla sağlıklı bi evlilik yapamam sanırım beni üzen manevi olarAk yanımda duramaması

24 yaşındayım aklınıza ne geliyosa anlaşamıyoruz astım astık kestim kestik üstelik şiddet var

Teşekkürler

Evet haklısınız problemler her yerde oluyo ama benim evde yaşadığım şiddet ve ben dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…