Kızlar slm hamileyim ama kese görünmedi dış gebelik ihtimali var.
tabiki ederim saracım...etmezmiyim hiç..hep dua ediyorum zaten...sizlerin güzel duaları içinde Allah razı olsun gülüm..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...bugün geç girdin nerelerdesin bakayım sen?seni merak ettim ben...
özlemmmmmmmm canım benim...inşallah normal gebeliktir tatlım..bak tüp bebekten sonra çok kişinin hamile kaldığını duymuştum..inşallah sende hamilesindir tatlım benim...bizi habersiz bırakma...
yemek yaptım kuzum şimdide oturdum acuuuk
ellerine sağlık canım afiyet olsun ne yemek yaptın ben çiriş otu pişirecem bide cacık yapacam dündende biber dolmam var azıcık
ellerine sağlık canım çirişi bizde yaparız ben çok seviyormmmmm eskiden yayala giderdik toroslrın yükseklerinde olurduuu çok güzel taze doğal annemler getirdi yaparlardı taze yaprak sardım kabak dolması ayran çorbası salata
hııııımmmm yaprak sarmasıda kabak dolmasıda ayran çorbasıda çok güzel çok severim.çirişi bende çok seviyorum bugün yumurtalısını yapacam bi kaç gün sonrada yoğurtlusunu ypacam.biliyosun çok kısa süreli bi bitki sonrada poşetleyip derin dondurucuya bırakacam yazın yemek için.
selamm kızlarr ben geldim ama çok yorgunum
yeni pazardan geldim ve daha eşyalar
yerleştirmeden size geldiimmmm
Eki Görüntüle 182088 Eki Görüntüle 182088 Eki Görüntüle 182088 Eki Görüntüle 182088
canım neredeyse 5 yıllık evliyim ama açıköğretim fakültesi işletme okuyorum o yüzden bebek istemiyordum birde evliliğin tadını çıkralım istedik eşimle ondan yeni başladık denemeye ama insan sabırsız oluyor işte
hoş geldin canımm
allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorumistb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış:26: bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr
maalesef böyle vijdansızlar çok oluyor madem bakamıycan ona göre korun yazık değil mi öbür dünyada hesabını nasıl vercekler bilmiyorumm
allahım yaaaaaaaa sinirlerim bozulduu
maalesef haklısın canım sinirlenmekte öldürmek niye zaten yapan insan olamaz ki değil insanı öldürmek 2 günlük bebek vijdanı sızlar insan olsa.bari karakola bırak ne bileyim çocuk esirgeme kurumuna ver ama öldürme,geceleri yatağa yattıklarında nasıl uyuyacaklar bilmiyorumm.allahım sen aklımızı koruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?