• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır..

Ve bide şöyle birşey ben gitmemek için veya gelmemeleri için inat ettiğimde hep eşimle benim aram kotu oluyor.

Keşke ayrı eve çıkıp kira masrafı yapmasaymışız deseydin keşke. Sizinde bi aile olduğunuza inandırmanız gerek artık

Çağır aileni sende kalsınlar yada her haftasonu ailemi görmem lazım onlara gidelim diye tuttur. Bazı durumlarda kısasa kısas yapmak lazım.
Ay vallahi anlayışsız erkek ailesi okumaktan bıktım onlar huzur bozmaktan bıkmadılar.

Çağır aileni sende kalsınlar yada her haftasonu ailemi görmem lazım onlara gidelim diye tuttur. Bazı durumlarda kısasa kısas yapmak lazım.
Ay vallahi anlayışsız erkek ailesi okumaktan bıktım onlar huzur bozmaktan bıkmadılar.

Benim annemler de aksine hic kalmazlar bisey derler diye aranız kotu olmasın derler

Garip yazmışım pardon. Numara yap kalkacak halim yok de... Evde iş yap.
Hasta ol. Misafir çağır. Olmuyorsa k. Valide ne söyle. Kavga ile değil çok yorgun olduğunu söyle

Ben daha isten gelir gelmez yani servisten iner inmez esim alıp onlara götürüyor yada onlar ben eve gelmeden gel mis oluyorlar eve

Sen eşine demiyor musun benim ailemle bu kadar sık görüşsek bunalmaz mısın diye.

Dedim canm demem mi cevap şu , sen bu aileye gelin geldin ben deil diyor

Çok haklisin aslında ama benim annemde çalışıyordu yazık ne zamandır o yüzden pek gidemiyorduk . Ama simdilik evde yapsam olur aslindaa

Dedim canm demem mi cevap şu , sen bu aileye gelin geldin ben deil diyor
Gerçekten böyle mi düşünüyor şaka gibi yazık bir de çalışıp çabalıyorsun sonra gel ev işi birde eşin ailesi çekilecek dert değil. Allah sabır versin.

Cekiyorum bu konuda hep kavga ediyoruz zaten ama nafile. Takan yok beni . Kaynbabam oturmaya gittik mi hemen kalın diye ısrarlara basliyor
En nefret ettiğim şey ısrar etmeleri
Madem hergün birlikte olacaktiniz niye ayrı evde oturuyorsunuz beraber oturun olsun bitsin
Bide aynı şehirde gece kalması da neyin nesi

En nefret ettiğim şey ısrar etmeleri
Madem hergün birlikte olacaktiniz niye ayrı evde oturuyorsunuz beraber oturun olsun bitsin
Bide aynı şehirde gece kalması da neyin nesi

Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor...sürekli ayni ...eltime imreniyorum ne güzel burdan uzakta rahat

Esi
Gerçekten böyle mi düşünüyor şaka gibi yazık bir de çalışıp çabalıyorsun sonra gel ev işi birde eşin ailesi çekilecek dert değil. Allah sabır versin.

Aynen...gerçekten durum boyle...en azından hafta ici rahat bıraksalar oda yetecek bana

:KK42: ah ah

Bazen diyorum tayinmi istesem ne yapsam :KK61:

Bu yüzden 7-8 ay önce büyük kavga da ettik daha doğrusu ben içinden gelenleri gerekenleri söyledim ama yok bi degisiklikk

aslında sorun biriktirmekte.
bence genel bir konuşmadan ziyade günlük olarak olaylara yaklaşırsanız daha iyi olabilir.

bazen gitmek isteyebilirsiniz mesela, gidelim dersiniz. ya da onların gelmesini istersiniz davet edersiniz.
bazen onlar çağırır, siz istemezsiniz, yorgunum gelemem dersiniz.
başka planınız olur gelemeyiz dersiniz.
yine onlar gelecek olur aynı şekilde müsait değilseniz söylersiniz.

zamanla herkes bu düzene alışır.
ama her gün gidip gelip, aylar sonra ben aslında istemiyordum derseniz işte kavga edersiniz böyle.
çünkü sizde birikir ve kendinizi doğru ifade edemezsiniz, karşı taraf da "bugüne kadar sorun yoktu, şimdi ne oldu" der, anlam veremez.

Ben daha isten gelir gelmez yani servisten iner inmez esim alıp onlara götürüyor yada onlar ben eve gelmeden gel mis oluyorlar eve

Servisten inince çok kötüyüm eve gideceğim hiç halim yok de.

Gelmiş olurlarsa da çok kötüyüm kusura bakmayın de gir yatak odasına uyu:KK45:

aslında sorun biriktirmekte.
bence genel bir konuşmadan ziyade günlük olarak olaylara yaklaşırsanız daha iyi olabilir.

bazen gitmek isteyebilirsiniz mesela, gidelim dersiniz. ya da onların gelmesini istersiniz davet edersiniz.
bazen onlar çağırır, siz istemezsiniz, yorgunum gelemem dersiniz.
başka planınız olur gelemeyiz dersiniz.
yine onlar gelecek olur aynı şekilde müsait değilseniz söylersiniz.

zamanla herkes bu düzene alışır.
ama her gün gidip gelip, aylar sonra ben aslında istemiyordum derseniz işte kavga edersiniz böyle.
çünkü sizde birikir ve kendinizi doğru ifade edemezsiniz, karşı taraf da "bugüne kadar sorun yoktu, şimdi ne oldu" der, anlam veremez.

Ama durumu biliyorlar aslında nasıl istediğimi biliyorlar ...aslında dediginizdede haklisiniz ama bunuda yaşadım istediğim zamanlardada suistimal ettiler hep daha fazlası dediler :KK12:

Back
X