eeeeeee aslında çekilmez ama bununiçin içiyom ben bi koşu gideyim bi bardak alayım konuşurken içiliyo yoksa :120::120::120::120::120:
ben geldiiiiiiiiiiim:124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tamam canim bende bi yesil cay yapip gelim ......... yorgunuk var ustumde kimildamaya bile useniyom bugun
cadııııııı nerde kaldın canım
hos geldin canim
heheheheh kardelen geçmişten çıkamadı canım bizdede ne çene var ama
kadın doğum uzmanına gittim ama rezervlerimle ilgili bir şey söylemedi. PEKİ adet bitiminde mi başlanıyor ne zaman bitiriliyor.?
merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum.sohbet ortamınız çok güzel.mart ayı formuna yazmıştım burası daha aktif sanırım.ben 2 yıllık evliyim .gebeliği sınavlar nedeniyle erteliyordum.8 ay önce ara kanamalarım oldu.doktor usg da baktı.bana çikolata kistim olduğunu gebe kalmamın normalden biraz zor olduğunu söyledi.günlerce ağladım.1 ay sonrasında tekrar kontrole gittiğimde bana kistimin kaybolduğunu çikolata kisti olsa asla kendiliğinden kaybolmayacağını söyledi.normal kadınlarda bazı adet periotlarında oluşup kendiliğinden kaybolabiliyormuş.:ben inanmayıp 4 doktora daha gittim.gebe kalmama bi engel yokmuş.ne yapayım ben o dru şimdi.madem emin değilsin o zaman niye sıkıntıya sokuyorsun benineyse böylece öncesinde :hiç aklımızda yokken bizde çalışmalara başladık.geçen ay olmadı.bu ay 12 mart bat.beklenmeyen daha doğrusu :26:
bi test olsa hemen gösteriverse tuttu bu sefer tuttu diye.beklemek ne zormuş:44:
hey teysimdi gelir
hani cadım hala yok ortada geçmişte kaybolmuş olmasın bu kız
gelmedine gore kesin oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?