Sabir

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Ve yine ben... allahim nasil biseyse artik. Kac gündür maf oldum. Calisicak kosturucak mecalim kalmadi. Dügün isini tam halletik diyorken, simdi baska bi dert. Benim sevgilimin kiz kardesi var oda birisinle tanismis. O kisiylede bulusmus falan. Ama bu cocukla ben eskiden arkadasca konusduk ondan sonra o benimle sevgili olmak istedigini söyleyince ve ben hayir diyince. Kavga
Cikti falan öyleyce bu konu kapandi.
Bu olaylari büyük görümcem ögrenmis. Kücük görümceyi vazgectirmeye calismis. Dün olay patlak verdi. Sevgilim beni aradi. Sen böyle birini taniyormusun diye. Evet diyince kardesimi istemiye gelmek istiyormus dedi. Nasil olur böyle sey diye cinnet gecirdi. Ailesi falan ögrendi. Ama allahi var babasi telefonda sen üzülme ben arkanizdayim dedi. Simdi ben sizce napmaliyim ?

Sizin niye arkanızda olması gerekiyor ki birilerinin? Sizin suçunuz ne? Sizi suçlayan biri mi var bu durumda?

Ayrıca önceki konunuzla da biraz ilgilenirseniz sevinirim. Bin tane soru soruldu size o konuda. Bir sürü alıntı bildirimi gelmiş olması lazım. Konunuzu okuyan yorumlayan insanlara biraz daha saygı duyun rica ediyorum.
Bana bildirim gelmedi...
Ama simdi kontroll edicem

Ayrıca önceki konunuzla da biraz ilgilenirseniz sevinirim. Bin tane soru soruldu size o konuda. Bir sürü alıntı bildirimi gelmiş olması lazım. Konunuzu okuyan yorumlayan insanlara biraz daha saygı duyun rica ediyorum.
Bana bildirim gelmedi...
Ama simdi kontroll edicem

Peki bu konuda biraz daha detay verebilir misiniz? Siz bu adamla ilişki bile yaşamamışsınız, kaldı ki yaşaya da bilirdiniz. Sizin bu konuda hiç suçunuz yok ki. Sizin varlığınızı bile bile aileyegirmeye çalışan o çocuk hatalı. Bu durumu kardeşi kabul ediyorsa gene yapılacak bir şey var mı bilemiyorum da, kim sizi neden suçluyor anlamadım. Kayınbabanız ben sizin arkanızdayım diyince sorsaydınız keşke neden diye?

Ben o cocuga telefon numarami bile vermedim. Bulusmak istedi bulusmadim. Facebookdan yazmisdik o kadar. Benim anlamadigim ne diye gidip herseyi ballandira ballandira kücük görümceye anlatiyoe. Cenesini kapatamadimi. Zaten bisey yasamadigimiz icin. Oda o kizla mutlu olabilirdi

Hayir yok eskiden olmus bir olay dediler. Ama kendimi suclu hissediyorum nedeninide kücük görümce üzgün oldugu icin

Hiç suçlu hissetmeyin. Sonuçta siz bile ortaya çıkarmamışsınız. Her şeyden en son sizin haberiniz olmuş. Görümcenizin üzülmesinde sizin zerre bir etkiniz yok.

Benden nefret edicek... keske böyle olmasaydi

Neden sizden nefret etsin ki? Siz eğer tüh benden nefret edecek diyeyaklaşırsanız suçlu psikolojisine girerseniz ezerler ama sizi. Bu çocuk görümcenizle iletişime geçtiğinde sizin görümceniz olduğunu biliyor muydu? Görümceniz onunla olanları biliyor muydu? Çocuk siz reddettiğiniz için böyle hareket ettiyse suçlu, yok o da bilmiyor ve denk geldiyse gemileri yakan ve ortalığı velveleye veren aile suçlu. Görümce bunları bilip de bile bile lades dediyse kendi mutsuzluğunda o bile biraz suçlu. Ama sizin hiç bir suçunuz yok. Eğer sizi suçlarlarsa ve siz de burda yazdığınız psikolojide cevaplar verirseniz ihale size kalır benden söylemesi. Sakın zerre alakanız olmayan bir durumda suçlu hissetmeyin, kimsenin de sizi suçlamasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…