Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka calimero85 munes+ caadi zelalca+ kardelen5233+

geçmiş olsun canım benim eşimde iki taraflı varikosel oldu inş. Rabbim daha fazla bekletmez gönderir bebişinizicanım kürlerle eşine yardımcı olabilirsin ben eşime hergün keçiboynuzu pekmezi artı bal ceviz fındık karışımı veriyomsen keçiboynuzu kürü ver o daha faydalı benim eşim içmiyo onu ateşinide ölçüp ovulasyon takibi yapabilirsin

bizimde iki taraflıydı istabulda malüm doktorda yaptırdık.keçiboynuzu kürünü başladık yeniden 1 hafta oluyor şu zeytin yağında beklemiş zincir kürü var ya ona da başlıycaz bir de ace plus selenyum ve ginko da başladık tabi eşler sabırsız 3 ay lık uygulamayı kabul etmiyor ne istesem sonra yaparız falan diyor geçiştiriyor.. baskı yapmaktan bıktım

aynı canım ben bi kavga çıkarıyom bi süre susuyo sonra gene binbir naz balı bile yüzünü buruşturarak yiyoyap canım yap bizlerin ek yardıma ihtiyacı var inş. bunlar bi işe yararda bebişlerimiz biran önce gelir

üf ne geliş amakardelencimhgcanım nasılsın şeker:92::92::92::92::92:
iyidir datlum,senden ne haber?
inşallah en kısa zamanda gelir minişin.
selam,ben kardelen
gel canim gel nasil sin canim ??????????????????
selam cadı m,gene mi ağrıyo belin,çok kötü oluyo bel ağrısı,rabbim şifa versin.
ay sen şincik bize papatyamı veriyon:78::78::78::78:çok şekersin hadi gel bende seni öpeyim
öp kuzu öp,bide gelip yemeğimi yapsan çok iyi olcek:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…