Sabır..

Acaba yaşınız kaç? Böyle meseleleri erkek arkadaşa anlatmayı doğru bulmuyorum. Kimse sizi ailenizden daha fazla düşünmez.
Düşünce yapınız ters diye evlenip kurtulmak istiyorum demeniz doğru değil. Herkesin düşünce yapısı farklıdır. Acaba geçimsiz biri misiniz?

24 yaşındayım dükkana gelip üzerime yürüyen bi adam babam ister istemez o da görüyo anlatmak zorunda kalıyorum kesinlikle geçimsiz değilim ama onlarla benim bakıl açım çok farklı bi türlü oluyo üstene şiddet dayanamıyorum

24 yaşındaki kızına şiddet uygulayan bi baba. Allah yardımcınız olsun. Erkek arkadaşınız nasıl biri? Daha kötü bi hayat yaşamanıza neden olmasın? İyi düşünün duygusal değil mantıken düşünün nasıl bi koca olacak size.

Maddi açıdan hazır değil erkek arkadaşınız evlilik nasıl olacak?

Evlilik düşünmüyorum demişsiniz afedersiniz. Arkanızda duran biri değil sanırım. Kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Çalışıyomuşsunuz başka bi eve çıkın arkadaşların dediği gibi.

Okul bitti onun yanında muhasebe yapıyorum amacım evlenmek değil tabiki bu kafayla sağlıklı bi evlilik yapamam sanırım beni üzen manevi olarAk yanımda duramaması
Anliyorum canim ama bu hayata tek olmayi kendine yetebilmeyi ögrenmelisin.Zor ama basaririsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…