• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır..

Ailesini elestırmek yada yorumlamanın sana yararı yok :) cozum yolu bence budur.. Bu yoldan git sen ;) olmazsa kocanın zaaflarına gore bı yol cız. Hatta sadece cınsellık degıl başka zevklerı yada zaafları yok mu onu eve baglayabılecek :)
mesela benım esım atlet boxer gezer :D bu yüzden evde olmayı cok sevıyor :D bu tarz seyler bulman lazım

Çok haklisin aslında ama benim annemde çalışıyordu yazık ne zamandır o yüzden pek gidemiyorduk . Ama simdilik evde yapsam olur aslindaa
Allah sabir versin ya, yas kac esinin? Buradan 13 gibi duruyor.

Damardan vur bence. Hic cinsellik de mi istemiyor bu adam? Sizin ailenin bir kizi da ben oldum, kardes kardes yasiyoruz ne guzel de.

sürekli dip dibe olmak nedir ya çekilir şey değil. Nasıl anlayışsız bencil bi ailedir bu. İnsan neden evleniyo, eşimin ailesiyle dip dibe olayım baş başa kalmayalım evimin tadını çıkartmııyım oh bütün hayalimiz bu sanki. Gerçi eşin tarafndan bakınca durum bu şekilde sanırım. Sırf onlar bu şekilde istiyo diye bu hayata mahkummusun sen. Eşin gitsin çıkmasın anasının evinden. nasıl çözersn bilmiyorum ama ne yap et gitme

Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor...sürekli ayni ...eltime imreniyorum ne güzel burdan uzakta rahat
Ay aynı benim eski evliliğim.
Ama ben boşandıktan sonra daha kötü oldum.Oyüzden boşan diyemiyorum ama zor anlıyorum seni.Aileye ısınmadıysan benim gibi gelip gitmeler daha zor..Ailesi iyi olsa kendi iyi olmuyor ama bu çok zor anlıyorum.Ataerkillikten.Tavır koyman lazım biraz evet.Sürekli olmaz.Çok mu sık?Haftada kaç birliktesiniz?

Back
X