Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar slm hamileyim ama kese görünmedi dış gebelik ihtimali var.

özlemcim canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin kaç haftalıksın kese için belki erkendir belki geç döllenmedir bunları takma kafana Allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım

leyloşum bugün biraz işlerim vardı o yüzden topiğe çok bakamadım.seni ve buseyi çok öpüyorum canım

ellerine sağlık canım afiyet olsun ne yemek yaptın ben çiriş otu pişirecem bide cacık yapacam dündende biber dolmam var azıcık

ellerine sağlık canım çirişi bizde yaparız ben çok seviyormmmmm eskiden yayala giderdik toroslrın yükseklerinde olurduuu çok güzel taze doğal annemler getirdi yaparlardı taze yaprak sardım kabak dolması ayran çorbası salata

hııııımmmm yaprak sarmasıda kabak dolmasıda ayran çorbasıda çok güzel çok severim.çirişi bende çok seviyorum bugün yumurtalısını yapacam bi kaç gün sonrada yoğurtlusunu ypacam.biliyosun çok kısa süreli bi bitki sonrada poşetleyip derin dondurucuya bırakacam yazın yemek için.

evet canım kısa süreli ama çok lezetlii helede yoğrtls

sarammmmmmmmmmm topikte in cin top oynuyorrrrrrrrrr
bu arada in sen cin de ben oluyoruzzzzz

Son düzenleme:

maşaalahın var bende 9 aylık evliyim canım
allah hayırlı bebiş verir inşalla canım

allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorum istb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış:26: bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr

Son düzenleme:

maalesef böyle vijdansızlar çok oluyor madem bakamıycan ona göre korun yazık değil mi öbür dünyada hesabını nasıl vercekler bilmiyorumm

allahım yaaaaaaaa sinirlerim bozulduu

maalesef haklısın canım sinirlenmekte öldürmek niye zaten yapan insan olamaz ki değil insanı öldürmek 2 günlük bebek vijdanı sızlar insan olsa.bari karakola bırak ne bileyim çocuk esirgeme kurumuna ver ama öldürme,geceleri yatağa yattıklarında nasıl uyuyacaklar bilmiyorumm.allahım sen aklımızı koruuu

bunları düşünecek kadar vijdanları olsa zaten bütün bunalrı yapmazlar kiiii

slm kzılar nasılsınız temizlik günüm bugün işten geldim hemen süpürge tuttum bitti şimdi toz alıcam ama arada bakarım buradayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…